![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#101 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
אין שום קשר ולו הקטן ביותר לעובדה שגדעון קנה אבארט לבין זה שאין מפגשים. המועדון הזה הוקם בשנת 2005 והמפגש הראשון שלו היה בנתניה. בזמנו לפני 7 שנים היינו קבוצה יותר מגובשת, מכיוון שכולנו רצינו להקים את המועדון - וכשזה הוקם "הסתערנו" על המפגשים והפורמים. מאז המון חברים פרשו בעיקר כי מכרו את הפיאטים שלהם וקנו רכבים אחרים, בהיעדר אופציות ראויות בזמנו מצד פיאט (בעיקר מחירים גבוהים של רכבי פיאט ואבזור נמוך לעומת המתחרים). מעט מאוד חברים נשארו לכתוב כאן מאז שמכרו את הפיאטים שלהם ואני בניהם - אבל הם לא מגיעים למפגשים (אני מגיע לפעמים) ולכן אין מפגשים חדשים או עמוסים כמו בעבר. תוסיף לזה את העובדה שאין מצטרפים חדשים שמגיעים למפגשים, וקיבלת מתכון מצוין להפחתה בפעילות. גדעון אומנם קנה אבארט, אבל זאת פיאט לכל דבר ועניין, אם אני לא טועה על השמשות יש סמל של פיאט. יתרה מכך, אין מועדון רשמי לאבארט בישראל, יש את מנהל המותג בת"א שמארגן טיולים באמצעות הטלפון/פייסבוק לחברים שרכשו ממנו וזה בסדר גמור. מדובר בטיול פרטי והם לא חייבים לאחד טיולים או לתת דין וחשבון. מעבר לזה, לגדעון היתה פונטו אבארט HGT צהובה ופונטו ספייס ELX גם לפני הרכב הנוכחי, כך שהמשיך במסורת האיטלקית. כן הייתי מצפה שהם ישקלו בחיוב הקמת תת פורום שלהם כדי להגדיל את הפעילות באתר וכדי שיהיה פה מה לקרוא, אבל זה לשיקול שלהם בלבד וגם פה הם לא חייבים כלום. גדעון, לדעתי תנעל את השרשור. הטיול הנ"ל גם ככה בוטל ולא יצא לפועל, במקומו תוכנן מיני טיול אחר, גם בזה עסקנו. אם המשתתפים רוצים להעלות תמונות מהמפגש באזור כרמיאל יש תת פורום ייעודי לתמונות. אם פותח השרשור ירצה להוציא לפועל טיול לדרום (זכותו) שיפתח שרשור אחר עם כל הפרטים. חבל על הבלאגן שעלול להתפתח פה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Member
הגלגלים שלי: טיפו ספורטיבה
|
צטט:
אני אומר את הדברים כמו שהם נראים. אני לא מעורב פה בפורום ולא מכיר את הנפשות הפועלות, ככה מאיך שהדברים נראו עושים 1+1 וזה תמיד יוצא =2 רכבי אבארט עדיין יהיו פיאט, ומבחנתי זה היה טיול של פיאט. זה שזה טיול של סמלת? סבבה לא ידעתי כל הכבוד על הארגון. אני רק אומר דבר נורא פשוט שהעדיפות פה היא מפגשים מאוגדים וגדולים יותר, ככה שום בעל רכב יוצא "פגוע" או יגיע למסקנות סתם. עומר, כמוני כמוך הייתי בעל GTI6 ועברתי לאיטלקיה גודשת. אני אישית לא חבר מועדון בPSI והייתי ביותר ממפגש אחת אצלם, ויותר מזה אני מנהל ב PCR. ועדיין בקשר עם אותם אנשים הן ב PSI ובPCR ללא תלות ברכב הקיים שלי. כמו שאתה אומר משפחה לא מחליפים. אני מקווה שנסיק מסקנות ונדע לפתח את הפורום הזה ולהרים אותו יותר גבוהה. בסה"כ היה טיול מאוד מהנה גם עם 6 רכבים שאחד בכלל לא היה איטלקי. חברה טובים, קצב נהיגה טוב. אני אישית נהנתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
זה לא היה טיול של פיאט. זה לא היה טיול שסמל"ת ארגנה. זה לא היה טיול מועדון אבארט, כי אין אחד כזה. זה כן היה טיול מצומצם וסגור, של מספר חברים שהתחברו להם על בסיס המכנה המשותף שיש להם אבארט. חלק מהאנשים מכירים עוד לפני, חלקם הכירו בזכות העובדה שיש להם אבארט. זהו לא הטיול הראשון, ובוודאי לא יהיה גם האחרון. אם נשים את כל זה לפרקטיקה, וכמו שכתב גיא בצורה דיי ברורה, אף אחד לא חייב לתת לאף אחד דין וחשבון. אם אתה תארגן טיול לך ולחבריך, שבו נניח ולכולכם יש רכבים מסוג פיג'ו 206 על שלל גרסאותיה, חברי מועדון PCR בעלי נניח 306, לא צריכים להרגיש נפגעים, מפולגים, או לא קשורים. על אותו משקל, אם יתקבצו להם מספר בעלי פיג'ו RCZ ויצאו להם לטיול, האם אותם אנשים בעלי 206 או 306 או 205 ספורטיביות צריכים לכעוס על כך שלא הוזמנו? לא. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 31-12-12 ב 10:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
קצת באיחור..
היה ממש מהנה כיף וחבל שמעט אנשים. ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי kiwi : 04-01-13 ב 02:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
טיול עקרבים לצפון הארץ | Caveman | תמונות וסרטונים - פיאט | 4 | 05-11-12 17:59 |
נסיעת מועדון היום לצפון | ברא | אוף טופיק | 10 | 12-06-11 12:25 |
טיול מועדון פיאט לצפון 4.9.2010 [פיאט קופה טורבו וכלל איטלקיות המועדון] | Snower | פעילויות המועדון | 57 | 05-09-10 18:41 |
מועדון אלפא מזמין חבריו לדיון עם צמרת סמל"ת. מועדון פיאט יכול להרים אירוע דומה? | stio | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 20 | 19-09-09 14:58 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד