![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
שלום חברים
היום היתי בראשון ב7 בבוקר כדי לנסות לסדר את האוטו שלי עשיתי את כל מה אמרו לי לעשות ושום דבר לא עזר: החלפת מחשב החלפת צ'יפ במחשב החלפת חיישן MAF החלפת חיישן MAP בדיקת חיישן טמפרטורה בדיקת תקינות לחץ דלק החלפת חיישן גל ארכובה החלפת קויל ניתוק של חיישן למדה ואין סוף מחר נמשיך הבעיה זה שהיום יש לי משהו חדש באוטו אין הצתה! משום מה אחרי כמה ניסויים אין הצתה לפעמים האוטו מניע ולפעמים לא חשוב להדגיש שבאוטו מותקנת מערכת פוייטר שככול הנראה עושה בעיות ומנתקת את ההצתה אז מחר מנתקים את המערכת כדי להמשיך עלה, בסוף היום גררנו את האוטו למוסך בקיבוץ ברור חייל איפה שאני עובד ממחר כל יום אני אעבוד על האוטו כדי להחזיר אותו למצב תקין יש למישהו רעיון אם כן אני אשמח מאוד תודה רבה על עזרתכם עד היום עוד עדכונים עם תמונות בהמשך המשך שבוע טוב נערך לאחרונה על ידי וויליאם קרליני : 06-03-12 ב 21:44. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
איזה קטע היום בדיוק אחרי שרכשתי רכב בראשון ראיתי gt על גרר ותהיתי אם זו שלך,מסתבר שכן
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בוקר טוב לך ווילאם.
אני רק מקווה שהוא לא הוסיף תקלות. תאמין לי שאני יודע במי מדובר. טוב עשית שגררת את האוטו משם. רמזתי לך לפני שבוע, כאשר כתבתי ב"פורק טורבו למכירה", "מה זה 8 ימים לא מצליחים לתקן ?". ועכשיו לתקלה. א. נתק את קונקטור האמפליפייר ובדוק על רגל מס' 4 למינוס 0 אום. ב. על האמפליפייר עצמו, בדוק על רגלים מס' 2-7-1-6 כל אחד לחוד למינוס פלש (ניצוץ) בזמן סטרטר. כל רגל נותנת ניצוץ לפלג אחר. את הבדיקה אתה חייב לעשות עם נורת ביקורת LED , ולא חלילה עם נורת ביקורת רגילה. אם לא קיבלת מאחד הרגלים פלש, האמפליפייר דפוק. אם אין מינוס לקונקטור צריך לבדוק למה. כדי לחסוך עבודה, בדוק קודם את המינוס לקונקטור. זה הדבר הראשון שצריך לבדוק, ואם זה לא יעזור יש עוד דברים שצריך לבדוק. לפני ההתעסקות עם הפויינטר "הבעיה זה שהיום יש לי משהו חדש באוטו אין הצתה!" זה לא משהו חדש. מישהו... גרם לזה או הבעיה החמירה. גם ניתוק ניקוי וחיזוק הקונקטור עשוי לפתור את הבעיה. רצוי לבדוק אותו כאשר האוטו לא מניע. אגב, הראש לא חזר 13 יום למרות מה שסוכם. אם אתם צריכים אותו אין בעיה. רק תגידו. ![]() דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אמרתי חומוס אמרתי
אם יש לך שכל תגרור לדוד אני במקום דוד הייתי חושב |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר, חשבתי והגעתי למסקנה, שלא עוזבים חבר בשעת צרה, אפילו ש...
![]() לא צריך לגרור אלי. אני אעזור לו שלא נפסיד את הבשר שהבטיח על האש. ![]() דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
תארגן את החברים אני מביא בשר אצלך על האש
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
מנהל
|
שלום דוד
קודם כל אני רוצה להודות על העזרה, ודבר שני את הבדיקה הזאות עשיתי אותה אתמול (קראתי על זה באוטו דתה) ולא היו לי תוצאות, היה לי ניתוק בהצתה, עשינו גשר ואז ניסונו את הבדיקה של הלדים וכן הסתבר שזה לא עבד החלפתי את האמפליפייר וזה לא עזר החלפתי את המחשב ופתאום עבד, הנעתי את האוטו והוא התחיל להציף שוב פעם אני לא יודע מה לעשות כבר מאוחר ועבדתי כל היום אז אני אמשיך מחר, דוד מה כבא יכול להיות שהאוטו מציף בדלק, יכול להיות שהמזרקים דפוקים? אני מזכיר שהם לא מקוריים הוחלפו ל300CC לפני כחודש לאוטו היה בעיה בטעינה הוחלף אלוטרנטור יכול להיות שבגלל זה משהו נדפק? אני מתחיל להשאר בלי פיתרון כי האני לא יודע מה לבדוק מה אתה אומר דוד? הגב דיברתי היום עם רפי והוא אמר לי שבימים אחרונים עבד הרבה ואמר גם שהראש שלך בבגז' ושמחר אנחנו באים אליך מחר אני מסיים לעבוד ב5 אם אני נשאר לעבוד על האוטו שלי אז אני לא אבוא והוא כבר יבוא באיזה 3 דוד תודה רבה באמת מכל הלב יכול להיות שהכרני לא בצורה הכי טובה בעולם אבל אני רוצה שתדע שכל מה שאני אוכל לעזור לך אני אעשה שיהיה חג שמח ושוב תודה
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
מנהל
|
שלום יאיר
תשמע יש לי כבר 4KG חומוס מחקה לך שתבואו לאכול על האש אין בעיה לך יהיה הרבה חומוס ולדוד יהיה מלא אנטריקות אבל אם אתה רוצה תוכל גם לאכול סטייק עם החומוס ![]() הגב ניסיתי לעשות את הדברים שאמרת אבל שום דבר לא עזר מחר אני אבדוק את הטיימינג שנהיה בטוחים שהוא תקין אתה חושב שבגלל חיישן תזמון הזרקה שיכול לגרום להצפה שיהי לילה טוב וחג שמח |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
אני חוזר על אותה נקודה נגעו לך בטיימינג החזירו בסדר בחזרה אבל חיישן תיזמון הצתה לא כוון
לא נראה לי הגיוני שלפני כן המזרקים היו טובים ופתאום לא או שמישהו עשה קומבינה פה הייתי בודק גם את הקומפרסיה בדוק מהמדיד השמן אם יש ריח של דלק מקווה שיסתדר וגם הלב הרחמן של דוד |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
מנהל
|
צטט:
קומפרסיה עומד בין 140 ל 150 כל הצילינדרים וכן יש ריח של דלק בשמן היום הוספתי שמן אבל אני מחליף אותו ברגע שיסתדר לי הכל |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הצעת מכיר לתיקון פונטו 69 ידני | Nikita1989 | פונטו - טכני | 4 | 18-04-10 10:21 |
| הצעת מחיר לטיפול 80k פונטו דגם אקטואל 2006 | shirant | פונטו - טכני | 12 | 06-10-09 00:53 |
| הצעת חיסכון | קניה | 22 | 18-05-07 03:42 | |
| הצעת מחיר | פורום הגראז' | 4 | 11-03-06 22:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד