![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ה"פ שקיבלתי הבוקר.
mat55
הגלגלים שלי: ספייס elx שלום davidmzr, אשמח לעזרתך בעקבות צריכת דלק מוגזמת- פונטו ספייס 16v ברשותי פונטו ספייס elx בעלת גיר רציף שנת 2001 עם 105000 ק"מ , הרכב נקנה לפני מספר חודשים ולאחר מספר בדיקות של צריכת דלק נמצא שהרכב אוכל בעיר 1ל7 ומחוץ לעיר 1ל12. אני נוסע עם מזגן פועל באופן קבוע ונוסע רגוע -מנסה לא לעבור את ה2000 סלד הרכב נבדק בבדיקת 4 גזים דרך האגזוז במוסך שמשון ונמצא על פי הבדיקה שהכל תקין על הדף. גם סריקת תקלות דרך מחשב הרכב נמצאה תקינה. אשמח לעזרה בנושא והצעות לפתרון הבעיה. המוסך לא הצליח לעלות על הבעיה והציע לעשות טיפול כללי על אף שהרכב עשה את כל הטיפולים. הטיפול שהציע לא בהכרח יפתור את הבעיה והאמת שאני לא כל כך מהר רוצה להוציא 1500 שקל ויותר על משהו שלא בטוח יפתור את הבעיה. הרכב מתפקד מעולה בכל צורה חוץ מצריכת הדלק במוגזמת לחלוטין... אשמח לעזרתך בנושא, מתן. מתן היקר, להבא נא פרסם כאן בפורום. הסיכוי גדול יותר שתקבל הצעות לפתרון הבעיה. דוד.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ה"פ שקיבלתי. | davidmzr | פונטו - טכני | 1 | 10-09-12 14:35 |
ה"פ שקיבלתי הבוקר. | davidmzr | פונטו - טכני | 22 | 05-03-12 13:51 |
ה"פ פרטית שקיבלתי ולא כל כך הבנתי. | davidmzr | אוף טופיק | 28 | 20-01-12 21:13 |
קיבלתי ברקס (אבל לא מבחורה) :) | idango | שיפורים וקוסמטיקה | 9 | 27-06-09 03:09 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד