![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ה.פ שקיבלתי הבוקר.
שלום דוד
אהלן.. אני קורא פה הרבה בפורום ורציתי לדעת אם תוכל לעזור לי בכמה תקלות ברכב. הרכב הוא פונטו ספייס 2001 8 שסתומים. הבעיות שיש כרגע ברכב הן: קלאץ' חורק ונתקע כשנהיה חם מנורת abs מנורת כריות אויר (יש קונקטור מנותק מתחת לכסא נהג ואני לא יודע לאן לחבר) מנורת בלם יד שדולקת באופן קבוע (מפלס נוזל בלם תקין, אבל אני חושב שצריך להחליף) מזגן לא מקרר (הייתי אצל מזגניסט שאמר שחבל על הכסף מפני שהמאוורר על הרדיאטור עובד רק על מהירות גבוהה) אסף מהכנופייה עזר לי מאוד בפתרון חלק מהתקלות אבל בגלל שהוא לא תמיד זמין ואני כבר מרגיש לא נעים להציק לו, הייתי שמח אם תוכל לעזור לי בפתרון התקלות בתשלום. אני מנתניה ואשמח אם נוכל להפגש. לא הייתי מעלה לפורום אילו המזגניסט שהיית אצלו לא היה מדבר שטויות. אמור היה להיות קירור במזגן, גם אם המאוורר על הרדיאטור עובד רק על מהירות גבוהה. צריך לבדוק מה שם בדיוק הבעיה. לגבי השאר, פנה ל-yair791 גם הוא מנתניה. אם ירצה נוכל לבצע אצלי. דוד.
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
אם תלך לדוד יש לו את הציוד הדרוש לאיפוס אני מאמין,
לא אמר להיות שום מחבר בכסא כי יש רק שני כריות אוויר ברכב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
הגלגלים שלי: DYNAMIC 16V SPICE
|
הקונקטור מתחת לכסא קיים גם הפונטו 2006,לדעתי הכנה להוראה על חגורת בטיחות. פשוט לא חוברה לכלום.
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
[quote=davidmzr;135645]שלום דוד
אהלן.. אני קורא פה הרבה בפורום ורציתי לדעת אם תוכל לעזור לי בכמה תקלות ברכב. הרכב הוא פונטו ספייס 2001 8 שסתומים. הבעיות שיש כרגע ברכב הן: קלאץ' חורק ונתקע כשנהיה חם מנורת abs מנורת כריות אויר (יש קונקטור מנותק מתחת לכסא נהג ואני לא יודע לאן לחבר) מנורת בלם יד שדולקת באופן קבוע (מפלס נוזל בלם תקין, אבל אני חושב שצריך להחליף) מזגן לא מקרר (הייתי אצל מזגניסט שאמר שחבל על הכסף מפני שהמאוורר על הרדיאטור עובד רק על מהירות גבוהה) דוד. [quote] את המשאבות של הקלאצ צריך להחליף כי הן הגורם לבעיה אין מה לעשות זה מחלה של הרכבים האלה מנורת ABS כניראה צריך רק לנקות את החישני גלגלים וזה יסתדר אבל צריך איפוס מחשב בשביל לכבות את המנורה מנורת כריות אוויר זה מחייב בדיקת מחשב בשביל לאתר את התקלה מנורת התראה של בלמים זה דבר שצריך לבדוק לעומק יכול להיות שזה נובע מהABS ויכול להיות אפילו לחצן שבידית הבלם או בעיה אחרת בעני הכי טוב זה שתפנה לדוד כי אין באפשרותי לטפל לך בבעית המזגן ושאר הבעיות שמיחבות היתחברות למחשב כי אין אצלי את הציוד לכך תתאם עם דוד ליום שישי הקרוב
![]() |
#7 | ||
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
צטט:
דוד.
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס sx
|
לגבי קלאץ' נתקע כשחם- צריך להחליף משאבת קלאץ'. תחליף את שתיהן ביחד.
כשאתה מחליף תבקש שיגרזו לך עם גריז לבן (לפלסטיק) את "ציר הדוושות". זה גם יסדר יפתור את בעית החריקה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ה.פ שקיבלתי. | davidmzr | פונטו - טכני | 19 | 03-04-14 20:11 |
ה.פ שקיבלתי הבוקר. | davidmzr | פונטו - טכני | 8 | 06-05-13 00:48 |
ה"פ שקיבלתי הבוקר. | davidmzr | פונטו - טכני | 7 | 26-10-12 09:54 |
ה"פ שקיבלתי. | davidmzr | פונטו - טכני | 1 | 10-09-12 14:35 |