![]() |
מחפש ומוכר מספר חלקים
שלום חברים, כחלק מפרוייקט חדש שנקנה לפני ימים אחדים העונה לשם "פונטו שלוש דלתות":-P. אני מחפש מספר חלקים...כמו כן ישנם חלקים שקיבלתי בעת הקניה שאני מעוניין למכור לטובת דברים אחרים...
מחפש: -טמבון קידמי פונטו דור ראשון(עדיפות לצבע לבן וחשוב שיהיה במצב טוב..) -מושבים קידמיים לפונטו דור ראשון שלוש דלתות(מושבים שיש להם את מנגנון הקיפול) מוכר: -טמבון אחורי פונטו HGT בצבע אפור כהה מטאלי במצב מצויין שהיה מורכב על האוטו כך שהוא מתאים גם לפונטו דור ראשון... -מושבים קידמיים של פונטו HGT במצב טוב (קצת קרעים אבל סה"כ שמישים) כולל כל החלקים והמסילות -מושבים קידמיים של פונטו דור ראשון במצב טוב. (קרע בדופן משענת של הנהג.) מורכבים באוטו כרגע.. לגביי מחירים בשלב זה קשה לי להעריך דברו איתי בפרטי ואני בטוח שנסתדר... 0587890011 גיא תודה מראש לכולם ושבוע טוב!:) |
4 צירוף קובץ(ים)
הנה התמונות בנוסף שכחתי בהודעה הקודמת להוסיף שאני מוכר גם טמבון קידמי של פונטו דור ראשון בתהליכי שיפוץ...
|
דבר עם davidmzr אני יודע שיש לו פגוש קידמי של פונטו דור 1 בצבע לבן אולי גם יש לו במקרה גם מושבים קידמים של פונטו 3 דלתות
|
1 צירוף קובץ(ים)
יאיר אם אתה מתכוון לטמבון שתלוי בסככה, הוא לא מכירה, עד שהגוזלים של יוני הבר יגדלו ויעזבו את הקן. ראית אותם, איזה חמודים הם ?. :) כל שנה היונים מקננים בסככה, מעניין אם הם אותו הזוג.
גיא, יש רכב כמו שלך ברחובות, הרכב נוסע ונגמר לו הטסט., הבחור רוצה 1000 ש"ח עבורו. הוא קנה אותו לפני שלושה חודשים ב-3000 ש"ח. יאיר אני ממתין לצילצול ממך, אם השגת את החלקים, תביא לי אותם (במקום לתקוע את הרכב בסככה לשבוע) דיברתי עם ארז הוא ירכיב לך אותם. או שתבוא אחרי העבודה ונרכיב אותם. דוד. |
תודה על העזרה חברים...
דוד תשלח לי מחיר בפרטי בבקשה לטמבון לפחות לפי התמונה הוא נראה מעולה...(כמובן שנחכה בסבלנות לעזיבת הגוזלים מהקן:cool:) וגם את המספר של הבחור מרחובות אם יש לך אותו...תודה מראש!! שבוע טוב גיא. |
המס' של בעל הרכב 052-9533052, השם אביעד.
נודע לי שבעל הרכב הקודם, רוצה לקנות ממנו (במשכורת של סוף חודש הבא) את הרכב חזרה ב-1800 ש"ח. לא נראה לי אמיתי. אני יודע שהו קנה רכב אחר. שווה לצלצל ולדבר איתו. ביחס לטמבון, "כשנגיע לגשר נדבר איך לחצות אותו". יאיר אמרת לי שיש לך עבודה דחופה היום. אז מה אתה עושה בפורום ?. :) אל תשכח להביא מחר גם גומיות לציריות, מתערב ששכחת. דוד. |
כשיש טלפון חכם אני בפורום בכל דקה פנויה כמו עכשיו בדיוק סימתי ואני מחכה ברכב למטה כי הוא עמוס והארגז בטנדר פתוח וכן שחכתי גומיות לציריה כי ככה זה שמציקים לי בבוקר "יאללה יאללה תבוא כבר" אומר הבוס
|
מברוק על הקניה, סוף סוף הפרוייקט הזה ממשיך, אני מעוניין בטמבון של הHGT
|
תודה רבה, למרות שאני סטודנט כרגע וזה לא הזמן האידאילי מהרבה בחינות לפרוייקט... אני ואבא שלי לא יכולנו להשאיר את הרכב הזה להירקב לו סתם כך במיוחד אחרי כל ההשקעה וצומת הלב שהוא קיבל...
בקשר לטמבון בשמחה דבר איתי בפרטי או תתקשר 0587890011.. |
אכן נקווה לראות את הרכב כפי שהייתי רוצה לראותו . בהצלחה וכל עזרה תתקבל בברכה
עמית |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:18. |