![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
שלום שלום
יש לי פונטו ספייס 2001 אתמול היו לי רעשים חזקים כשלחצתי על דוושת הגז. כשהבנתי שיש בעיה נסעתי לשוליים ואז המנוע נדם ולא הצלחתי להתניעו שוב. ניסיתי כמה פעמים, היה הצליל שמנסה להניע אך ללא הועיל. לאחר שעה המנוע נדלק. גררתי את הרכב ובמוסך אמרו לי שצריך להחליף מנוע אז שאלותיי: 1. האם נשמע שכך הדבר ? האם יש דרך אחרת לתקן ולא להחליף והאם כדאי? 2. אם מדובר על החלפה- האם להחליף לחדש או למשופץ כפי שהמוסכניק המליץ לי? האם שז לא סיכון יתר להחליף למשופץ כשאתה בעצם לא יודע מה קנית? 3. האם יש המלצות איפה קונים מנוע חדש/משופץ ממישהו אמין ובמחירים זולים? 4. אשמח לכל הצעה טובה אחרת תודה רבה |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מנוע נכבה כשעוזבים גז- פונטו ספייס 2001 | stio | פונטו - טכני | 7 | 01-10-09 04:02 |
| (פרוייקט מצולם) - פונטו ספייס מנוע 16V - החלפת פילטר אוויר של המנוע | student | פונטו - טכני | 7 | 09-06-08 11:19 |
| פונטו ספייס 2001 . עם מה פותחים בורג ניקוז שמן מנוע? | 11efraim | פונטו - טכני | 17 | 11-12-07 01:04 |
| פונטו ספייס SX 2001 - החלפת בית לחיצים??? עזרה!!! | פורום הגראז' | 3 | 14-02-07 23:04 | |
| פונטו ספייס 2001- שאלה לגבי חריקה בעת סיבוב ההגה | פורום הגראז' | 5 | 18-12-06 10:54 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד