![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
עוד מוסך בפ"ת
שכחתי, אבל אבי ב"מוסך התלתן" שכאן גם יתאים מאוד: http://www.musach.co.il/details.asp?id=598
נא עדכן בתוצאות, לכשיהיו. בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
![]() דוד.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
עידכון מהשטח:
המוסך התקשר אליי- הוא עשה בדיקה במערכת מיים מערכת קירור כל הקומפרסים יוצאים החוצה בזמן שמציתים את הרכב, מה שאומר שראש נפגע. לא יוצא לחץ אוויר או משהו כזה... רק הפירוק ראש מנוע- 1700 שח לפני מע"מ, עבודה. לפרק ראש, לשלוח אותו לשיפוץ, בדיקת לחץ להחליף : ערכת סתמים, משאבת מים, ערכת טיימינג, להחליף שמנים וכדומה . להחזיר הכל ולסגור. סך הכל יכול לעבור את ה 5 אלף שקלים. עוד לא התחלתי עבודה, ולא אישרתי כלום. מה האופציות שלי ? הרכב, הוא לא עבר שום תאונה, שום שריטה, מתוקתק ועשה רק 170 אלף קילומטר. שווה לפירוק?! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
מי המוסך?
המחירים נשמעים גבוהים, אם אמרו לך שזה עשוי לעבור את ה 5,000 ש"ח ורק על פירוק הראש המוסך רוצה 1,700 ש"ח תכין את עצמך להוצאה גדולה. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
מה זה המחיר הזה ניראה לי שהמוסך הולך להכניס לך
מה שהמוסך אמר זה שבקומפרסיה עוברת למים וזה למה אין מספיק קומפרסיה להניע דבר עם דוד ותיראה מה אפשר לעשות
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
זה מוסך בעיר הוד השרון, מוסך קטן ולא מורשה למכוניות איטלקיות.
זה נשמע לי מחיר לא סביר, עוד לא התחיל עבודה. וסביר להניח שלא אאשר לו להתחיל עבודה. השאלה היא , איפה אני מוצא מחיר הגיוני? לא בא לי לגרור את הרכב, ממוסך למוסך... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
להוריד ראש לוקח למכונאי ועוזר, שעה עבודה ולא יותר . לא מאמין שהמוסך ביקש את המחיר שכתבת, רק עבור פירוק ראש מנוע.
אז עכשיו צא וחשב כמה אתה משלם לשעת עבודה. עדיף שלא היית כותב מחיר כזה. ברכב של עידן, יאיר הוריד את הראש אצלי בשעה ו-10 דקות (במקרה מדדתי זמן). שלא לדבר על כך ששם יש ראש כפול. ועוד טעות שלך, הרכב שלך לא נמכר בשוק ב-9000 ש"ח כפי שכתבת. תוריד מיזה 30-35%, זאת במידה שיש לך טסט ארוך ומצב פחחות צבע יפה. על ספייס מודל 03 ו04 שהלך להם הראש, ביקשו כאן בפורום 3000 ש"ח, בסוף מכרו ב-2000. מרגיז לשמוע שמה שפחדת מפניו בא לך. כתבת, "ואיך אפשר לדעת שלא "דופקים" אותי" דופקים אותך בוודאות. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 02-06-14 ב 16:43. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
דוד צודק, באמת דופקים אותך. אם כבר אתה משלם מחירים גבוהים, לפחות היית גורר למוסך
שמתמחה בדגמים האלו ויעשה לך עבודה טובה. ככה אומנם היית משלם הרבה כסף אבל לפחות היית מקבל עבודה טובה. לא תקבל על הרכב 9 אלף ש"ח בשום מצב, בטח לא אחרי שנפרץ לו ראש מנוע. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
דוד היקר,
אתה חיב להבין שיש אנשים שמכונאות רכב זה לא כל עולמם, וקורה שלא מבינים גדולים במקצוע, וקרה גם שאין להם חברים כמו יאיר ודומיו שיכולים לעזור להם- במילים אחרות, אין לי מי שיעזור לי ולכן פניתי לשאול בפורום הזה. אני לא אומר שהאוטו שווה 9 אלף שקל, אבל ברור לי שהוא לא שווה גם תיקון של 5 אלף שקל, וגם אין סיכוי שאני אשלם סכום כזה בשום צורה שהיא. השאלה אם אני אגרור את הרכב לטייבה או טירה והטיפול שם יהיה זול יותר אבל כדאי יותר, או שמא זה לא באמת ישנה שום דבר- כי הריי למכור אותו אחרי תיקון הוא יהיה שווה כמו סכום התיקון עצמו. מה אתם ממליצים לעשות? 1. לא לתקן. 2. לתקן בטירה או טייבה בעבודה ערבית , במחיר שפוי, ולא למכור אותו ו"להנות" מהזמן שנשאר ממנו. 3.לתקן במחיר מפגר - ( לא אופציה ) 4.למכור לחלקים או פירוק- כי בן כה וכה הוא לא יהיה שווה הרבה גם אחרי התיקון. לפי דברייך. בברכה, דוד מזרחי , הלא מקצועי
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חידות שעוני רכב | רפי לין | רכב כללי | 0 | 17-05-14 01:02 |