![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: Marea ELX\Bravo SX
|
שלום חברים,
יש ברשותי פיאט בראבו והצבתי לעצמי לאחרונה מטרה לשדרג את מערכת האודיו (העתיקה) אצלי ברכב (בדגש על sq) ולשם כך אני צריך יעוץ מקצועי. דילמוט בדרך: 1) מפני שבראבו זהו רכב די קטן לפי דעתי אין צורך ב 6x9 (לומרות שנישאר מגש אקוסטי מאחורה מהבעלים הקודמים של הרכב), סט קומפוננטים איכותי אמור להספיק נכון? 2) סאב בתיבה אטומה כמובן, לגביי הגודל לפי דעתי 8-10אינץ' אמור להספיק (לומרות שהם פחות נפוצים) מה אתם אומרים? 3) מונו לסאב+מגברון לקומפוננטים או מגבר 4 ערוצים שירים את כל המערכת? אשמח לקבל כיווני מחשבה לגביי הדילמות הנ"ל והמלצות על חלקים (בתקציב סביר) התקציב להלן: קומפוננט: 400-600שח סאב+תיבה: 500-800שח מגברון לקומפ' 500-700שח + מונו 800-1200שח או מגבר 4 ערוצים (להגברת כל הסט) עד 1800שח = 2200-3300שח (זהו התקציב הרצוי) אני רוצה למצוא את נקודת שיווי המשקל בין האיכות לעלות (לא להוציא יותר מדיי כסף על מותגים אבל גם לא לקנות זבל סיני כדי "לחסוך") נ.ב - התקציב קצת גמיש אם תיהיה לזה סיבה טובה באמת. (עדיף אבל לכיוון החיסכון, אני לא מחפש להוציא כסף סתם) בתודה מראש לכולם. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה רכיבי אודיו ואביזרים שונים לרכב | TOMY_GT | מכירה | 2 | 12-01-10 08:58 |
| התיעצות בבחירת מגבר לרכב.. שני אופציות | Roi b.e | אודיו | 7 | 02-06-09 11:32 |
| למכירה כמה רכיבי אודיו לרכב | תומי_UNO_TURBO | יד 2 | 0 | 21-09-08 20:51 |
| [מכירה] חלקי מערכת אודיו לרכב! | מכירה | 0 | 10-06-06 23:55 | |
| [מכירה] חלקי מערכת אודיו לרכב | מכירה | 0 | 27-02-06 04:20 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד