![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
בשביל לדעת אם יש אפשרות של חדירת מיים לפלאג צריך לפרק אותו מהמנוע ולראות אם הוא ניראה נקי כמו חדש
אני מסכים עם דוד שאכן מדובר בבעיה בראש אבל זה יהיה ניתן לקבוע סופית רק אחרי בדיקה מעמיקה האם יש לך חוסר במים ? תיפתח פקק שמן ותיראה אם יש חומר בצע לבן עליו אם כן זה מעיד בוודאות על בעיה בראש כשהרכב קר בעזרת אדם אחר שיתן גז ותיראה אם יוצא מים מהאגזוז ולא מדובר על שתי טיפות אלה על כמות משמעותית כשהמנוע חם האם הוא יורק מים מהאגזוז ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
לא יוצא כמות של מיים
מעו עשן לבנבן שגובר עם הגז ויש לחץ של אויר במיכל עיבוי. .. והמיים גועשים שם שאני פותח את הפקק וזה אחרי שהמנוע עבד אולו 3 דקות. . תודה שוב לכל מי שהתיחס |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
מה שרשמת לגבי מיכל המים מעיד על קומפרסיה במים וגם העשן שמיתגבר מעיד על כך אך גם יכול להיות שהוא מעיד על רינגים הכל טלוי בגוון ואם הוא מופיע גם במנוע חם
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
טוב שוב תודה לכל מי שהתיחס
עידכון מוזר אתמול לפתע אחרי בדקתי שמן במדיד הופיעה לצערי טחינה יש לציין בבדיקה שעשינו שעברה בהצלחה שהיא להניע את האוטו וליראות אם יש לחץ במיכל עיבוי ומיים קופצים המיים לא קפצו זא לא נכנס אויר למערכת האוטו מעולם לא התחמם ומסתבר שלא היו חסרים מיים בכלל איש חכם סיני אמר משו על עיבוי מיים כתוצאה משינויי מזג אויר האוטו נוסע בלחץ 5000 בשנה אמר לנסות להחליף שמן וליראות אם התופעה חוזרת על עצמה . |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
חבל על הכסף התופעה תחזור על עצמה יש לך בעיה בראש מנוע
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
עידכון נוסף :
הוחלף שמן פלגים פילטר האוטו הונע נגמר העשן הלבן הטחינה לא חזרה השמן נקי החום מנוע החליט להשתגע אחרי חמש דקות עלה לחצי עם הלחיצה על הגז. והתייצב קצת מעל החצי והוונטה עבדה ללא הפסקה. זה היה בלילה שקר בדכ האוטו לא מגיע לרבע מהחום וגם אחרי הרבה זמן טורים מעט לא סדירים אבל ממש בקטנה עדיין אתה חושב שזה ראש למרות שהמיים לא חזרו לשמן ? יש לציין שחיברתי לפני חודש מחשב בלוטוס שמתחבר לפלאפון ומשדר נתונים רק שהוא התנגש עם אחת האפליקציות ושיגע תאוטו כל השעונים היו על אפס חום מנוע דלק והגה חשמלי לא עבד ברגע שהוצאתי את המתאם האוטו היה בסדר . |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Space 2001 1.2 8V
|
לגבי החום מנוע זה נשתמע שהטרמוסטט שלך תפוס על מצב פתוח אם אתה אומר שהוא לא עובר את הרבע בדרך כלל וכנ"ל גם כשהוא עלה טיפה מעל החצי אולי הוא במצב חצי פתוח ... תבדוק את העניין , כנ"ל לגביי יוניט .
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בהנעה | ofiri69 | פונטו - טכני | 9 | 29-07-13 16:27 |
| בעיה בהנעה | שלומקההההה | פונטו - טכני | 2 | 28-07-12 10:42 |
| בעיה בהנעה|נורית ABS+בלם יד דולקים! | lior169 | פונטו - טכני | 3 | 26-05-11 19:57 |
| אונו 93 בעיה בהנעה | ROEYY | אונו - טכני | 3 | 27-03-11 18:43 |
| בעיה עם הטורים בהנעה מישהו מכיר? | itamars2 | פונטו - טכני | 4 | 27-09-08 16:45 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד