מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פורום המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   מיפגש מועדון פיאט בצפון 25.5 בדיקת היענות (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=14644)

צביקוש23 11-04-12 22:00

מיפגש מועדון פיאט בצפון 25.5 בדיקת היענות

לאחר המיפגש המוצלח בסופרלנד אני חושב שיש מקום לעשות מיפגשים בצפון ובדרום.

לכן אני מעלה פה הצעה.
אני בכוונה מציע מיפגש ביום שישי בבוקר מ 2 סיבות!
1:יום שישי רגיל שהוא לא חופש יש פחות אנשים בשמורות הטבע השונות וכ"ו ויותר כיף.
2:כדי שגם החברה הצפונים יוכלו להשתתף .

לכן אני מעלה פה הצעה.
(ובבקשה נא לחסוך הודעות עם תלונות על המיקום ועל היום השאלה היחידה פה זה כמה יסכימו להשתתף)אז קודם כל הרעיון הוא לבוא בשע של הבוקר למעיין עין נון (מעיין מקסים מקסים וצלול עם שפע של חניה צמוד אליו) . המעיין בחלק התחתי של מושבת מגדל שבמערב הכנרת . (ובבקשה חברי המועדון הרחוקים זה לא הזמן להתלונן על המרחק שכן אני עצמי מפתח תקווה ואני מגיע בכיף ובשמחה)

להגיע בשעה סבירה של הבוקר 9-10 להתמקם , לעשות על האש (מי שרוצה אפשר להכנס למעיין ולכן בגדי ים מומץ בהחלט) כשכל אחד יביא משהו מסויים שיוחלט בהמשך.

אז בבקשה אני ממש מבקש חברים גם הזדמנות לבלות שישי כיפי באחד המקומות היותר נסתרים ויפים שיש בצפון , גם הזדמנות לטבול במעיין צלול ונקי, וגם סתם דרך להעביר יום שישי בכיף)

בכוונה אני מציע תאריך בעוד חודש+ כדי שכולם יוכלו להתארגן על יום חופש מהעבודה\צבא וכ"ו . אני חושב שחודש וחצי מראש זה מספיק כדי להתארגן על הענין הזה.

אז מי בעד?
25.5 יום שישי בבוקר מעיין עין נון שבצפון , מיפגש צפוני על האש+טבילה במעיין למי שרוצה .

שבת שלום לכולם
התאריך מתקרב וזה הזמן להתארגן

אז כמובן מה שצריך להביא זה מן הסתם: בשרים (לסוגיהם השונים) , מנגל , פחמים, סלטים, שתיה (וכמובן כם מה שתרצו להביא בנוסף מתקבל בברכה)

אז מי מביא מה?

[b]1: צביקה : גחלים + שתיה + קרח
2:dennis : שישייה קולה + חד פעמי ( צלחות + כוסות + סכו'ם + מגש כסף גדול).
3:yulian1986 :,3 קילו כנפיים,2 חיבלות פיתה,חומוס קילו ו 2 קופסאות שימורים של מלפפונים בחומץ.

4:yair791 : מנגל ושתי חבילות קבבים ושישית קולה
5:stashayat : פרגיות עגבניות שלמות ובצל
6:kiwi :פיתות, קבבים/נקניקיות/המבורגרים , מנגל נוסף?
7:amirdam
8:michael :
9:bil:
10: khgt:
11:ליאור23
12:גיא127
13:laptawp
14:ארילו (?)

דרכי הגעה:
למגיעים מטבריה : נוסעים על כביש 90 מסביב לכינרת לכיוון צפון. אחרי כ7 קילומטר מגיעים לפנייה שמאלה לכיוון מגדל, לא פונים וממשיכים 10 מטר ( במקום ישנו מיני מרקט) ופונים שמאלה לשביל עפר. ישנו סימון של שביל ישראל (לבן כחול כתום) נוסעים בשביל, בדרכנו חולפים על פני שלט שמראה על רחוב המעיינות ומעיין נון ,השביל עובר ממש מתחת לבתי היישוב מגדל. אחרי כ 500 מטר מבחינים במגרש חניה ובצידו מימין למטה בבריכה המלאכותית. להגעה לבריכה הטבעית יש ללכת בשביל קטן המקיף את האזור ממנו מגיעה זרימת המים. שם יש שער מתכת קטן שדרכו מגיעים לבריכה.
למתעקשים להגיע עם הרכב ממש עד המעיין (לצידו השני) יש לעבור את המעיין המלאכותי (עין נון) הנמצא למטה מצד ימין ואז לחצות דרך השדה לכיוון מזרח ואז שוב ימינה עד שמגיעים לצידו השני של המעיין.

למגיעים מכיוון צפון , פונים ימינה ממש לפני צומת מגדל הראשונה, ולפני המינימרקט ממשיכים ימינה בשביל העפר.

שיירות : שימו לב. אנחנו (אנחנו=אלה שמגיעים באמת) נצא בשעה 8:00 מתחנת דלק יקום.
בסביבות השעה 9:45-10:00 נגיע לצומת גולני (אנו נגיע מכיוון כפר תבור וצומת גולני
נמשיך ישר). חברים מהצפון שרוצים להצטרף לשיירה מוזמנים לחכות לנו בצומת הנ"ל (ובכלל לכל אורך הדרך בה ניסע)
הטלפון שלי : 052-3827776

dennis 11-04-12 22:05

אממ..

רעיון מעולה!!! ;)
אני בעד!!! וגם בפנים!!:D

KHGT 11-04-12 22:26

בעד בעד!!
אבל כרגע נכנס לעבוד מחדש באינטל (מיקרון) וזה תלוי איך יתמקמו לי המשמרות.
אבל אני יכול לדעת מה אני הולך לעבוד בעוד חודש וכל זה אני אדערק כשאקבל כרטיס משמרות שנתי.
=) ואז אעדכן אם כן או לא בטוח.

yulian1986 11-04-12 22:47

אוו סוף סוף רעיון למפגש בצפון,אם אכן יתקיים אני מגיע עם הפנדה.

yair791 11-04-12 22:59

נשמע מעולה אני מגיע כמעט ב100 אחוז אני יעדכן בועד שבועיים אם אני מגיע ב100 אחוז אם זה מיתקיים
בכל אופן אני מביא שתי חבילות קבב מהקצב שלי בב"ש מנגל גחלים וציוד הדלקה ותיפעול למנגל:D
קדימה חברה להיתעורר מיפגש בצפון בעל הבית הישתגע:twisted:

צביקה תברר לי מיזה הרפד הזה בנתיה ומה הכתובת שלו והמספר טלפון אצלו לתאם האונו צריכה ריפוד מושב נורמאלי לפני הטיול לצפון

stashayat 12-04-12 00:53

מגיע בטוח

גיא .ב 12-04-12 01:17

אם זכרוני אינו מטעה אותי, בשביל גישה למעיין ישנם הרבה מכשולים ל"מונמכים" שבינינו.

צביקוש23 12-04-12 01:25

צטט:

במקור פורסם על ידי גיא .ב (הודעה 107108)
אם זכרוני אינו מטעה אותי, בשביל גישה למעיין ישנם הרבה מכשולים ל"מונמכים" שבינינו.

מדובר בשביל די קצר ואין שום בעיה להגיע עם נוסעים לאט. השביל שופץ קצת בשנה האחרונה וכל רכב מונמך יכול להגיע בנסיעה איטית ורגועה ובכל מקרה השביל קצר מאד ואין שום בעיה! מקווה שרבים יגיעו. כמו כן המעיין קריר ונעים:)

kiwi 12-04-12 01:29

יוזמה מבורכת, קבל ח"ח.
מקווה שיהיה טוב ואצליח להגיע.
רק תגיד מה צריך להביא..

dennis 12-04-12 07:07

אממ..

צטט:

במקור פורסם על ידי yair791 (הודעה 107092)
נשמע מעולה אני מגיע כמעט ב100 אחוז אני יעדכן בועד שבועיים אם אני מגיע ב100 אחוז אם זה מיתקיים
בכל אופן אני מביא שתי חבילות קבב מהקצב שלי בב"ש מנגל גחלים וציוד הדלקה ותיפעול למנגל:D
קדימה חברה להיתעורר מיפגש בצפון בעל הבית הישתגע:twisted:

צביקה תברר לי מיזה הרפד הזה בנתיה ומה הכתובת שלו והמספר טלפון אצלו לתאם האונו צריכה ריפוד מושב נורמאלי לפני הטיול לצפון

***... מה התכוונת להביא את כול הבית באונו... :D משבטוח אולי רק המנגל ייכנס בקטנה הזאת :rolleyes:

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:06.