![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: panda , hyundai i30
|
תאורת לדים לתא המטען בפנדה בפשטות וב10 שקלים
אז בהמשך לשרשור הזה ,לא ויתרתי על התאורה והחלטתי לאלתר משהו שיהיה טוב ונוח ובלי לשנות דברים באוטו.
הזמנתי מEBAY לוח של 48 לדים : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=141047197619 כמובן שלא חייבים דווקא את זה יש עוד המון לוחות במגוון צבעים ועם פחות או יותר לדים , אני פשוט בחרתי את זה כי העדפתי צהוב וחיפשתי לוח במחיר סביר. וזה מה שעשיתי בהתבססות על השרשור הזה : 1. פירוק הכיסוי השמאלי של תא המטען ע"י פתיחת 2 ברגים ושליפתו הצידה מהגומי והפלסטיק: 2. לקחתי את אחד המתאמים שהגיעו עם הלוח וחשפתי לו את החוטים כך שיהיה אפשר לדחוף אותם לתוך הקונקטור המקורי ( אפשר גם להלחים אני פשוט לא רציתי להחליף את הקונקטור): ושמתי על הכל סרט בידוד (המהדרין ישימו בידוד מתכווץ) 3. העברתי את החוט דרך החור שכבר קיים בכיסוי והדבקתי את הלוח : 4. תוצאה סופית: וזהו פשוט וקל ומאוד שימושי וכמובן שנדלק רק כאשר פותחים את התא המטען ונכבה עם סגירתו. ד"א אני מתנצל על כך שדווקא התמונות של החוטים טיפה קטנות פשוט הייתה לי בעיה בצילום ( אבל יש גם בשירשור מחו"ל תמונות וזה מספיק לדעתי) נערך לאחרונה על ידי ziv.k : 10-09-13 ב 23:30. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פנס סיגנט, המטען אבד. | davidmzr | רכב כללי | 9 | 10-09-13 22:37 |
| תאורה בתא המטען | אלי א | פונטו - טכני | 10 | 18-03-13 07:51 |
| תאורת לדים | erez_1987 | מכירה | 1 | 15-12-10 14:29 |
| תאורת לדים לפנים ראשיים | DAn-BP 1.8 | שיפורים וקוסמטיקה | 2 | 20-11-10 21:25 |
| פרויקט לדים בתא המטען לאונו | פורום הגראז' | 8 | 23-01-07 18:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד