![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
|
כן, חשבתי להניע בדחיפה אבל בגלל שהרכב נכבה בזמן עצירה חשבתי שעדיף כבר לגרור אותו.
תודה על התשובה, נראה מחר מה החשמלאי יגיד. אעדכן אם מעניין מישהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
טוב, הרכב אצל החשמלאי. הוא אומר שהמוסך שהחליף לי טיימינג (מוסך עדי - מורשה פיאט בחדרה) לא חיבר טוב את הגלגל והוא יצא...
500 שח חלקים + 1000 שח עבודה ![]() האם זה נשמע הגיוני? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
איזה גלגל??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
הגלגל שרצועת הטיימינג עוטפת אותו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
קצת טלפון שבור... השארתי את אשתי עם הרכב אצל החשמלאי ונסעתי לעבודה אז אני יודע רק ממה שהיא אומרת לי.
בקיצור, היא אומרת שהם הוציאו איזה מכסה ואמרו לה שלא חיברו טוב כשהחליפו לי את הרצועה (זה היה לפני שנה וחצי), ונפל איזשהו גלגל תוך כדי נסיעה. החלק עצמו שצריך להחליף עולה 500 שח וסה"כ (לא עבודה בלבד) זה אמור לצאת בסביבות 1000 שח. מקווה שהפרטים עכשיו יותר הגיוניים אבל עדיין זה נראה לי קצת יקר וגם נראה לי קצת מוזר שחלק מהטיימינג פשוט נופל ככה באמצע נסיעה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
כניראה שמה שיצא זה המותחן של הטיימינג והרצועה הישתחררה אבל בהנחה שזה מה שקרה באמת אז המנוע כן היה מצליח להיסתובב ולא היית שומע רק טיקים. לא יודע מה להגיד לך חוץ מהעניין שכל מה שקורה שם עכשיו נישמע לי גם כן הזוי קצת. מכאן ואילך לא הייתי נותן לאף אחד שייגע באוטו עד שתראה את כל הבאלאגאן הזה בעיניים שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא מאמין לסיפורים של נשים, גם לא של אישתי. לא, אני לא שובניסט
![]() אני מתייחס רק לעניין הטכני של הבעיה. אם לא חיזקו טוב במוסך, ונפל גלגל של טיימינג,הוא יפול אחרי מס' קטן של ק"מ, ולא לאחר שנה וחצי. גם אם נפל גלגל והרצועה נפלה או התרופפה, אין לזה קשר למצב שאין סטרטר. כתבת, "והמטרה לעזור ולחלוק ידע, ולא להשמיץ וללעוג." כן ללעוג על המוסך , כאשר הוא מספר לאישה סיפור הזוי. לא התכוונתי שמה שאתה אומר הזוי, אלא מה שאמר החשמלאי. בוא נעשה ניסיון, צלצל אליו ושאל. "אם הרצועה לא תפקדה, אז למה לא היה סטרטר" דוד.
שאלות בנושאים טכניים נא לפרסם בפורום. לכעוס ולהעלב הם, להעניש את עצמך על טעותם של אחרים. ![]() נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 16-09-13 ב 10:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
ואתה יוצא מנקודת הנחה שאין סטרטר בגלל שאני אמרתי שאני חושב שאין סטרטר או בגלל שהסימנים שתיארתי מתארים מצב שאין סטרטר?
כי יכול להיות שאני טעיתי בהערכה שלי וזה באמת לא בעיה של סטרטר... נראה לי מוזר שבן אדם ידחוף בעיה בטיימינג שלא קשורה בכלל למערכת חשמל סתם... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
זאת אחת התגובות ההזויות שקראתי כאן בפורום.
אתה שוב כותב רק חצי מהמידע. לא ברור באיזה גלגל מדובר. ומה הקשר בין חשמלאי לטיימינג. או לתקלה שתיארת לטיימינג. אני בספק אם החשמלי צדק. צלצל למוסך שביצע לך את הטיימינג, אני משכנע שיגיד לך שהחשמלאי מספר בדיות. אם היית שומע להצעה שהצעתי לך, לנסות ולהניע בדחיפה או בכבלים, היינו מקבלים אידיקציה טובה יותר לקבוע מה התקלה. המחיר שהציע לך מראה שאין לו מושג בתיקון טיימינג, המחיר כמעט כפול ממה שמקובל. דוד.
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
צטט:
אבל כן ניסיתי לבדוק מה שאמרת וכן עשיתי כל מה שהמלצת. כתבי כבר שניסיתי להניע עם כבלים והרכב לא הניע. התיעצתי אם לקחת למוסך או לחשמלאי ואתה אמרת שעדיף חשמלאי. החשמלאי כנראה בדק וראה שזה לא בעיה בחשמל, כמו שחשבת, ואמר שזה נראה לו כמו משהו שקשור לטיימינג. הוא אמר שיזמין מכונאי רכב שיסתכל. המכונאי הגיע ומצא שחסר חלק מסויים (לא יודע בדיוק מה כי לא הייתי שם ואישתי מבינה אפילו פחות ממני...) שכנראה נפל בגלל שלא סגרו טוב מכסה כלשהו. זהו. זה כל מה שידוע לי. אם חסר פרט אשמח להשלים. בלי קשר לבעיות הטכניות, אני קצת מאוכזב מהתגובות פה. בשביל מה קיים הפורום הזה אם לא בשביל לעזור אחד לשני ולחלוק ידע אחד עם השני. לא לכולם אותו ידע טכני אבל כולם לפעמים צריכים עזרה והמטרה לעזור ולחלוק ידע, ולא להשמיץ וללעוג. תודה בכל מקרה ושתהיה שנה טובה עם מעט תקלות לכולם! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
הרכב נכבה בעצירה | moris k | פונטו - טכני | 4 | 07-02-13 18:05 |
טורים משחקים בעצירה פונטו 2005 | avhyh | פונטו - טכני | 4 | 21-04-11 14:51 |
בראבה- האוטו מתכבה בעצירה | tom | בראבה - טכני | 5 | 14-03-09 16:59 |
פונטו ספייס 2002 , רכב נכבה ולא מניע רק לאחר איפוס מצבר | עינב | פונטו - טכני | 10 | 28-01-09 00:29 |
פונטו 2001 ורעש בעצירה | פורום הגראז' | 6 | 23-01-07 15:09 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד