![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | ||
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
צטט:
צטט:
![]() אני לא רואה סיבה למלא נוזל קירור מקורי כאשר יש מספיק תחליפים שאפר לקנות שהם אפילו יותר אכיותים מהאיטלקי וזולים יותר. לגבי מים מזוקקים נכון שטמפ הרתיחה שלהם נמוכה יותר ממי ברז אך אחרי שאתה ממלא את הרדיאטור במים האלה תמיד יהיה איזה שהוא חומר במערכת קירור שיתמוסס במערכת הקירור כמו חלודה ושאר חומרים אחרים (לא ניכנס לכימה פה ואם יש צורך אני אביא הסבר מדויק מאמא שלי שהיא דוקטור לכימיה) ככה שטמפ הרתיחה תיהיה יותר גבוהה מ100 מעלות. לגבי טווח ארוך של שימוש במים מזוקקים או כל תחליף זול אחר פרט למקורי זה מיתוס אצלי בבלנו הלך ראש כי ניקרא צינור והמנוע רתח ואין לא היה שום נזק לראש עקב שימוש ממושך במים רגילים ו/או כל תחליף אחר כביכול לא איכותי ומדובר בבלנו 96 בבלנו של *** (הכחולה שהיתה לו להבדיל מזו שאישתו דפקה) הלך ראש עקב עיפות חומר הראש נימצא סדוק בבדיקת לחץ אצל החרט הלנו היא שנת 98 בוולבו 740 88 של אמא שלי לפני חצי שנה נידפק האטם ראש עקב פגם ביצור או השד יודע מה ונוזל הקירור היה נוזל הכי פשוט שיש ומדובר במנוע שאני שיפצתי 4 שנים קודם לכן בקיצור ברזל זה ברזל זה ברזל
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התחממות מנוע בעליה...עזרה בבקשה | Holyman | פונטו - טכני | 25 | 12-09-12 18:55 |
| אונו 1400 S70-בעיית התחממות קשה וחשש לראש מנוע | glansfor | אונו - טכני | 17 | 23-06-11 13:15 |
| התחממות מנוע ואויר במערכת הקירור | ali-baba | פונטו - טכני | 9 | 17-06-11 20:04 |
| התחממות מנוע. | gamba | בעלי מקצוע | 3 | 11-02-10 23:12 |
| התחממות מנוע | yevgenigel | בראבה - טכני | 6 | 19-06-09 22:17 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד