![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
ניקו החישנים תעשה בעזרת ספרי להזרקות דלק בלבד כי ספרי קרבורטורים יכול להרוס אותם ישנם חישנים שנימצאים בבית המצערת על הדרך גם תנקה את בית המצערת יכול להיות לך חישן על הבית של הפילטר אוויר בנוסף תיבדוק את ההיתנגדות של מד חום האויר בכניסה למנוע לא אמור להיות פחות מ0.5 אוהם אבל לא ליתפוס אותי במילה ובנוסף תנתק את את המצבר לכמה דקות זה אמור לאפס לך את המחשב
עוד דבר אם הטרמוסט שלך תקוע במצב פתוח אז זה יגרום לרכב לעבוד בטמפ' נמוכה וככה יצרוך יותר דלק תיבדוק גם את הקניסטר אם יש לך כזה דבר |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 70ies 1.4
|
Yair791 תודה על המענה !
אשמח אם תאמר לי איזה שם של ספריי מומלץ. אולי במקרה ישנו צילום באתר של החיישנים האלה? היכן נמצא מד חום האויר בכניסה למנוע? תודה רבה וערב טוב, אלי |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
אני לא בטוח אם יש תמונות באתר אבל אן תצלם את הסעפת יניקה כשפילטר האוויר מפורק אני יוכל לעזור היום בערב בנוגע לספריי אני משתמש במה שזול כי כולם כמעט אותו הדבר
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Member
|
צטט:
מצאתי 2 צילומים. האחד של סעפת היניקה, והשני של החיישן מעל פלג 2 באתר להלן הלינק: http://www.fiatclub.co.il/forum/show...91&postcount=3 תודה רבה ידידי, ערב טוב, אלי |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
תבצע מה שרשום בציור מקווה שזה יעזור לך דבר איתי היום בערב אני במרכז נירה איך עוזרים לך 0547257532
יאיר |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
יאיר תודה רבה ידידי !
כן ביצעתי בעבר וגם הפעם השפרצת חומר ניקוי כפי שציינת.. חיישן חום האויר, הוחלף לי לפני שנה, כך שאני מניח שהוא תקין. ישנו חיישן נוסף, הממוקם מעל פלג 2 , ראה תמונה בלינק הקודם שצירפתי.. זה לא חיישן חמצן Lambda ? כיצד בודקים אותו? מה הערכים שעליו לספק אם אבדוק אותו באמצעות פלוק? תודה רבה רבה ויום טוב ! אלי |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
זה חישן חום מנוע מה שיש מעל פלאג 2
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
יאיר תודה רבה על המענה,
אז היכן נמצא חיישן החמצן? שהסרתי את פילטר האוויר וצפיתי במזרק הדלק בזמן פעולת המנוע, הבחנתי שהוא "משפריץ" דלק על הפרפר, ולא מעין פעולת ריסוס, שבא לא נראה הדלק, כפי שזכור לי בימים טובים יותר שהרכב היה צעיר, בן שנה שנתיים מה רצוי לעשות במצב כזה? ניקוי מזרק באמצעות k44 ? או אולי ישנה אפשרות לכוון איזו שהיא דיזה על מנת להפחית את "ההשפרצה" מהמזרק. או אולי לבדוק שצינור הדלק החוזר אינו סתום? אשמח אם תעדכן אותי במידה ותגיע שוב למרכז, אולי נוכל להיפגש ואז תוכל לזרוק עין.. יאיר, תודה רבה רבה על העזרה שאני מקבל ממך. שיהיה ערב טוב, אלי |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט אונו 45, 1.0, 92' | Vitalikm | גלריה | 16 | 20-02-12 19:51 |
| פיאט אונו 1.4 הכי יפה | uno1.4 | גלריה | 2 | 22-06-11 20:25 |
| פיאט אונו | Castaway | יעוץ ברכישת רכב | 10 | 04-02-09 16:07 |
| פיאט אונו S-60 | פורום הגראז' | 2 | 24-02-07 21:20 | |
| האם מפתח של פיאט אונו שנת 92 יכול לפתוח כל פיאט אחרת ? | פורום הגראז' | 2 | 18-10-06 22:03 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד