![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
Nuker,הנה הסיבה שהלך לך ראש המנוע: "המכונאי שנגרר אליו הרכב אמר שלא היה כמעט נוזל קירור במערכת".והנה עוד בעלת ספייס שחשבה בטעות כמוך, שהלך הראש בגלל שהוסיפה מי ברז.
היא טיפלה אצל ממוסך שימשון וראה מה אמרו לה. בעיקר את "שזה לא ממש משנה". "אני קצת מופתעת לקרוא מה שכתבתם כאן - (מצותת מאתר פיאט). אחרי הטיפול 40,000 הראשון שלי אצל שמשון נאמר לי ששמו לי את המים של פיאט, ושיש מצב שמחר-מחרתיים המפלס ירד קצת ואני אצטרך להוסיף. שאלתי מאיפה לקנות והעובד של שמשון אמר לי שאין צורך לקנות, שאני פשוט אוסיף מי ברז. שאלתי אם צריך מזוקקים או מינרלים או משהו, הוא אמר "לא, פשוט מי ברז". שמתי מי ברז. אח"כ הלך הראש מנוע... כשאספתי את הרכב משם שאלתי את חיים שוב לגבי המים של פיאט והוא אמר לי לשים מים רגילים, ואם יש לי אז מינרלים יהיו טובים יותר, אבל שזה לא ממש משנה." ראה כאן שאלה שלדעתי חכמה של בעל הספייס. בעניין: נוזל קירור LEMFORDER במקום פארפלו פונטו 2001 ברור לי שהנוזל איכותי.. ציתות: "האם ההתעקשות של פיאט לפראפלו נובעת מכך שהיא מייצרת את הנוזל?" תודה על התגובות. וכאן שאלה תמימה של משתמש. בעניין: האם לפסול בראבה בגלל נוזל קירור פרסטון (ולא פארפלו)? (הכוונה לקניה) תגובה: ברכב שלי פיאט בראבו 98 , יש נוזל פרסטון מזה 4 שנים ללא בעיות. מפליא עד להיכן "הולכים" אנשים עם מיתוס הפראפלו הזה. לסיכום הנושא האין סופי, אם מערכת המים תקינה, לא ממש משנה איזה נוזל שמו לך. ויש לי הסבר לכך, אבל הפעם לא הזמן להאריך. דוד.
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התחממות מנוע בעליה...עזרה בבקשה | Holyman | פונטו - טכני | 25 | 12-09-12 18:55 |
| אונו 1400 S70-בעיית התחממות קשה וחשש לראש מנוע | glansfor | אונו - טכני | 17 | 23-06-11 13:15 |
| התחממות מנוע ואויר במערכת הקירור | ali-baba | פונטו - טכני | 9 | 17-06-11 20:04 |
| התחממות מנוע. | gamba | בעלי מקצוע | 3 | 11-02-10 23:12 |
| התחממות מנוע | yevgenigel | בראבה - טכני | 6 | 19-06-09 22:17 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד