![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX אוטו'
|
מצטרף למחאה, פיאט צריכים לחתוך מהמחיר זה בטוח,
יונדאי וקאיה מביאות לארץ דגמים זולים ועם שלל אבזורים נכנסו חזק לציאי הליסינג והציפו את המדינה ונוסיף שישראלים אוהבים לנסות דברים חדשים (קיאה ויונדאי) ולכן לפי דעתי השוק שלהם הולך נהדר (למרות שלפי דעתי האיכות שלהם לא עולה על פיאט) עדיין רוב הישראלים מסתכלים על פיאט בעין חשדנית (כנראה השאירה רושם רע מאוד בעבר) לאבא שלי היה פיאט 131S שנת 78, כדי שיוכל לנסוע איתה ביום א' לאחר השבת (לא נוסע בשבת) היה עליו לחמם את המנוע במוצ"ש. אז בטח לכל אחד כזה היה איזה קרוב שסבל מפיאט אני יודע שהימים השתנו אבל לך תשכנע אנשים (אני כל יום מנסה). האיכות של פיאט לא בשמים, אבל עדיין זה לא אומר שכל השאר הרבה יותר טוב. פיאט חייבת להוריד מחירים! פיאט חייבת להביא דגמים חדשים! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
דגמים חדשים? אילו דגמים של פיאט אתה מכיר שלא מיובאים לארץ היום?
Indra, גם בחו"ל 500 יקרה יותר משאר המיניס. זה רכב רטרו, אתה משלם אקסטרה גם על זה. בדיוק כמו במיני או בחיפושית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
רק שבמיני וחיפושית הגימור קצת יותר גבוה ופלסטיקה הרבה יותר איכותית.
אני נכנס לאתר פיאט העולמי אני רואה דגמים שלא מגיעים לכאן, בנוסף סמלת בוחרת להביא דווקא תתי דגמים פשוטים ולא בעלי האיבזור המפואר כאילו דווקא להציג את פיאט כהכי לא מפותח.. אז כן השנה נראים סימנים של EVO ושל 500 מאובזרת יותר, זה שונה מה5 שנים האחרונות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderator
מנהל
|
צטט:
בראבו, יש. 500, יש. על שלל גרסאותיה. פונטו, יש. דובלו, יש. פנדה, יש. קובו, יש. כל דגם שקיים באתר ההוא, משווק גם כאן. מה זה אבזור מפואר? שליטה מההגה יש לך, בלו אנד מי יש, סאנרופים יש לך, עצור-סע יש לך, עור יש לך, טווין אייר יש לך. חוץ מהטום טום, שלא משווקים כאן בארץ בלי קשר, אני לא רואה חוסר באבזור ממש. מה גם שהם דיי פתוחים לבקשות מיוחדות. מחירי הרכב כאן הם תוצאה ישירה של המחירים מהיצרן, שכן, קצת בעייתיים לצערנו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
באתר פיאט . קום יש דגמים שאין בארץ כגון FIAT IDEA או FIAT SEDICI ועוד...
קישור למה לא מביאים גרנדה 3 דלתות לא ספורטיבית? באו נקווה שסמלת יודעת מה היא עושה. כי בנתיים כולם נוגסים מהשוק ופיאט לא נערך לאחרונה על ידי liranet : 28-11-12 ב 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
מנהל
|
הסדיצ'י נמכרת בארץ.
לגבי השאר, אלו דגמים שמיועדים לשווקים אחרים, כמו דרום אמריקה למשל. אין סיבה לייבא מספר רכבים שאולי נראים קצת שונים, אבל בפועל הם אותו דבר מבחינת סגמנט. זו קניבליזציה עצמית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל
|
בעיני אחד הפספוסים הגדולים של סמל״ת זה בארקטה שלא הגיעה לישראל בזמנו וחבל מאד. כמובן שהיו עוד הרבה מאד דגמים שלא נמכרו בישראל ושוב חבל .
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
|
לגמרי לא מדויק. בדיקה במדריך למחירי רכב חדש באנגליה מגלה שפיקנטו 1 ליטר ידנית עולה שם סביב המחיר בו ניתן לקנות פיאט 500 1.2 פופ, שהוא הדגם הבסיסי להבנתי. נכון שיש פיקנטו זולה יותר, אבל מדובר בדגם שאינו מאובזר כפי שמאובזר זה הנמכר בארץ. ובכדי להסיר ספק, כזה הנוגע לרמות איבזור שונות, הרי הדגם הבסיסי של פיקנטו ידני עם המנוע הגדול יותר הזהה לזה הנמכר בארץ עם תיבה אוטומטית, שכידוע מאובזר למשעי, יקר יותר מהפיאט דנן. המצב כידוע כאן הפוך לחלוטין ובכבישים גם רואים את התוצאה. ובכל הכבוד אני לא רואה טעם רב בהגנה על היבואן או בנסיון לתרץ את תימחוריו, במיוחד שלדעתי כל אחד יכול לראות שבכך הוא מנסר את הענף עליו הוא יושב, לצערי יחד איתנו, או לפחות אלו בינינו שאוהבים את המותג ורוצים בהצלחתו כאן.
נערך לאחרונה על ידי indra : 27-11-12 ב 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פיאט פנדה החדשה בישראל, החל מ 69,900 ש"ח | רפי לין | פיאט כללי | 6 | 01-05-12 22:29 |
פיאט פנדה 2011 0 ק"מ ב 75,900ש"ח | mgoldst | מכירה | 2 | 12-02-11 13:01 |
פנדה אוטמטית - האם בעיה בגיר? האם "עגלה"? | אורפז | פנדה - טכני | 1 | 05-11-08 08:03 |
פיאט פנדה 4X4 נגד ריינג' רובר. (מתוך "הילוך חמישי" | פיאט כללי | 1 | 29-01-07 15:54 | |
מיד ב"מופע המוטורי": פיאט פנדה 4X4 בהופעת בכורה | פיאט כללי | 9 | 27-12-06 02:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד