![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#9 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Evo Abarth
|
צטט:
אבל עניין האחריות לא מעניין אותי כי אני מעדיף להפסיד אותה כדי לקבל טיפול טוב שאני יודע שישמר את האוטו. לא חסר דברים שהגעתי למוסך הראשי והם התנערו מהדברים אבל ההבדל ביני לבין הבחור שחסר לסמל"ת שמישהו שהוא בעל אבארת' או אלפא רומיאו יפנה לעיתונאות כדי להוציא את הלכלוך החוצה. בגלל זה מגיע לבעלי הרכבים הללו השירות הנוסף שנקרא ABARTH VIP או ALFA WAY שנותן לנו את האופציה לבוא בתלונות לעומת רוכשי רכבי פיאט. אני יוכל להגיד לך שלחבר שלי בג'ולייטה הלך מנגנון המולטיאייר ואחרי שהתלונן על זה בשירות ALFA WAY והגיע למנהל שירות קיבל הארכת אחריות, מעבר לזה שגם היה לו נזק שהמוסך עשה בנסיעת מבחן שהבוחן עבר תאונה עם הרכב והיה בלאגן עם המוסך ורק אחרי הפנייה לשירות נפתרו הדברים. מעבר לזה שהיום יש חוק המאפשר לטפל במוסך שקיבל אישור ממשלתי ועדיין להיות תחת אחריות יצרן כגון המוסך של מיכאל שמטפל ברוב האלפאות וטיפל גם באוטו שלי לפני TIG. לגבי הסדק בדשבורד של הכרית אוויר זה דבר ידוע ברכבים של הקונצרן פיאט מהפשוטים ועד היקרים, החומר של הדשבורד לא כזה איכותי ועם אתה גם לא שומר עליו כלומר שם כיסוי או חומר מגן ברמה גבוהה זה הנזק שצפוי לך מהשמש הישראלית
חלום שמתגשם לעבור מצרפתיה לאיטלקיה חמה Fiat Punto Evo Abarth נערך לאחרונה על ידי Punto Evo Abarth : 20-07-13 ב 16:29. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ניקוי כל מה שנמצא מתחת למכסה מנוע | shachar | שיפורים וקוסמטיקה | 7 | 21-03-15 10:22 |
| עזרה במציאת סוג פיוז חסר (מתחת למכסה מנוע) | elor | פונטו - טכני | 8 | 28-01-12 16:29 |
| "שטיח" מתחת למכסה מנוע מתקלף | snufkin | פונטו - טכני | 4 | 21-12-09 18:53 |
| פרוייקט קטן לHGT מתחת למכסה מנוע. | שחרון | תמונות וסרטונים של חברי המועדון | 15 | 16-11-09 21:25 |
| בד הנמצא מתחת למכסה מנוע - מה תפקידו? | פורום הגראז' | 4 | 20-07-07 23:11 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד