![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
האמת שראיתי את זה בשבת בלי לפתוח ידעתי שה-GT שלך
לא רציתי לדרוך על יבלות בכל זאת עכשיו הבנתי את הקשר |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא היו שום יבלות. הכל בסדר.
דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
טוב אז לכל מחפשי המציאות הוחלט למכור את הרכב הנ"ל לחלקים .
יש במלאי . פנסי אנגל אייז (זכוכית לא זבל סיני ) + פנסי איתות כרום . (לפנסי חזית יש גם מנועים הרמה לאורות + כפתור שליטה ) (נקנה בנפרד ימכר עם הפנסים ) (2000 ש"ח ) פנסי ערפל מקוריים זוג חדשים באריזה , סט שעונים לפנים הרכב + פנל כל שלא צריך להרוס את המקורי שברשותכם . (700 ש"ח ) מראות צד ספורט + מתאמים לרכב . (500 ש"ח ) וכמובן הרכב עצמו + טמבון קידמי בתהליכי בנייה + טמבון אחורי HGT מתואם לפונטו דור ראשון . כולל כל מה שמורכב עליו . (7000 ש"ח ) מזרקים ל פונטו GT . מי שירכוש את הרכב יקבל את כל חלקי החילוף שברשותי ויש המון . מעל 300 קילו חלקים . למעוניינים אבקש לשלוח הודעות בפרטי . כל הציוד חדש בקרטונים .
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
מבחינת זמן ומקום התבקשתי ע"י עמית לטפל במכירת הרכב והחלקים כפי שמצוין בשרשור זה .
וכחבר שראיתי את כל שיפוץ מקרוב שהושקע בו המון כסף וזמן נרתמתי למסימה. הרכב יועבר אליי בהסכמת עמית כך שמי שירצה פרטים יוכל להתקשר אליי בהמשך אעביר צילומים של הרכב מקרוב וגם של כל החלקים . אפשר להציע סכומים על החלקים ובמסגרת ההגיון ימכרו בתיאום אם עמית . מי שמכיר אותי יודע שאני עושה דברים מאהבה כך שכל דבר ימכר בצורה ישרה שילחו אליי לפרטי הצעות ואענה לכל אחד בשמחה יאיר 050-7185522 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
יאיר מה קורה?
אמרת שתעלה תמונות! אני רוצה לדעת מה קורה עם ההגה ספורט הוא למכירה? יש תמונה? תודה רבה |
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
הרכב מוצע למכירה למרבה במחיר . אני לא מוצא זמן להשלים את הפרויקט ולכן אמכור אותו למרבה במחיר . מי שמעוניין לראות את הרכב במצבו הנוכחי מוזמן לשלוח הודעה או ליצור עימי קשר .
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פרוייקט מצולם שיפוץ פונטו שלוש דלתות (לא הסתיים) | Amit | פונטו - טכני | 33 | 08-04-14 22:05 |
| למכירה מיצובישי קולט 02 אחרי שיפוץ יסודי. | shlomi8 | מכירה | 1 | 17-01-12 20:04 |
| פונטו 3 דלתות | yair068 | תמונות וסרטונים | 10 | 04-10-09 06:17 |
| עזרה בתהליך החלפת נוזל קירור בפונטו | oz1 | פונטו - טכני | 13 | 14-02-08 23:00 |
| למכירה לחלקים/שיפוץ פיאט טיפו 1600 שנת 90 | מכירה | 0 | 05-09-06 15:48 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד