![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ניסאן קשקאי, סניק
|
||
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו S75 XTז'
|
צטט:
![]() צטט:
![]() צטט:
וגם אחרי נסיעה אני לא מכבה את המנוע פותח מכסה מנוע והוא ממש חם לא יכול לשים את ידי על הצינור עליון בלי לקבל שוק ביד. ושם לב שהמים ירדו ואין נזילות. נערך לאחרונה על ידי elirantiger : 31-05-14 ב 22:52. |
|||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
כמו כן בדוק טפטוף מים או עשן לבן באגזוז במנוע חם. דוד.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
כשהרכב חם אין טיפטוף ועשן לבן מהאגזוז...
וגם בדקתי את הוונטה ולפי דעתי היא מופעלת ישר על המהירות הגבוהה כי היא מורידה את החום וגם שאלתי מסוכניק ו הוא אמר שהיא תקינה.... שוב מילאתי מים ושוב ירדו לי אחרי יומיים למתחת למינימום... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
יש כמה אופציות לדעתי:
1. שיש לך נזילה כלשהי(במשאבה או באחד הצינורות) וניתן לבדוק זאת על ידי שעון לחץ. 2. שיש לך מעבר של נוזל קירור לתא השריפה ויציאה מפתח מיכל העיבוי/ אגזוז. 3. פקק מיכל העיבוי מקולקל ולכן לא תגלה את זה בבדיקת לחץ. דבר ראשון הייתי נותן לרכב לעבוד כרבע שעה כאשר יש מים עד לסימון המקסימום ולראות שהוא לא מתחמם מעל החצי. תוך כדי לנסות ולראות אם ישנה נזילה מפקק הרדיאטור/ אחד הצינורות/ עשן מהאגזוז/טיפות מהאגזוז. לאחר מכן תן לרכב להתקרר ותבדוק מה מצב הנוזל קירור. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Member
|
צטט:
אופציה מס' 2 בדקתי זאת ולא יוצא עשן או מים מהאגזוז אפילו לאחר שעה של נסיעה אופציה מס' 3 ניראת לי הכי הגיונית הפקק קיים משנת 98... איך אני יכול לדעת בוודאות שזה הבעיה? והאם ניתן לקנות פקק חדש? מדובר על רדיאטור עם מיכל עיבוי עליון. לגבי הבדיקה שאמרת לעשות, אבצע אותה ויחזור עם תשובה. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
עשיתי את הבדיקות הנ"ל, לא שם לב לנזילות מהפקק הכל יבש שמתי את היד לא הרגשתי כלום...
שמתי מים עד המקסימום עשיתי נסיעה עם מזגן לאחר מכן נתתי לרכב להתקרר ובדקתי את מד המים וירד לי בכמה מילילטרים.... ושוב אין נזילות מצינורות התקופתי מתחת לרכב לא ראיתי כלום. וגם אין מים מהאגזוז. מה לעשות? |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) | mechtech | פונטו - טכני | 14 | 22-12-12 14:38 |
| בעיה במנוע של הפונטו- חוות דעתכם בבקשה | irish-cream | פונטו - טכני | 15 | 19-07-12 16:35 |
| ספייס 2002 מאבדת כוס מים פעם בשבוע.צריך את עזרתכם בנושא. | shay2828 | פונטו - טכני | 5 | 14-02-11 13:56 |
| בעיה במערכת קירור של המנוע | hamam186 | בראבה - טכני | 2 | 05-02-10 19:57 |
| בעיה בקירור המנוע | פורום הגראז' | 2 | 15-07-05 18:07 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד