![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX
|
צטט:
אני אדבר אתך רק מחירי חלקים מקוריים שמניסיון שלי . 1. קלאץ של ולאו - ולאו זה החברה שמייצרת לפיאט בעיקרון אז אין הבדל גדול ,כ400 שקל . 2. משאבת קלאץ עליונה -תקנה גם משאבה תחתונה ועליונה ביחד -כ400 שקל 3. שמן גיר אתה צריך 1.8 ליטר בצמיגות 75W85 .עולה כ70 שקל לליטר 4. חגורת טיימינג - באמת שמשהו גרושים כ 200 שקל ובעיקרון תוסיף למשאבת מים כי זה אותה עבודה ויתן שקט נפשי . 5. רצועת אלטרנטור - עד 100 שקל . עכשיו אני אוסיף לך גם מחירון לעבודה על הדברים האלה 1. קלאץ של ולאו - 500 שקל ועל הדרך הייתי קונה גם מחזיר שמן של הגיר ומחליף זה אותה עבודה . 2. משאבת קלאץ עליונה + תחתונה - 250 שקל . 3. שמן גיר דבר זניח כ50 שקל אם עושים בנפרד ואמור לבוא כעסקת חבילה לקלאץ 4. חגורת טיימינג שוב ממליץ מאוד גם להחליף משאבת מים כי זה אותה עבודה - 400 שקל . 5. רצועת אלטרנטור - כ100 שקל סביר ביותר . ותחליף על הדרך פקקים של "נס קפה" נערך לאחרונה על ידי yuri100 : 21-03-15 ב 12:53. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס sx
|
תודה רבה לשניכם.
כנראה אחליף גם משאבה תחתונה ומשאבת מים. עוד שאלות: 4. הבנתי שבהחלפת קלאץ, מתבצע פירוק גיר. ולכן מומלץ גם להחליף פקקי מים ומחזירי שמן. כמה הם אמורים לעלות? 5. מה דעתכם על החריטה? כמה זמן זה לוקח? (יש אפשרות שבזמן שהמכונאי עובד על הרכב אקח את גלגל התנופה לחריטה ויעשו במקום? מה המחיר?) נערך לאחרונה על ידי Indiana Jones : 21-03-15 ב 14:56. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
מחזירי שמן ופקק אמורים להיות עניין של גרושים,
אתה יכול לחסוך במשאבת מיים אבל תדע שאם היא נדפקת צריך לפרק הכל שוב (מחיר עבודה של טיימינג). לגבי החריטה לדעתי זאת החלטה במקום כשהחלק מול העין, אצלי ברכב של 200K כאשר הוחלף קלאץ לא חרטו כלום והכל בסדר. אין יותר מדי מה להוסיף על מה שכבר נאמר, סתם מתוך סקרנות, איפה תתבצע העבודה? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
תשאיר את ההחלטות המקצועיות למכונאי
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
שמן גיר לא חייב להחליף כי לא חייב לרוקן את השמן הקיים וניתן להסיר את הגיר ולהרכיבו חזרה כאשר השמן שלו עדיין בפנים , במיקרה לפני כשבוע הסרתי את הגיר של גיסתי גם כן בספייס 2002 לצורך החלפה של פקק המיים הגדול שנזל וממוקם מאחורי גלגל התנופה. במיקרה שלי מלבד הפקק לא היה צורך בהחלפה של שום חלק אחר היות וכניראה לא מזמן הוחלף קלאץ וכל מה שמסביב.
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
אין קשר בין שמן הגיר להחלפה של הקלאץ. אם לא ידוע מתי הוחלף אי פעם שמן הגיר או שהגיר לא מתפקד בצורה חלקה בהחלט שווה להחליף. אם אין משהו חריג...לא הייתי נוגע בשמן כי גם ככה ההוצאה שלו על כל הטיפול היא גדולה.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הערכת מחיר לטיפול 80,000 קטן - ספייס 2005 | itays | פונטו - טכני | 0 | 10-01-12 23:08 |
| ספייס 16V - מחיר חוטי הצתה | פיני | פונטו - טכני | 17 | 04-12-09 18:44 |
| מחיר מחירון לפיאט פונטו ספייס | zoola | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 30-07-09 11:36 |
| מחיר הגיוני? פונטו ספייס 2001 | Ron_Dadon | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 17-05-08 17:27 |
| מחיר הגיוני לחמשב הזרקה M@ לפונוט ספייס | פורום הגראז' | 3 | 12-05-07 23:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד