![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לא מכיר באזור אולי STIO יתן לך כיוון
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
אני דווקא חושב שבמצבך עדיף להחליף מנוע
כי לעשות אוברול למנוע במצב הזה זה המון עבודה והמון כסף ואולי כן תישאר עם המנוע המקורי של הרכב אבל באוברול יש סיכון גם שלא יצליח.
עדיף להזמין מנוע מייבוא רק שהמוסכניק שלך יבדוק את המעברים יחליף טיימינג ואטם ראש וכמובן לאחר ההרכבה טיפול קטן ויש לך שקט לעוד כמה שנים! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto ELX
|
נראה לי מוקדם ומוגזם להסיק מסקנות ולהגיד "מנוע במצב הזה"
סך הכל סחב טוב לקח עליות לא היתי אומר ששחטו אותו! דרך אגב קראתי איפשהו שהיה צריך להדק את הראש אחרי כשבוע מה שאצלי לא נעשה
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
לרוב מוסכים לא עובדים לפי הוראות היצרן או ספרות מיקצועית אז הם מבצים בדיקת הידוק בכדי לוודא שהכל סגור כמו שצריך
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
כאחד שעשה עשרות אוברולים למנועים לכל סוגי הרכב, וגם החלפת מנועים מיבוא. אני יכול לומר לך שאין תחליף לאוברהול. הסיכון שאוברול לא יצליח, הוא קטן בעשרות מונים ממנוע מיבוא. כיום המוסכים מעדיפים להחליף מנוע, כי זה משתלם מבחינה כלכלית למוסך. ולא אפרט. אף מוסך לא מוריד ראש במנוע מיבוא, ומהחליף אטם ראש. גם אם תבקש שהמוסך יחליף אטם ראש, יגידו לך שלא צריך. נסה פעם לבקש ותיווכח. ![]() דוד.
|
|
|
|
|
#6 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לא מכיר באזור נצרת עילית, בזמנו בפיאט טיפלתי במגידו בכל הקשור למכאניקה ולמיזוג, ובבעיות חשמל וסאונד טיפלתי ברמת ישי. כל המקומות עדיין עובדים, אם תרצה פרטים אשמח לתת לך.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto ELX
|
אז ככה ...
פירקו את הראש במוסך נאמר ממשפץ הראשים אמר שאין כבר "בשר" (עשיתי ראש לפני נה וכנרא שלפני פתחו את הראש כי ניסרו את הפלסטיק בברוטילות של האינזקטורים לפני שקניתי אותו כאמור לפני שנה) נאמר זה לא ממולץ השסתומים יגעו בבוכנות יווצר לחץ וכו....) נאמר שיש חופש בבוכנה היא זזה קצת מילימטר או שתיים מצד לצד הסתקלתי גם הבוכנה אחרת זזה אותו דבר זה מה שהראו לי ונאמר לי שאותו בן אדם בדק עם הכלים ) נראה לי קצת מוזר בכל אופן. אני ידגיש שביקשתי שיפרקו לפני כשאני יגיע למחורת אבל כשבאתי הכל היה מפורק (מעצבן וחשוד) הראש פסול עקב סדק פנימי שיש בראש (אני לא ראיתי בעין) ההצעות ראש כנראה מפרוק 2000-2500 החלפת מנוע מיבוא (בתקווה שכך) 3900+מעמ 800 עבודה 800 רדיאטור (מומלץ כי אי עדיין את המקורי) אמרתי אם מחליפים מנוע שיחליפו את הטיימינג + מותחן + מאבת מים ששמתי לפני שנה אמרו לי לא מחליפים כי זה מסיר את האחריות (בלי לדבר על החלפת אטם ראש) הכל שם חדש אומרים אני אומר איך חדש ?!?!?! בקיצור מה אתם ממליצים? |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אחרי פוליש ווקס | assaf HGT | גלריה | 3 | 17-12-11 23:57 |
| אחרי פוליש ווקס | lior169 | גלריה | 3 | 16-05-11 22:15 |