![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
איזו מאזדה קנית?
אצלי שכחתי איפה נמצאת הידית של המכסה מנוע, מילא שהמנוע לא אוכל שמן ומים בכלל כבר כמעט 5 שנים (54KKM), אז גם המצבר מקורי. גם שום נורה לא נשרפה (אני לא נוסע עם אורות ביום, אבל בכל זאת...) וכלום לא התקלקל - עדיין. רק שימשיך כך. הזוי. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat punto sx
|
צטט:
את החיידק של המהירות אי אפשר לחסל בשום גיל...אולי הוא נחלש אבל הוא תמיד שם... ![]() למה הפונטו שלך עומדת?! כואב הלב שהרכבים הפשוטים והיפים האלה יעמדו ולא יסעו...אם אצלנו שתיים נוסעות ואחת מהן כל שבועיים נוסעת הלוך וחזור מהצפון למרכז כל פונטו יכולה לנסוע
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
לפחות אי אפשר להגיד שהמנוע לא מרביץ ...אהה יאיר ?
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
נוסע על מאזדה 3,
לגבי הפונטו הבן לא מוותר עליה לאחר השחרור בסוף השנה. עמית בטח שירביץ 75 לאאאאאאא |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Member
|
הפונטו שאני נוסע עליה היום היא 75 והמנוע מושך יפה, החדשה מושכת עוד יותר יפה וזה בלי לעבור 3000 סל"ד (עדיין בהרצה) זה 75 ששתה קצת רד-בול כנראה
![]() עמית אני צריך ממך קצת עזרה בנוגע לחיבור המאווררים של הרדיאטור והמזגן אני ישלח לך בערב שאלה מפורטת לפרטי... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Member
|
חברה זקוק דחוף למושבים קידמיים של פונטו שלוש דלתות. אם מישהו ראה או שמע על כאלה בבקשה ליצור קשר. כמו כן אני מוכן להחלפה על החלקים שמוצעים למכירה.
בתודה ושבוע טוב גיא |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
תגיד, אתה יודע אם הכסאות HGT מתאימים לפונטו ELX? אני מעוניין להחליף את זוג הכסאות ה ELX 2002 שלי בכסאות HGT שנראה שהם תומכים ונוחים הרבה יותר (האמנם?). בתכלס מספיק רק הכסא נהג כי אני נוהג לבד תמיד...
בנוסף, האם הטמבון HGT מתאים ב ELX? תודה |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Member
|
שלחתי לך גם לפרטי... למיטב ידיעתי הפגוש והכסאות מתאימים לרכב שלך...אבל הבדיקה הסופית עלייך
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Member
|
חברים חייב למכור את החלקים אין לי מקום אליהם וזקוק לכסף להמשך הפרוייקט..
-טמבון אחורי HGT -450 -מושבים HGT - 600 לזוג -פגוש קידמי מונמך בתהליך שיפוץ- יינתן ללא תשלום -זוג מושבים קידמיים פונטו דור ראשון 5 דלתות-150 -זוג חצאיות פיבר גלאס - דרוש צבע ותיקונים קלים, היו מורכבים על הפונטו שלוש דלתות -100 - הגה ספורט איסוטה תוצרת איטליה+ מתאם לפונטו דור ראשון, אשמח לקבל הצעות אני עדיין לא בטוח שאני רוצה למכור... אפשר לשלוח לפרטי או לטלפון 0587890011 גיא בתודה מראש ושבוע טוב לכל חברי הפורום גיא. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Member
|
מי שרוצה מוזמן להגיע לקחת את המושבים הקידמיים של פונטו דור ראשון 5 דלתות. ניתן לראות אותם בתמונה שבתחילת השרשור זה המושבים שמורכבים ברכב בתמונה. הם במצב כללי טוב , יש קרע קטן במושב נהג.
המושבים נמצאים בראשון לציון. אם לא יהיו מעוניינים הם יזרקו לפח בצער בעוד מספר ימים. אפשר לפנות אליי בהודעה פרטית או בטלפון 0587890011 כמו כן מי שמעוניין בחלקים האחרים לא להתבייש כל החלקים בבית של ההורים ואמא שלי לא מרוצה מהעניין הזה גמיש במחירים!בברכת שבוע טוב גיא. נערך לאחרונה על ידי guysternberg : 15-06-13 ב 21:38. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה מספר משקפי שמש | matansab | יד 2 | 0 | 26-12-12 16:12 |
| מספר שאלות - HGT | kiwi | פונטו - טכני | 4 | 27-02-12 00:58 |