![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 | |
Member
|
צטט:
אבל אני למשל לא מתכוון להחזיק רכב 15 שנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
|
תעשו סיבוב קטן באיטליה, עוד סיבוב קטן ביוון, בבלקנים וכאלו. כמות הפיאטים העתיקות שם כמעט בלתי מובנת. ולא, לא מדובר בכאלו שעברו שיחזור או חידוש, סתם פיאטים בנות 40 ו 50, כמו פיאט 600 או 500 במונטנגרו או פנדות קופסתיות "חדישות" בנות שלושים ( למי שזוכר, עם המושבים הקדמיים הדקיקים והחכמים שניתן להפשיט מהם את הריפוד ולכבסו ) בצפונה של איטליה. והן מקפצות שם בכל מיני שבילי עיזים בהרים, בלי הצורך האוילי הזה לטעמי להתחבט בשאלה מה היה אוטו יפני עושה בגילן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
צטט:
כשחיפשתי שמן גיר לרכב, אמרתי למוכר יש לך משהו טוב יותר מOIL SEA(החברה שהוא הציע לי), אז הוא שאל אותי איזה רכב יש לך אמרתי לו פונטו 2003, הוא אמר לי "זה לא אוטו שמפנקים, תשים מה שיש וזה יעבוד", ולמען האמת זה מה שרוב האנשים עושים. בדרך כלל קונים רכב חדש, הטיפולים בהתחלה בחינם תחת האחריות, ואחרי זה מתחילים לחסוך פה קצת, שם קצת והבלאי גדל וגדל.. בכל אופן העקרון מובן, ברור שיש בלאי טבעי של הרכב השאלה עד כמה מקטינים אותו.. שבוע טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: IBIZA CUPRA 08 250 HP
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
נוזל קירור פראפלו, ערבוב בין מים לנוזל קירור | r.a20 | פיאט כללי | 1 | 06-06-10 16:13 |
נוזל קירור 94 ies | dadaSH | אונו - טכני | 2 | 05-12-09 04:39 |
טמפ' נוזל קירור לא יציבה + ניקוי מערכת קירור | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 23 | 08-07-09 20:29 |
צבע נוזל קירור | gingel | פונטו - טכני | 12 | 02-05-08 21:18 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד