![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#81 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אמממ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
אני בא מנהריה... יביא איתי בקבוקי שתייה ותגידו מה חסר אני יתארגן על זה..
כמו כן אני מאוד ממליץ לנסוע בשיירה.. זה כיף. נסיעה מנהלתית. אם זה יצא לפועל תגידו איך אתם נוסעים ואני יצטרף עליכם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
בהחלט כדאי בשיירה יותר עדיף לדעתי,אני יוצא ממעלות,לכן לפחות אנחנו נוכל לנסוע ביחד,רק אל תשכח שיש לי פנדה.
![]() |
#84 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס ELX
|
אני מביא פרגיות עגבניות שלמות ובצל....לגבי השירה אני יוצא מעכו אפשר לפגש בדרך או כרמיאל תחנה מרכזית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
מנהל
|
חברים יקרים מקווה לראות רבים מיכם גם כאלה שהם מה שנקרא "גולשים סמויים"..
![]() שיירה תצא בשעה 8:00 מתחנת דלק יקום על כביש 2 לכיוון צפון (לפני מחלף פולג). חברים מהצפון שמעונינים לפגוש אותנו מוזמנים לחכות בצומת גולני (אנחנו נגיע מכיוון כפר תבור ובצומת גולני נמשיך ישר) בסביבות שעה 9:45-10:00 . הטלפון שלי לכל בעיה , למי שלא מוצא וכ"ו 052-3827776 (הקו החם של צביקה ![]() לאלה שמגיעים ישר למעיין שימו לב! הכניסה למעיין נמצאת בצמוד לכניסה הצפונית למושבה מגדל. (הכניסה מאחורי הקיוסק והמסעדה שבמקום, יש שביל עפר) בעיקרון החניה נמצאת 20 מטר מהמעיין , ולאלה מיכם שרוצים את הרכב צמוד אליהם יכולים להמשיך ישר אחרי החניה בשביל עפר ולהקיף את המעיין ולהגיע כמעט עד המעיין מצידו השני .חברים מי עוד מגיע?
![]() |
#86 |
מנהל
|
![]() |
#87 |
מנהל
|
כמעט שכחתי לציין: לאלה מיכם שמתכוונים לטבול במעיין.. מדובר במעיין רדוד ומלא סלעים ! מי שרוצה לטבול במעיין חובה חובה חובה סנדלים וכ"ו (יש גם סרטנים די גדולים במעיין)
![]() |
#88 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
8 בבוקר אני מיצתרף אליך צביקה אני מגיע בלי נדר עם האונו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
צטט:
לדעתי אולי כדי ניצא ממרכזית כרמיאל ב 8.30?
היום: פיאט פנדה 2011 ידני. פעם: פיאט דובלו JTD 2002 ידני. איטלקיה,לא שותה,שובבה,לא אוהבת להיות חולה-פיאט פנדה ![]() נערך לאחרונה על ידי yulian1986 : 23-05-12 ב 20:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
מה עם שאר החבר'ה שעוד לא ענו מה הם מביאים??
נותרו עוד יומיים חברים! אני כנראה אגיע עם עוד שתי HGT, מחכה לתשובה מהם, אם כן אז אגיד להם להביא כמה דברים. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מיפגש פתיחת הקיץ של מועדון הווספות ואספני הרכב ייערך מחר 9.4 | צביקוש23 | רכב כללי | 1 | 09-04-10 15:01 |
טיול בצפון של מועדון Autosport | פיליפ | תמונות וסרטונים - כללי | 4 | 08-03-10 20:25 |
טיול מועדון Asport השני, 6-7.11 בצפון | Aditi | תמונות וסרטונים - כללי | 5 | 12-11-09 13:39 |
מיפגש של מועדון אספני הרכב!10.10.2009 ! הזמנה לחברי המועדון | צביקוש23 | פיאט אספנות | 7 | 06-10-09 23:00 |
סיכום מיפגש מועדון פיאט 22.2.08 | צביקוש23 | פעילויות המועדון | 27 | 24-02-08 23:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד