![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
"יצאת צדיק" תיקון מחשב.
http://www.mako.co.il/mako-vod-keshe...pId=2082585621
קטן מבינתי ואפילו מכעיס אותי, תוכנית ללא שיניים. למה צריך חיים הכט לשלם לנוכל 8500 ש"ח במזומן ?. הרמאים הללו מבצעים עבירה על החוק. עבור גניבה לעיניי המצלמה מקבלים תשלום. איזו תמימות של מפיק הסידרה. בתוכניות של רפי גינת לפחות פונים למשטרה. ראו את התגובות המגוחכות של עורכי הדין שלהם. לא איכפת להם לגרום לזילות לאינטלגנציה. העיקר לעשות כסף. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
מה שעוד מעניין אותי, האם אלו שיצאו צדיקים הוציאו חשבוניות על העבודה שביצעו.
הימור שלי שלא, רק שזה לא הנושא בו התוכנית עוסקת. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
תחום המחשבים קל מאוד לרמאות, מדובר בתחום מאוד מורכב.
יש לי כמה מחשבים בבית, אחד מהם הוא פנטיום 3 450 עם 384MB זיכרון שקניתי חדש לפני 12 שנה. נתתי אותו לאמא שלי שיצאה לפנסיה מוקדמת לא מזמן, והיא משתמשת בו לגלישה באינטרנט (אתרי חדשות ופייסבוק) ולמשחק בסולייטר. כמויות התקלות שהיו לי בו לאורך השנים עצומות והכל תיקנתי לבד. יום אחד אני חוזר מהמכללה והיא אומרת לי שהמחשב מציג מסך שחור. אני בא ואני רואה שהמחשב עובד (כלומר ספק כוח תקין. גם אותו החלפתי ב- 2005) אבל אין תמונה על המסך (NO SIGNAL). פתחתי את המחשב, גיליתי שהכרטיס מסך זז מהלוח אם, חיזקתי אותו פנימה, על הדרך ניקיתי אותו מאבק וסגרתי הכל. המחשב כמו חדש... אם היא היתה מזמינה טכנאי והוא היה רואה מחשב בן 12 שנה (במונחים של מחשבים הוא כבר אספנות) כמה לדעתכם היה לוקח? אצלי יש מחשב אינטל E5300 עם 4GB זיכרון. פתאום המאוורר של המעבד לא עובד או מרעיש, פעם אחת וירוס קטלני שאילץ אותי לפרמט ולהתקין הכל מחדש... כשראיתי אתמול את התכנית פשוט הזדעזעתי. לגבי התקלה עם disk on key ברור אפילו לכל ילד קטן שמבין בזה שצריך לנתק במצב כזה את הכל מהלוח אם חוץ מהחיבור של הכרטיס מסך והספק כוח כדי לראות האם המערכת עולה. אפילו לפתוח את מגש ה- cd rom כדי לראות האם אין שם דיסק (כשמתקינים את המערכת הפעלה בפעם הראשונה מכוונים דרך ה- BIOS שהחומר מה- cd rom ייקרא ראשון, ולכן אפילו זה גורם לבעיות). בקיצור - מי שלא מבין במחשבים שלא יזמין טכנאי אלא שיקרא לקרוב משפחה שמבין. כנ"ל מוסכים. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
לגבי הטכנאי שקיבל 50 ש"ח, גם אני מהמר שלא רשם חשבונית. לפי החוק, נותן השרות חייב לתת את החשבונית ללקוח ביד. ולא רק לכתוב. לדעתי כל התוכנית הזאת, לא שווה כלום. נראה את הרכרוכי עושה תוכנית על עורכי דין. בחור שמתקן אצלי את מכוניתו הפך לבן בית אצלי. קיבל שלילה לשלושה חודשים עקב צבירת נקודות, והתניה לקבלת הרישון, במבחן תיאוריה. פנה לעו"ד שקיבל את העבודה, וגבה ממנו 2000 ש"ח מראש. לא שמע לעצתי שחבל על הכסף, כי זה לא יעזור. לאחר שבועיים אמר לו העו"ד, "משרד הרישוי לא מסכים לבטל". חבל שלא אמר לו את זה מראש. דוד.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
דוד היקר,
בתור אנשי מקצוע של עבודת כפיים, אנחנו מבינים כי יש כמה דרכים להרוויח כסף. היום החיי במדינה שלנו הפכו לחיים שאינם ניתנים לכל אחד (ואני מדבר על אפילו לחם וחלב הביתה, שלא לדבר על קורת גג). לכן לפי דעתי אנשים אלו לצערנו הרב חושבים כי הם יצליחו לחיות בעזרת רמאות ושקרים על מנת לקבל יותר ויותר כסף מכל לקוח שלהם. אני לא יודע אבל אני אישית מרגיש כל שנה כי אנחנו כאנשים הופכים יותר ויותר לעצבניים לחוצים וממש לא עוזרים האחד לשני (אני אתן דוגמא במקרה של עזרה למי שהוא אחר ברחוב אפילו לפני כעשור היו עוצרים כמעט כולם לתת יד היום ה פשוט מזעזע עברו כמעט כולם ובסוף י שיעצור יהיה כנראה אדם מוגר). לאן נגיע זאת שאלה מעניינת |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| "יצאת צדיק" - צמיגיות (פנצ'ריות) לרכב | רפי לין | רכב כללי | 3 | 25-07-12 02:41 |
| מיואש: נורת מחשב נדלקת וטורים "משתגעים" ולא מוצא פיתרון | זאביק | מולטיפלה - טכני | 7 | 30-08-11 00:42 |
| איפוס מחשב הזרקה "בוש" אונו דור 2 | רפי לין | אונו - טכני | 5 | 16-04-09 01:14 |
| "הקופסה" - פרוייקט מחשב ברכב מסוג פונטו ELX 02 | raanan_t | אודיו | 26 | 16-03-09 15:26 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד