![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 1.4
|
תצרוכת דלק גבוהה מדי + מנוע מתחמם עם מזגן
שוב שלום לכולם,
אני בתהליכי שיפוץ מתקדמים לאונו שקניתי במצב מזוויע (חיצוני ומכאני) כפרוייקט. אחרי שמילאתי פעם ראשונה בכמה שנים כנראה גז במזגן, נוצר מצב שהאוטו לא סוחב כ"כ טוב איתו (רועד וכו') והמנוע אף מתחמם במהירות, דבר שלא קרה לי כלל בלי מזגן. מה אפשר לעשות? וגם, אחרי שיטוטים ברשת, הבנתי שצריכת הדלק שלי מוגזמת - 7-8 קלומטר לליטר בתוך העיר (ירושלים, אמנם, עם העליות והפקקים, אבל עדיין). מה אפשר לעשות כאן? תודה מראש לכל העוזרים!! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
צריכת דלק והתחממות
איזה שנת יצור האונו והאם המזגן הנו ישראלי או מקורי?.
צריכת דלק בודקים רק בנסיעה בינעירונית, במישור, במהירות שיוט של כ 90 קמ"ש, מזגן כבוי וללא מטען ונוסעים. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
האם המאורר של המעבה נידלק וגם המאורר של הרדיאטור נידלק?
יש מצב הרדיאטור סתום (אמרתה מצב מכני על הפנים) ואיזה נוזל קירור עובד הרכב תיגע ברדיאטור בזמן שהחום מגיע לחצי וקצת יותר אם אתה יכול לגעת בו ליותר מכמה שניות טובות יש מצב טוב שהרדיאטור סתום מה החום שהרכב עובד בו באופן רגיל ?(אמור להיות רבע +קו אחד או שתים ) גם לי הרכב מיתחמם עם מזגן הטרמוסטט חדש אני השבוע מחליף רדיאטור כי אני יכול לגעת בו לדי הרבה זמן כשהמד חום מראה על חצי |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
המזגן מקורי. המעבה היה מלא לכלוך ובקושי יכל להסתובב בבדיקה שעשיתי עכשיו אז ניקיתי אותו עם זרם מים. נראה אם יעזור לעניין החום.
האונו 93 1.4 S70. החום ברך כלל על 2 פסים אחרי הרבע. אבדוק את עניין הרדיאטור. יש למישהו עוד הצעות? תודה ממש ממש לכולם *אין כמו פיאט אונו בעולם* |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
רעידות בזמן פעולת המזגן הם עקב קרבורטור לא מכון ומע' הגברת טורים לקויה
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
|
צטט:
ותיקון/החלפת מערכת מגבר טורים? תודה! |
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
בעל מקצוע
הגלגלים שלי: מיציבושי לנסר
|
צטט:
יש לגשת לבעיה לפי סדר כרונלוגי לפתור תחילה את בעיית הסחיבה, ואת תצרוכת הדלק, לבדוק את תפקוד המאווררים, ולבדוק ספיקת משאבת המים נקיון הרדיאטור ותפקוד התרמוסטט. מה מראה שעון החום בנסיעה ללא מזגן, והאם המאורר החשמלי נכנס לפעולה בזמן, גם ללא הפעלת מזגן, בכל מקרה , לפני שהמחוג מגיע למחצית הסקאלה? צטט:
שלום רב ! אם המנוע לא רועד בסרק , בעבודה ללא מזגן, בסבירות גבווה, שהמגבר טורים לא מכוון/ לא תקין / לא מתפקד, ודורש החלפה למגביר אוניברסלי, המגבר המקורי ברוב האונו 1.4, פיאט טיפו, ופיאט טמפרה, מפסיק לתפקד לאחר כ10 15 שנה משנת היצור, בגלל דיאפרגמות פנימיות קרועות, שלא ניתן להשיגם, הפתרון מגבר אוניברסלי. בברכה צביקה
צביקה קרבורטור נתניה נייד :054-4861318 נערך לאחרונה על ידי צביקה קרבורטור : 19-06-12 ב 20:01. |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
חוזרים למוסך
אוקיי, תודה רבה צביקה. אם הייתי מהאיזור הייתי כבר אצלך....
חוזרים למוסך עם הדפסה של מה שנאמר פה בכיס. האונו המצוקמקת בדרך להפוך לאבראת' חדשה... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
העלה תמונה של מגבר הטורים. נשארו לי כמה יחדות משנים קודמות.
אם בא לך לנסוע לרחובות תקבל אחד תקין חינם. דוד.
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
אני צריך אחד בישביל חבר יש מצב?
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מנוע מתחמם + מאוורר תקול + מנורת מנוע דולקת עזרה ! | dekel | פונטו - טכני | 22 | 02-08-11 01:14 |
| שוב לא סוחב וצריכת דלק גבוהה + מתחמם, פתרון? | 0r3n | פונטו - טכני | 23 | 20-05-11 03:55 |
| הרכב מתחמם מפעילות מזגן.... | eidan26 | פונטו - טכני | 7 | 17-07-10 18:02 |
| תצרוכת דלק גבוהה בבראבה 1600 אוטמט שנת 97 | פורום הגראז' | 2 | 19-03-07 13:28 | |
| תצרוכת דלק גבוהה וסל"ד לא יציב.בפיאט אונו 1100 | פורום הגראז' | 1 | 04-11-06 21:25 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד