![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#71 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
צטט:
אמרת שהצילינדר לא מרים שמן לפלאג אז כדאי להוריד את המאריך.
|
|
|
|
|
#72 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אם אתה מקשיב למה שאני אומר, אז אל תבצע רק חצי ממה שאמרתי.
אתה בטח יודע שגם לספר חצי אמת נחשב לשקר.
|
|
|
|
#73 |
|
Senior Member
|
דוד, היום אתה במצב רוח קרבי
על שתי המשימות האחרות כבר דיברנו בהודעות הפרטיות. חוטי הצתה אין בעיה להשיג. אבל בשביל פלאגים שתואמים להגדרת היצרן צריך להתאמץ קצת. חשבתי אולי כדאי לעקוב כמה ימים אחרי הפלאג ללא מאריך.
|
|
|
|
#74 |
|
Senior Member
|
נכון שבבוקר הייתי במצב קרבי. כבר כתבת לי את זה בה"פ. עכשיו לא.
![]() לכן גם לא פתחתי את הנייד. לא התכוונתי חלילה שאתה משקר. המשפט שכתבתי מתייחס לחצי העבודה שביצעת לשווא. ז.א המלצתי לך על החלפת כבלי הצתה פלגים ולהוריד את המאריך. במחשבה שנייה, אולי הדוגמה שכתבתי לא הייתה מתאימה. ואני מצטער על כך שלא הובנתי נכון. מסכים איתך עם הרצון לבדוק, "אולי כדאי לעקוב כמה ימים אחרי הפלאג ללא מאריך". לא הספקתי לפרק לך היום את הגומיה של הקפיץ. היה בטוח שאם הבטחתי אז אקיים. תמיד לרשותך. דוד.
|
|
|
|
#75 |
|
Senior Member
|
דוד, אתה רוצה שאני ארד על ארבע ואתחנן??
אני רוצה לעבוד על הגומיה הזאת תחת פיקודך. ![]() למה לדעתך העבודה לשווא? אם הבוכנה לא מרימה שמן, אז זה לא משנה אם יהיה מאריך או לא יהיה מאריך. בוא ונראה בינתיים מה קורה. אם אהיה מוזמן אליך, אקנה את החלפים בחנות שברחובות.
|
|
|
|
#76 |
|
Senior Member
|
"דוד, אתה רוצה שאני ארד על ארבע ואתחנן??"
נראה שהמצב רוח הקרבי שלי מהבוקר עבר אליך. הבכת אותי ![]() טוב, בוא נדבר ברצינות. מחר בבוקר אצלצל לחנות שלי ואברר אם יש כבר פלגים וכבלי הצתה מקורי. אודיע לך בבוקר. לגבי הפלגים שאתה כל כך פדנט לגביהם, הייתה לי בעיה לספר לך שיש ברשותי פלגים חדשים, כמו אלה שמוכרים לכול המכוניות בב"ש. הרכבתי מהם למאזדה, לפיג'ו, לספייס ולפונטו שלי. באף אחד מהמקרים לא הייתה בעיה. את האלקטרודות ניתן לכוון עם פילר לכול רווח שרוצים. מזמן הפסקתי לשכנע פדנטים, ואני הולך בראש שלהם. גם לגבי פראפלו אדום או ירוק. (ושוב הכוונה לא אליך). ![]() לגבי פירוק הגומיה שיכנעת אותי. אם הגיעו הפלגים וכבלי הצתה, נעשה הכול ביחד. מקווה שאולי אפילו מחר. דוד.
|
|
|
|
#77 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
מתן בתמונה זה ניראה שהמאריך רטוב רק באזור בו הוא ניסגר בראש המנוע ולא באזור בו יש את הבעירה כך שאם אני צודק זה מראה על נזילה מאזור מכסה השסתומים והיצתברות שמן באזור בגלל זה ואז כשאתה מפרק אז השמן נישפח וניראה כאילו הלפאג רטוב משמן שניכנס לתא הבעירה
מנסיון שלי כאשר הבוכנה מרימה שמן אז נוצרת כמות של פייח על הפלאג אחרי נסיעה של כמה מאות קמ אפילו פחות |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Senior Member
|
כתבתי את המשפט הנ"ל כי שיחקת אותה קשה להשגה מהבוקר
![]() זה בדיוק הדגם שכ"כ אהוב אצלנו בבאר שבע. כבר אמרתי שאין לי בעיה לשים פלאג מכל תוצרת שהיא, שיהיה בוש, דנסו, ברו צ'מפיון או NGK אבל שיהיה 0.9 מ"מ כמו שהחליטו המהנדסים. כנ"ל לגבי הנוזל קירור, רק שיהיה נוזל קירור ייעודי, ולא מי ברז. יש לי בבית 2 פחיות פראפלו שקניתי מסודאי ועדיין שוכבות אצלי חדשות. ואצלי ברכב יש נוזל קירור של חברה אחרת. ככה שאני לא מהפדנטים האלה שאתה מדבר עליהם. (שמתי לב שכתבת שהכוונה לא אלי) בכל מקרה, מחר ומחרתיים לצערי לא אוכל, אבל ביום רבעי אהיה פנוי עד הצהריים, וביום חמישי אהיה פנוי כל היום. נדבר על זה כבר בטלפון, מקווה שלא מחקת שוב את המספר שלי
|
|
|
|
#79 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
דוד מה שמתן הזכיר לי בזה שהוא צריך לקפוץ אליך להחליף את הגומיות של הבולם שגם אני צריך לקפוץ אליך אני חייב להחליף שמן גיר בטנדר שלי לא ניראה לי שהחליפו שם בשנים האחרונות ולצערי החניה אצל ההורים שלי ממש קטנה בשביל הבהמה הזו
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
גם אני צריך את דוד
![]() יאיר הייתי אצל דוד לפני כמה ימים, התחיל לי רעש בגיר בדיוק לפני כמה שבועות והולך ומתגבר. כהשמן כבר חם, כמעט ולא שומעים את הרעש, אבל בהורדת הילוכים יש רעש כמו של זרימת מים של מערכת הקירור רק מהגיר. בטח אחד המיסבים שם, בניוטרל וכשהקלאץ' לחוץ אין רעש. קלאץ' הוחלף לפני כמה חודשים כולל השמן כך ששם לא הבעיה. ההילוכים נכנסים חלק והכל פיקס חוץ מהרעש. הרעש ממש חזק בהילוך 3 על מהירות 60 מין טרררר כזה. הגיר עבר רק 158 אלף ק"מ. מה עדיף? לשפץ או להביא אחד מפירוק ואז אסתכן שגם שם אחד המיסבים דפוק? הרעש הוא בערך כמו כאן: http://www.youtube.com/watch?v=pL-NzpnXukA רק לא ברמה מטורפת כמו בסרטון. נערך לאחרונה על ידי chesh : 06-10-13 ב 23:49. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עבודה בפוטושופ שלי ל-HGT אולי בקרוב גם אמיתי. או שסתם חלום רטוב. | KHGT | פיאט כללי | 7 | 16-05-12 22:02 |
| ממיר קטליטי וצריכת דלק | komoto | פונטו - טכני | 3 | 30-12-10 16:15 |
| הוספת פראפלו וצריכת שמן - ספייס 01 | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 7 | 25-06-09 23:26 |
| פונטו ספייס - פלאג פלסטיק מעל בולם קדמי - תפקידו ? | student | פונטו - טכני | 4 | 03-05-08 19:13 |
| מנוע מקרטע, פלאג עם אבנית, הלך ראש? | איתי_ | אונו - טכני | 5 | 15-03-08 23:50 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד