![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto Spice ELX
|
איזור חולון בת-ים ראשון לציון
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
בנוגע לנורית הגה.. ההגה לא מרגיש "קשה" ומצב CITY עובד מצויין..
בעל הרכב הקודם אמר ש"לא צריך לדאוג" מזה.. יש סיכוי שלא אעבור טסט בגלל הנורית הזאת? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
מזל שבעל הרכב לא הביא לך את הרכב על בלוקים ואמר לך סע ***, אין לך מה לדאוג!
|
|
|
#4 |
|
Member
|
שמע, אני חיפשתי את הרכב הנ"ל במשך שבועיים והיה לי מאוד דחוף לרכוש עקב עבודה. ראיתי כ8 מכוניות.
מבין כולם הוא מצא חן בעיניי (כל השאר גם לא היה גרויסע מציאה) בעל הרכב נשאר איתי בקשר ועושה רושם שהוא בחור אמין מאוד. נכון שקניתי את הרכב עם נוריות דולקות ומצב לא משהו אבל שום רכב שנתקלתי בו לא היה "שמור". לכל אחד היה את הפאקים שלו.. אחד עם מנוע שהולך למות, אחד שהגיר היה דפוק, לצורף העניין - אף! אחד לא טיפל במוסך מורשה. הרכב די זול ולקחתי סיכון אני יודע. אני מנסה להבין האם התקלה בהגה היא מאוד קריטית כי כרגע, אני מסתדר מצויין עם ההגה.. הוא קצת קשה אבל אין לי בעיה עם זה. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
התקלות בפונטו ספייס
תאם עם חיים במוסך מורשה היבואן "מוסך פיאט שמשון": www.musach.co.il/details.asp?id=60
דרך אגב, אם אינך יודע מתי הוחלפה רצועת תזמון (טיימינג) אז אני הייתי ממליץ להחליפה עם יתר חלקיה. בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מספר שאלות על פונטו שרכשתי לאחרונה | Moshikb | פונטו - טכני | 1 | 05-04-12 09:30 |
| רכשתי פיאט 500 - מספר שאלות :) | etsuitup | יעוץ ברכישת רכב | 7 | 03-09-11 18:59 |
| רכשתי פונטו 95 חדשה, כמה שאלות. | TOMERZHR | פונטו - טכני | 1 | 14-01-11 02:19 |
| רכשתי אתמול כיסוי חיצוני. מס' שאלות לכסיינים | stio | אוף טופיק | 15 | 13-02-09 18:44 |
| רכשתי היום HGT 2002 מזל טוב לי!כמה שאלות | anakonda | פונטו - טכני | 45 | 21-01-09 23:31 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד