![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מאחר שעידן עסוק בלימודים ובעבודה, ואין לו זמן לעדכן אעדכן במקומו.
לשאלתו בשרשור אחר, עניתי: אם כדאי לשפץ או להביא אחד מפירוק, זה צריך להיות השיקול שלך. כמובן שלשפץ עולה הרבה יותר. אולי פי 3. הבדיקה בסיבוב שעשינו אינה סופית. אמרתי לך שכדאי להרים את האוטו לנסוע במקום, ולשמוע בעזרת סטטוסקופ. ביום שישי בגלל לחץ הזמן לא הספקנו. נסה לדבר עם מאירמן, הוא משפץ גירים ידניים. ואולי יש לו אחד משופץ מוכן. http://www.d.co.il/29209730/28050/ אם תחליט על גיר מפירוק יש ברשותי שניים, אחד על הפונטו מודל 2000 במצב מצויין. דוד. עידן צלצל היום למאירמן וביקש הצעת מחיר לשיפוץ הגיר. ההצעה שקיבל 1770 ש"ח כולל מע"מ. המחיר אינו כולל פירוק והרכבה מהרכב. פירוק והרכבה במוסך לידו 600 ש"ח כולל מע"מ. ביחד 2370 ש"ח. יאיר ,מה אתה אומר על השקעה כזאת לגיר של פונטו 96 ?. עידן אם אתה רוצה, תספר לבד על המים שהכניסו לך לגיר לפני כחודש. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
מיסבים גמורים
עניין של זמן עד שיגמר הבעיה בלהחליף תקבל אוליי יותר טוב אבל חופש במסבים יהיו אני הייתי עושה את הקומבינה אצל דוד ובהחלפת רק בית הגיר ללא ההווזינג מפונטו דור 2 שעשה ק"מ נמוך בזמנו היה לך דודבדיוק אחד כזה עם הווזינג שבור העלות פה תהיה זולה וגם כדאית |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
כמו שנאמר לדוד פניתה ולא התאכזבתי
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אייי דוד אני לא מאמין שאתה העלתה את התמונות האלה
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
למה לא תיעדתם את כל הפרוייקט?! יא מבאסים!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
אז אני אתמצת לך
פרק שטנגות פרק כבל קלאצ פרק סטרטר פרק פלטה של גלגל תנופה מלמטה פרק כבל של אור רוורס וחישן ליד היוניט של אור רוורס פרק כבל ספידומטר הפרד צריות מהגיר ופרק ברים תחתונים בלבד שבין המנוע לגיר תמוך מנוע וגיר ע"י ז'קים ניפרדים פתח את שאר הברגים והתומכים והורד גיר אחרי הכנת את הגיר החלופי או שהחלפת את הקלאצ ומיסב הלחץ וכל מה שהיתה אמור לעשות באזור סימת הרם את הגיר ע"י ז'ק ומקם את הגיר מול המנוע ותקרב את גיר למנוע עד לשילוב תוך כדי סיבוב הקראנק מידי פעם ומשחק עם גובה הגיר והמנוע הרכב בורג למעלה וסגור אום של פין הכוונה יתכן ותיצתרך לשחק קצת עם הגיר ימינה שמאלה קדימה אחורה וגם עם פתיחה וסגירה של הברגים אם הוא לא הכי ישר על מנת לישר אותו כשהכל ישר סגור את הברגים העליונים וחבר תומכים וסגור את שאר החלקים מלאה שמן אם צריך או החלף כוון כבל קלאצ אם קיים בדוק אם ההילוכים נכנסים טוב כאשר המנוע כבוי וקלאצ לחוץ אם הכל תקין כשהרכב עוד באוויר תניע וסע המקום אם הכל תקין צא לנסיעת מבחן וכוון את כבל הקלאצ אם צריך שנית אחרי הנסיעה |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
כדברי השיר "שני כבצנים וחמורון אחד" נהגנו אתמול אתה עידן ואני.
אולי לא תאמין למה שאספר. כאשר רצינו לתמוך את המנוע והגיר, צילצלתי לאייל (מאזור התעשיה) החבר של הבן ואמרתי לו שיביא דחוף את הווינצ'. כשחזרנו לאחר קניית מחזירי השמן, המכשיר האדום כבר היה ליד הרכב, אבל הווינצ' לא. הבוקר סידרתי את הכלים למקום וראיתי את הווינצ' מונח על ארגז הברגים. מוזר איך שלושתינו לא ראינו אותו, והיינו צריכים להשתמש בג'קים. הוא שכב בדיוק מול העיניים. לא, אייל לא היה בלילה אצלי והניח אותו. חוץ מיזה יכולנו לתמוך בעזרת המכשיר האדום את המנוע והגיר כל אחד לחוד. אם לא תכעס, אחזור ואגיד לך שדיבורים מיותרים בשעת העבודה, דופקים את השכל. את עידן אני מבין שהוא שואל כל הזמן שאלות, משום שהוא לא מכונאי ורוצה לדעת. אז להבא צריך להתרכז רק בעבודה. בלילה שמעתי את הכלבים נובחים. בבוקר ראיתי שעץ של בננות עם האשכול נפל. איזה מזל שלא נפל לי על הפונטו. ![]() דוד.
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
צטט:
לא מאמין לך. ![]() נראה אותך משקיע בגיר של האונו שלך 2370 ש"ח. עידן הוא פדנט ומשקיע כסף רב בפונטו שלו. לכן במקרה הזה גם אני ממליץ על גיר משופץ. דוד.
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| קבלה על תיקון רובוט בגיר | mgoldst | גרנדה פונטו - טכני | 4 | 14-09-12 05:35 |
| בעיה בגיר אוף ? | eyaluriel | פונטו - טכני | 1 | 22-02-11 19:22 |
| בעיה בגיר? | sharonjust | פונטו - טכני | 5 | 18-10-09 00:10 |
| פלסטיקות בגיר | unoies | אונו - טכני | 7 | 06-06-09 18:23 |
| בעיות בגיר | moshe333 | בראבו - טכני | 4 | 04-01-09 20:31 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד