![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#9 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
ביקרתי היום במורשה באשדוד, הוצאתי היסטורית טיפולים וראיתי שתושבת גיר הוחלפה לפני שנתיים וחצי.
שאלתי אותם לגבי הרעידות אמרו לי להכניס את הרכב לבדיקה בעלות של 250 שקל, בנתיים לא קבעתי תור. שאלתי אותם גם לגבי השמן גיר אם אני ארצה להחליף למקורי ומה שהוא אמר לי שם שבעיקרון בכלל לא צריך להחליף, וכל שמן גיר אדום יהיה טוב וזה מה שהם יעשו גם הם לא משתמשים בtutela. ד"א העניין עם המכות בגיר כבר לא קורה לי בכלל, כנראה שזה באמת כי הייתי מחליף הילוך ותוך כדי כבר מתחיל לנסוע וזאת הייתה הבעיה, עכשיו אני תמיד מחכה חצי שניה ואין אף פעם שום מכה ושום כלום הכל חלק. העניין עם הגמגום ב2000 סל"ד הוא גם משהו של פעם ב.. הרעידות לקראת עצירה הם הדבר העיקרי. עלה הכיוון של חוטי הצתה בקשר לחלק מהדברים מה דעתכם? אני לא יודע מתי פעם אחרונה החליפו אותם או כל כמה זמן צריך להחליף, רק הבנתי שזה יכול להשפיע ובמורשה החליפו לפני 10 שנים. נערך לאחרונה על ידי lirann : 26-03-15 ב 17:54. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נורית לחץ שמן בראבו 2000 והמלצה על מוסך בב"ש | scooby5 | בראבו - טכני | 2 | 01-09-14 22:16 |
| רעידות קלות בזמן עצירה | רועי.ש | פונטו - טכני | 16 | 11-08-14 16:46 |
| פונטו 2001 ELX - רעידות בזמן עמידה | motiet | פונטו - טכני | 6 | 13-07-10 11:45 |
| רעידות מנוע כאשר הרכב לקראת עצירה | פורום הגראז' | 8 | 23-07-07 22:06 | |
| ספייס SX - רעידות בזמן עצירה | פורום הגראז' | 3 | 25-04-07 23:10 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד