![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX אוטו'
|
כשקניתי את הרכב היתה לי בעיה דומה, חיבור המינוס (הכבל עצמו) נקרע או יותר נכון עמד לתנתק
בחיבור למרכב הרכב, בדוק כי הכבל תקין ולא עומד על גיד אחד או בכלל חרוך (שרוף כולו) זה צריך להיות כבל קצר אם אני לא טועה מתחבר ליד תיבת הפיוזים. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
הבעיה נובעת מאזור הסוויץ , כנראה הקונקטורים לא יושבים טוב באזור שם וכתוצאה מכך אתה שומע רעש של חשמל . נסה לפרק את הפלסטיקה מתחת להגה לנקות שם . אם הבעיה לא מסתדרת יכול להיות בעיה בתוך קופסת הסוויץ .
ערב טוב |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
צטט:
זה בדיוק מה שהמוסכניק החליף, הכבל מהמצבר בחיבור הפלוס (האדום ) לתיבת הפיוזים, הכבל היה שחור מבפנים כלומר חרוך\שרוף. ![]() (תוקן במוסך פיאטון - ישראל בק 32 - שלמה ודוד כמובן ממליץ, דוד הוא הההבבבחווורררר מהנדס חשמל מדרגה א' ) אגב אם זה מעניין מישהו היה עוד סימפטום: 1. שהייתי מסובב את הסוויצ' חצי סיבוב המערכת הייתה נדלקת ושהייתי מניע היא הייתה נכבית ונדלקת וזה נפתר עכשיו תודה לכולם כמובן !!! נערך לאחרונה על ידי idanohh : 06-01-13 ב 22:48. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX אוטו'
|
שמח לעזור...
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו שנת 95 נכבה ונדלק באמצע נסיעה | ידידיהפ | פונטו - טכני | 6 | 06-08-10 09:56 |
| צפצופים ונקישות באמצע נסיעה | Suedehead | פונטו - טכני | 8 | 11-05-10 10:21 |
| והנה היא שוב מתפנקת- מנוע נכבה באמצע נסיעה | בראבה מפונקת | בראבה - טכני | 18 | 10-02-09 00:24 |
| פיאט דובלו JTD כבתה באמצע נסיעה - ויש דלק... | מוטי ו. | שאר הדגמים - טכני | 3 | 09-04-08 23:41 |
| האונו מתכבת סתם ככה באמצע נסיעה | פורום הגראז' | 19 | 03-09-07 00:32 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד