![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נורת הגה
במכוניתך הגה הכוח הנו חשמלי ואין בו שום צובר לחץ ושמן.
בברכה - רפי לין
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת ההגה החשמלי
מכיוון שאתה מראשל"צ, טלפן ותאם עם עופר קצב שבמושב גנות, בטל' 050-5285041
והוא יבצע לך בדיקה בחינם ע"י מחשב/סורק איבחון כדי לראות אם יש תקלה רשומה במחשב הגה הכוח ומהיא. הוא מתמחה במערכות אלו. בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#3 | |
|
Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו 1.4L רובוטי
|
צטט:
צובר הלחץ והשמן הם של הגיר, ואני מיתכוון שכניסת המשאבה של הגיר לפעולה בזמן הדיאגנוסטיקה לא אמורה ליהיות, כי היא גורמת לנפילת מתח מהמצבר ואולי זה גורם לשגיאה בדיאגנוסטיקה, במידה וצובר הלחץ היה חדש המשאבה הייתה ניכנסת לפעולה רק בעת פתיחת הדלת וזהו, כרגע המשאבה נאלצת ליפעול שוב גם בעת סיבוב הסוויץ. בכל מיקרה, מצאתי שיש פיוז 7.5A שאחראי על מנגנון הבדיקה של ההגה החשמלי, הוא ניראה תקין אבל בכל זאת ניקתי את המגעים שלו ושל תיבת הפיוזים ליבדוק אולי יעזור. יום טוב ומוצלח! |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו 98 בעיה מוזרה:רעש חיכוך בעת סיבוב ההגה שמאלה.אם לוחצים ברקס הרעש מפסיק או משתנה | shay2828 | פונטו - טכני | 12 | 02-08-12 21:33 |
| רעש של מנוע חשמלי/מכונית על שלט מהמנוע, רעיונות? | gil_a | בראבו - טכני | 7 | 05-10-10 20:37 |
| רעידות חזקות במרכב הרכב בעת סיבוב ההגה | saar | פונטו - טכני | 18 | 21-05-10 11:09 |
| קליק בזמן סיבוב של ההגה - ספייס 2003 | hazoom | פונטו - טכני | 9 | 01-03-10 18:42 |
| פונטו ספייס 2001- שאלה לגבי חריקה בעת סיבוב ההגה | פורום הגראז' | 5 | 18-12-06 10:54 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד