![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
שלום רב!
ברצוני לשאול אותכם כמה עולה בערך לשפץ ראש מנוע? המלצות על מקום באזור אשדוד או במרכז? רציתי גם לדעת אם קיימת אפשרות לקנות ראש מנוע משופץ ולתת את שלי בתמורה? וכמובן כמה בערך זה יעלה לי. תודה מראש, רפאל נ.ב.: עוד שאלה קצרה, כל פעם שאני מדליק אורות ברכב, הוא מדליק את נורת תקלה בפנסים (אור שרוף), אבל אין שום פנס שרוף... מה יכול להיות הסיבה שזה נדלק? שוב תודה... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
ברוך הבא לפורום.
חיפוש לדעתי היה עוזר לך ומוצא את כל התשובות. כאן יש פרוייקט מצולם לשיפוץ ראש מנוע בפונטו דור 1, המחירים די זהים לספייס. לגבי נורת "פנס שרוף", כנראה שיש לך לדים במקום נורות חניה או נורות חניה עם הספק לא מתאים. צריך להיות 5W לדעתי. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
ראש מנוע ונורת תקלת אורות
לבעיית ראש המנוע פנה אל איציק כאן: www.musach.co.il/details.asp?id=528
לבעיית האורות, הדלק רק את אורות החנייה (סבוב אחד בלבד של ידית האורות) ובדוק אם דולקות הנורות האלו: נורת לוחית רישוי אחורית, 2 נורות אור אחורי ו 2 נורות החנייה הקטנות שבפנסים הראשיים. אם אחת מנורות אלו לא דולקת, או הספקה החשמלי לא נכון, או כפי שכתבו קודם התקינו נורות לד, אז תידלק נורת הבקרה. בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
רפי ורפאל בוקר טוב.
רפי, רפאל רוצה לקנות ראש משופץ. "רציתי גם לדעת אם קיימת אפשרות לקנות ראש מנוע משופץ ולתת את שלי בתמורה? וכמובן כמה בערך זה יעלה לי". אם הוא יקנה דרך מוסך איציק, זה יעלה לו יותר. ראש משופץ קונים מהחרט. ראש מנוע בתמורה לשלך יעלה 500 ש"ח, במידה שהראש שלך לא סדוק. דוד.
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
תודה לכולם!
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
צטט:
אתה מכיר מישהו שיש לו ראש כזה למכירה? במצב טוב, לא חייב משופץ. תודה מראש |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
כן יש לי.
אבל החבר שלך וילאם קרליני דיבר איתי על זה, הבנתי שהוא עושה לך את העבודה. היה אצלי בתחילת השבוע אמר שיבוא לקחת למחרת. לא בא ולא הודיע. אז סכם איתו ותקבלו בכייף. דוד.
|
|
|
|
#9 | |
|
Junior Member
|
צטט:
אני באמת צריך ראש מנוע לרכב שלי, אם יש לך ראש ותהייה מוכן למכור לי אותה אני אשמח לבוא לקחת אותה מחר בבוקר. אני אקח את הטלפון שלך ממנו והתקשר אליך בסביבות 10 בבוקר. תודה בכל מקרה... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
אין בעיה, שלח לי בפרטי את מס' הנייד שלך ואני אחזור אליך.
אגב, מי יעשה לך את העבודה ?. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש מנוע לחלון נהג פונטו ספייס 2001-2003 | Markab | קניה | 1 | 21-02-12 20:52 |
| פונטו ספייס 2001- שאלה על תיקון/החלפת מנוע | oritfisher | פונטו - טכני | 12 | 08-05-10 02:03 |
| נזילה ממחזירי שמן מנוע פיאט פונטו ספייס 2001 | נתי5050 | פיאט כללי | 4 | 11-12-09 15:04 |
| מנוע נכבה כשעוזבים גז- פונטו ספייס 2001 | stio | פונטו - טכני | 7 | 01-10-09 04:02 |
| פונטו ספייס 2001 . עם מה פותחים בורג ניקוז שמן מנוע? | 11efraim | פונטו - טכני | 17 | 11-12-07 01:04 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד