![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Evo Abarth
|
מועדון פיאט - טיול לצפון ב29.12.12
שלום לכולם,
אחרי בקשות חוזרות למפגשים וטיולים מצד חברי המועדון ואי התייחסות של המנהלים החלטנו ליזום בעצמנו טיול לצפון. המטרה היא ישוב אלקוש, מכיוון שהטיול פתוח לכולם ובטח חלק מהמשתתפים יהיו בעלי רכבים ישנים אני מודיע שלטיול כרגע מתוכנן עצירה אחת באיזור כרמיאל, לכן אני מבקש מכל מי שמגיע שיציין אם זה בעיה מבחינתו כדי שנדע האם יש צורך לבצע עוד 2 עצירות לכל היותר. איננו מעוניינים שהמשתתפים יתבאסו מהטיול עקב בעיה ברכב. התאריך המיועד לטיול הוא 29.12 עקב התחייבות קודמות שלי, שעת יציאה היא 6:30 מסינמה סיטי גלילות. המטרה לצאת בשעה הנ"ל היא לתפוס כבישים פנויים לכיוון, קחו בחשבון שכמה שנגיע מוקדם לאלקוש תוכלו לבצע את סשן הנהיגה. החזרה היא באותה דרך. להלן הדרך + תצלום מסך של המסלול: דרך כביש 2 ואז לכביש 70 ומשם לכביש 85 מכביש 85 לכביש 866 ואז לכביש 89 וכל הדרל לכביש 8944 ![]() חברים אני מבקש לאשר הגעה כדי שנוכל לבצע רשימה מסודרת, מעבר לכך מי שיש לו בעיה אם התאריך שיודיע ויציין תאריכים חלופים שיוכל. המטרה היא כמה שיותר חברי מועדון ישתתפו. בנוסף אני מבקש יפה וכמובן יהיה תידרוך לפני יציאה כל מי שמצטרף לטיול צריך להיות אחראי על עצמו כלומר מצייתים לחוקים בכביש כלומר מהירות וכדומה במקרה ומישהו יפגר מאחור כולם יחכו. מנהלים נא להפוך לדביק
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אמממ
בפנים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
בפנים
![]() |
#4 |
Senior Member
|
יאללה חברים למרות שהטיול בסוף חודש ויש מספיק זמן להצטרף אני בקושי רואה תגובות.
אל תשכחו שבכיתי בשביל זה. זה הזמן שלכם עכשיו אם לא יהיו עוד אנשים בפנים הטענות שעלו פה יופנו חזרה לחברי המועדון ולא למנהלים
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
אם זה לא יוצא לי על מבחן אני בשמחה אצטרף אליכם מנקודה B .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אני בלי אוטו, יש לי 2 אנשים שאני יכול להצטרף אליהם שהם יבואו, אם הם באים אני 100 אחוז בא!
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אני בא ויש לצין שאני מגיע מבאר שבע וכל מי שמיתלונן אין מפגשים אז הינה לקח בחור יוזמה ואירגן מפגש אז קדימה באו
עושים על האש? או משהוא ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
בעקרון העצירות מתוכנות במקום שיש בית קפה לדעתי אם נכניס על האש יהיה בעיה בגלל זמן הנסיעה ועצירה על האש לוקחת זמן מעבר לזה הבשרים לא יחזיקו עד לשם לדעתי
מי שבלי אותו מוזמן להצטרף לחברי מועדון שמגיעים הטיול פתוח לכולם מי שירצה לדעת עוד או לעלות עצות מוזמן לעשות גם במפגש המועדון ברהצליה ביום שישי אני יהיה שם. אנא תדאגו שהתרד ישאר פנוי לאישורים כרגע אנחנו 4 אנשים בטוחים ו2 שהם 50% הרשימה: 1) אני (punto evo abarth) 2) dennis 3) idango 4) yair791 5) bil - יעדכן אם בטוח 6) Uno1993 - יעדכן אם יגיע
![]() |
#9 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
עם הבשר אין בעיה הוא יחזיק שמים בצידנית עם כמה בקבוקים קפואים ליד או שמוצאים מהמקפיא בוקר ואוטפים את האריזה בניר עיתון כמה שכבות ולהחזיק הרחק מהשמש במהלך הנסיעה
אז צביקה אירגן בסופש ליפני שבועות טיול לצפון עם על האש והיה ממש פיצוץ בכל אופן אם זה יהיה בסוף עם על האש אני מביא מנגל |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
סבבה נחשוב על זה ונראה קודם כל כמה אנשים מגיעים
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
טיול עקרבים לצפון הארץ | Caveman | תמונות וסרטונים - פיאט | 4 | 05-11-12 17:59 |
נסיעת מועדון היום לצפון | ברא | אוף טופיק | 10 | 12-06-11 12:25 |
טיול מועדון פיאט לצפון 4.9.2010 [פיאט קופה טורבו וכלל איטלקיות המועדון] | Snower | פעילויות המועדון | 57 | 05-09-10 18:41 |
מועדון אלפא מזמין חבריו לדיון עם צמרת סמל"ת. מועדון פיאט יכול להרים אירוע דומה? | stio | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 20 | 19-09-09 14:58 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד