![]() |
רעש בגיר
|
כבר עניתי שם. :)
דוד. |
מאחר שעידן עסוק בלימודים ובעבודה, ואין לו זמן לעדכן אעדכן במקומו.
לשאלתו בשרשור אחר, עניתי: אם כדאי לשפץ או להביא אחד מפירוק, זה צריך להיות השיקול שלך. כמובן שלשפץ עולה הרבה יותר. אולי פי 3. הבדיקה בסיבוב שעשינו אינה סופית. אמרתי לך שכדאי להרים את האוטו לנסוע במקום, ולשמוע בעזרת סטטוסקופ. ביום שישי בגלל לחץ הזמן לא הספקנו. נסה לדבר עם מאירמן, הוא משפץ גירים ידניים. ואולי יש לו אחד משופץ מוכן. http://www.d.co.il/29209730/28050/ אם תחליט על גיר מפירוק יש ברשותי שניים, אחד על הפונטו מודל 2000 במצב מצויין. דוד. עידן צלצל היום למאירמן וביקש הצעת מחיר לשיפוץ הגיר. ההצעה שקיבל 1770 ש"ח כולל מע"מ. המחיר אינו כולל פירוק והרכבה מהרכב. פירוק והרכבה במוסך לידו 600 ש"ח כולל מע"מ. ביחד 2370 ש"ח. יאיר ,מה אתה אומר על השקעה כזאת לגיר של פונטו 96 ?. עידן אם אתה רוצה, תספר לבד על המים שהכניסו לך לגיר לפני כחודש. דוד. |
מיסבים גמורים
עניין של זמן עד שיגמר הבעיה בלהחליף תקבל אוליי יותר טוב אבל חופש במסבים יהיו אני הייתי עושה את הקומבינה אצל דוד ובהחלפת רק בית הגיר ללא ההווזינג מפונטו דור 2 שעשה ק"מ נמוך בזמנו היה לך דודבדיוק אחד כזה עם הווזינג שבור העלות פה תהיה זולה וגם כדאית |
צטט:
|
צטט:
צטט:
נראה אותך משקיע בגיר של האונו שלך 2370 ש"ח. עידן הוא פדנט ומשקיע כסף רב בפונטו שלו. לכן במקרה הזה גם אני ממליץ על גיר משופץ. דוד. |
אונו יש בודדות על כביש וסביר להניח שגם בפירוקיות וזה רכב ישן יותר האונו שלי היא 93 ככה שרק אם היתי ודע את מקור הגיר ואת הק"מ שעשה היתי לוקח צאנס כמובן שזה לא חוכמה כי אני יכול לפרק ולהרכיב לעצמי גיר ללא צורך במוסך
בנוסף שאת האונו שלי אני מיתכוון להחזיק עוד הרבה שנים מה לעשות סיפור אהבה אבל ששששששששששש שהאישה לא תשמע שאני אוהב את האונו יותר ממנה:p |
מה קרה ?.
אתה כל פעם אומר לי שהינך אוהב מאוד את שני. ורק את חמתך לא. :) דוד. |
עידן אחרי הנסיעה איתך אתמול כל מה שיש לי לומר זה איזה רעש הרכב נשמע כמו אוטובוס ישן עם הגיר הזה מקווה שהרעש קצת נחלש אחרי שהחלפתי לך שמן
|
חח נכון
מישהו ענה לי בפורום האנגלי במילים האלה: "you can seperate the diff from gearbox without stripping the box completely" האם כך הדבר? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:15. |