![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
גם וגם
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
אוקיי עכשיו אני עושה הזמנה של הציוד ורציתי שתעזור לי במה אני צריך!
המגבר זה mac audio שנתת כמה כבלי RCA אני צריך?כי בתמונה של המכבר אני רואה שלוש יציאות אחד זה outpot והשניים האחרים זה 1/2 put 3/4 put ויש לי שני כניסות בפיוניר! כמה גייג' כבל איכותי אתה ממליץ? עריכה: מזה אום?מבירור אמרו לי שהסאב שלי מפיק ב 2 אום ובגישור במגבר המדובר אין 2 אום! WTF???? מדובר בסאב פיוניר TSW307D2 נערך לאחרונה על ידי TOMERZHR : 08-03-12 ב 22:32. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
לא יודע אם אתה מתבלבל עכשיו או בתחילת השרשור אבל אתה כתבת שהסאב הוא TSW308D4
אבל גם אם זה ה TS-W307D2 מדובר ב 2 סלילים של 2 אום כל אחד ומה שתצטרך לעשות זה לחבר כל סליל ליציאה במגבר כלומר סליל 1 ל יציאה 3 והשני ליציאה 4 או שאם זה אכן ה TSW308D4 והבלבול הוא בהודעה האחרונה אתה צריך לחבר את הסלילים במקביל ומשם ל 3/4 בגישור כמו שדיברנו ... איך אתה לא יודע מזה אום אום זה יחידת התנגדות , ואל תדאג ה MAC AUDIO עובד גם ב 2 אום אתה צריך 2 זוגות RCA או שיש גם כבל 1 של רביעיה תראה מאיזה חברה ה RCA כי גם לזה יש חשיבות לגבי ה OUTPUT זה לא רלוונטי כרגע ואתה יכול להתעלם מהיציאה הזאת |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
אני פה בבעיה קנו לי את הסאב הזה מתנה והוא בא יחד עם התיבה ככה שאני לא יודע מה הולך בתוך מבחינת הסלילים ואיזה דגם זה מה שאני אכשה מחר זה אפתח את הסאב כדי לראות דגם אבל 90 אחוז זה הדגם השני שנתתי לכ מה שרשום בתחילת השירשור כי קנו לי אותו ב 600 שקל עם התיבה ככה שסביר להניח שזה הזול מביניהם!
אם אכן אני צודק בדגם איך אתה ממליץ לחבר את הסלילים בתוך ואז מה 2 יציאות בתיבה למגבר?כי לא הבנתי את ההסבר שלך...להפוך אותו ל 4 אום? ע״י מינוס של סליל 1 ל+של סליל 2 ואז מה שנשאר למגבר?או חיבור אחר? בהיזדמנות זו אני גם מודה לך על ההעזרה והסבלנות! נערך לאחרונה על ידי TOMERZHR : 09-03-12 ב 00:23. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
תפרק את הסאב ותעלה תמונה , כך נוכל לדעת בוודאות מה הולך שם ומה עושים הלאה
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
אוקיי מחר אעלה תמונה, תודה לך ביל
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
מסתבר שצדקתי בדגם שנתתי בתחילת השירשור, התפלאתי מעט
למה הדגם הזה מאוד מוצלחכמו שאתה רואה יש שני סלילים למרבה הפתעתי גיליתי שרק אחד היה מחובר והוביל ישר ליציאות התיבה! עכשיו אני אשמח לקבל הסבר כיצד לחבר אותו שיתאים לי למגבר שעליו דיברנו! תודה לך! ![]() ![]() ![]()
נערך לאחרונה על ידי TOMERZHR : 09-03-12 ב 11:07. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש לקנות זוג רמקולים, סאב ומגבר לרכב. | Kazzanova | קניה | 2 | 09-08-10 00:17 |
| יעוץ בבחירת סט אודיו לרכב | Demon | אודיו | 14 | 06-03-10 17:04 |
| עזרה עם הספק של מצבר 50 אמפר ומגבר | שגיא ישראל | פונטו - טכני | 3 | 01-01-10 22:28 |
| התיעצות בבחירת מגבר לרכב.. שני אופציות | Roi b.e | אודיו | 7 | 02-06-09 11:32 |
| [מכירה] קומפוננט רמקולים ומגבר לרכב | dj_lyron | מכירה | 0 | 11-05-08 13:51 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד