![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
הדומה והשונה בין sx75 ל xtz60
לפני כשבועיים גיסתי השביתה את ה sx75 שלה שנת 96 בתאונה. מזה שבועיים שאני מחפש לה את אותו הדגם בדיוק אך לשווא, כל רכב שמצאתי ובדקתי תוחזק על הפנים עם לא מעט קומבינות. אני מיתלבט אם להביא לה את הדגם של ה xtz60. מה שאני יודע שמדובר באותו מנוע בעל 8 שסתומים רק שההזרקה שונה והיא חד נקודתית וחיסרון גדול נוסף זה שלא קיים שעון חום מנוע. מיכיוון שיש לנו את הרכב המושבת לחלקים רציתי לדעת אם ניתן להחליף בין לוח השעונים שלו כולל שעון החום ולהכניס אותו ב xtz? כמו כן עד כמה ה xtz אמין כמו ה sx75? עד כמה הם דומים ושונים מכנית?
תודה. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אם יש כבר את הרכב המושבט תעביר סעפת יניקה ואת כל צמת החיווט של הרב נקודתי וכל המכשור הדרוש שמורכב על ה75 כוח סוס אם ניתן
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
חוץ מהרדיאטור והוונטה הכל נישאר שלם. באמת אני יכול להעביר את סעפת היניקה עם המזרקים והכל? זה לא יהיה מסורבל מידי ועלול לגרום לתקלות? איזה עוד מיכשור יש להעביר אם כן? ומה לגבי שעון החום? האם אני יכול להישתמש בחוט של היוניט שעל ה XTZהמקורית ולהעביר אותו ללוח שעונים אם אני מתקין את הלוח של ה 75 ב XTZ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
אתה בטוח שזה XTZ?
למיטב ידיעתי XTZ60 זה כמו SX60 ולכן אמור להיות שעון חום. XTZ זה סתם שם שהודבק לארץ מ 1998 רק בדגם ה S אין שעון חום. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
יכול להיות שאני טועה וזה ה s?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
כן
קרא כאן http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=6642 XTZ שווק מ 1998, והיו רק XTZ60 ו XTZ75 הייתה גם 85 כוח סוס נראה לי אבל זה לא קשור לפה |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
ישנם מדריכים לתוספת שעון החום, אבל אם יש אפשרות לקנות אחד שיש לו כבר שעון חום מוכן, אז למה להתאמץ?
חוץ מזה ששווה להתאמץ קצת בשביל תוספת של נעילה מרכזית, הגה כח וחלונות חשמל. סביר להניח שברכב שיש את שלושת אלה יהיה גם שעון חום. ואל תעיף את הרכב לשום מקום עד שאתה קונה, בטוח תצטרך חלקים כדי להשלים פלסטיקה וכל מיני דברים. אחרי שתסדר את הפונטו החדשה שלך, דבר איתי יש כמה דברים שאשמח לקנות ממך ד"א מה עם הכבל OBD? האם איבד את הדרך?
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
לא רק ה-75 מאובזרת.
אני חושב שגם ה-60 שאחרי שנת 97 מאובזרות באותה מידה כמעט. חוץ מזה שיש עוד הרבה דגמים יחסית מאובזרים, תתקשר ותשאל את המוכר אם יש לו את הדברים שאתה מחפש. כשקניתי את הפונטו שלי התפשרתי על הרבה דברים בשביל האיבזור. (יד שישית ומצב פחחות לא משהו) חוץ מזה שפעם קראתי בCF, שיש אנשים שמעדיפים את ה-60 בגלל מומנט שזמין בסלד יותר נמוך מאשר ב-75 אחרי שתקנה לגיסתך את הפונטו ותסיים להשלים בה את מה שצריך מהפונטו זצ"ל, אני אדבר איתך בעניין. בקשר ל OBD, גם אני הזמנתי את הכבל המתאם בין 3 פינים ל-16 פינים ועדיין לא הגיע כנראה מוכר שגר בקצה הכי רחוק של סין.
|
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
צטט:
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו SX75 בפוטושופ | amimalka | גלריה | 34 | 20-02-12 19:43 |
| הגה כוח sx75 | tombelfer | פונטו - טכני | 5 | 22-03-11 21:00 |
| פונטו SX75 97' כמה שאלות | quadra | פונטו - טכני | 0 | 25-02-11 13:28 |
| פירוק משענות ראש בפונטו מודל 1999 XTZ60 | guy_nizri | פונטו - טכני | 4 | 20-04-09 20:12 |
| בעיית חשמל בפונטו XTZ60 שנת 99 | פורום הגראז' | 6 | 03-08-07 22:39 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד