![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
תודה.
רפי לין המליץ לי על 4 מקומות טובים באזור המרכז. ניסיתי היום לצלצל ל2 מהם אבל לא היה מענה. בכל אופן, לעבודתי הגיע זוג אנשים שהבעל עובד במוסך לא רחוק ממקום עבודתי. הוא הציע לי מצבר של שנפ/וורטה עם 20 חודשי אחריות ב500 ש"ח. נישמע טוב? ואם כן-וורטה או שנפ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
תשובה מספר 2 של רפי היא בדיוק על השאלה שלך
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
נכון, סליחה.. זה קפץ לי ישר להודעה השניה.
עשיתי בירור טלפוני אצל מוסך ברמה"ש ומוסך ברעננה רצו 800 שקל על מצבר וורטה 20 חודשי אחריות. שאגב, במורשה רצו 700!! החלטתי ללכת למוסך של הזוג שהציע לי ב500 לי. ואיזה יופי... זה ממש מאחורי העבודה שלי!! בחור נחמד שם בדק את המצבר ואמר לי שיש 81% ושאם אני רוצה להחליף אין בעיה, אבל הוא עוד לא גמור.. ואני יכולה עוד להיות איתו. מעולה! המצבר בין 3.5 שנים. מה01.2009 אז לבנתיים אני מחכה עד שהמצבר באמת יצטרך החלפה באופן דחוף. תודה רבה לכל מי שעזר וייעץ =) אגב, אם מישהו שואל למה חשבתי שהוא גמור לגמרי.. כך אמרו לי במכון בדיקה של הרכב כשקניתי אותו לפני חצי שנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
מצאתי לך מקום מעניין
אגב יש מחירים באתר שלהם, אתה יכול למצוא מלא מצברים לכל סוגי הרכבים... גם משומשים או משוחזרים אם אני לא טועה.. אני החלפתי שם יש לי אוטו די מעפן ולא רציתי להשקיע הרבה ומצאו לי פתרון די אמין וזול. יש להם שם גם מצבר שנפ וגם מצברים של וולטה...
כנס תראה: http://www.shalev-batteries.co.il/ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
[פרויקט מצולם] פונטו ELX - ניקוי בית מצערת\החלפת נשם שמן\החלפת חוטי הצתה | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 67 | 05-06-15 17:25 |
החלפת מצבר ברכב | ליאור23 | פונטו - טכני | 27 | 28-11-10 18:01 |
עלות החלפת מצבר - 50 א"ש | boca | פנדה - טכני | 2 | 09-10-10 19:49 |
החלפת רדיאטור לאחר החלפת נוזל קירור | lord1 | פונטו - טכני | 14 | 15-02-09 21:52 |
תיקון מערכת קירור : החלפת מיכל עיבוי + החלפת משאבת מים | פורום הגראז' | 0 | 07-08-07 17:15 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד