![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
חוות דעת על תוצאות בדיקה פונטו איבו 2010 לפני קניה
היי
כבעלים ותיק של פונטו ספייס 2001 ידנית, אני מעוניין לשדרג לאחת חדשה יותר. יש לי הצעה לפונטו איבו ידנית 2010 אקטיב,יד ראשונה מפרטי, 62000 ק"מ, במחיר של 47000 ש"ח. תוצאות הבדיקה שלה: מנוע,מערכת קירור,מערכת דלק והצתה - רעש מערכת תיזמון ושסתומים, נזילות שמן, לברר החלפת רצועת תזמון סרן קדמי ומערכת היגוי - נקישות/רעשים ממערכת היגוי ומיתלים העברת כח - רעידות במצמד, מצמד מפריד גבוה - בלאי, נזילות שמן תיבת הילוכים, רעש מתיבת הילוכים, דפרנציאל נוזל מה דעתכם? יש משהו בעייתי רציני בבדיקה? תודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
בדיקת פיאט לפני קנייה
הכי טוב זה לגשת עם המכונית ותוצאות הבדיקה אל חיים ב"מוסך פיאט שמשון" שבשד' העצמאות 24 א.ת יהוד, טל' 03-5360748 והוא יראה המכונית ואת תוצאות הבדיקה ויגיד לך מה אכן פגום ומה לא, דחיפות התיקונים, עלות, זמנים וכו'.
זה שרות חינם שהוא נותן לחברי מועדון פיאט. בהצלחה ובברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
אתה ביצעת את הבדיקה במקום שאתה בחרת?
אם כן ואלו הדברים היחידים, הבדיקה מעולה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
הבדיקה שלי
אני ביצעתי את הבדיקה לבחירתי במבדק פ"ת היום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
הממ.. דעות נוספות על סמך הבדיקה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
*** זה הכל כסתח
כל מכון בדיקה ירשום לך שיש רעש משסתומים,רצועיות, ונזילות קטנות לפי דעתי הרכב במצב טוב. עם כל הכבוד 2010 יחסית חדש. האם מצב השלדה תקין ? האם בוצע בדיקת קומפרסיה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מבקש חוות דעת על פיאט איבו שנת 2010 דגם אוטומטי - האם מתאים לצרכים שלי? | assafy | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 22-07-13 12:01 |
שאלות לגבי פונטו איבו מולטיאייר 2010 | the1wave | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 26-03-13 20:28 |
חוות דעת: פונטו איבו אבארט | Punto Evo Abarth | פיאט כללי | 13 | 26-07-12 19:49 |
פונטו איבו 1.4 2010, פילטר פתוח ושיפורים אחרים? | adamland | גרנדה פונטו - טכני | 7 | 02-11-11 01:37 |
חוות דעת על תוצאות בדיקה(פונטו ספייס 2001) | qwerty123 | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 26-06-09 21:04 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד