![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
פונטו 3 דלתות בתהליך שיפוץ מתקדם למכירה
שלום ,
לכל החברים שמכירים , מדובר שרכב שמושקע בהמון אהבה וכסף , ואציין כי לא ימכרו חלקים בנפרד , פונטו דור ראשון 3 דלתות מודל 97 פגוש אחורי HGT , פגוש קידמי בניית פיבר , מנוע 1250 הזרקה רב נקודתית (75 כוחות ללא שיפורים ), עבר פירוק והרכבה מכאנית מלאה כולל החלפת רוב החלקים ברכב , ראדיאטור , מנוע , מחשב , בולמים , מסרק הגה , מתלים , צנרת ... בקיצור הכל , המנוע נבנה מחדש לאחר חריטה אצל בראזני , כולל ראש מנוע עם פורטינג מלא , אטמים ברמה הכי גבוהה , רינגים ומייסבי קראנק , שימסים חדשים , יש פרוייקט מצולם לדורשים , תוספות לרכב : ברקסים קידמיים 257 ממ מקוררים ( במקום 240ממ לא מקורר ) , דיסקים אחוריים 240 עם סרן דיסק GT , כולל קליפרים מחודשים , ברכב הורד השטיח והותקן בידוד אקוסטי לנסיעה שקטה יותר , פנסי אנגל אייז , חדשים באריזה , פנסי ערפל חדשים באריזה , שעונים לטמ"פ שמן , EGT, ולחץ שמן , חדשים באריזה כולל חיישנים להתקנה ברכב , הגה ספורט + מתאם מורכב ברכב , חצאיות צד .גאנטים מגנזיום , מושבים של HGT מפורקים להרכבה ברכב , וכמובן תוכנת ניהול מנוע חדשה . מערכת סטריאו פונייר כולל רמקולי אחוריים 350וואט וקדמיים BOSS חדשים , יש המון חלקים נוספים לרכב אם הקונה מעוניין לקבלם , ויש גם טורבו GT15 משופץ שעמד להיות מורכב ברכב , כחלק מפרוייקט , ברכב הושקעו כמעט 20000 אלף ש"ח בחלקים ובשיפוצים , קיבלתי רכב חדש מהחברה , וכיום אני עובד כ 16 שעות ביום , אין לי זמן להמשיך את הפרוייקט , מי שיקנה את הרכב ידרש להשקיע בצבע ופחחות בכדי להוציא את השד מהבקבוק .. ואני אומר לכם שד לא קטן . הרכב ללא טסט עם רישוי מוקפא . יד 5 . ללא תאונות . נקנה עם מנוע מקורי בעל 130000 ק"מ לפני כשנה וחצי . המנוע עדיין ברשותי . הוחלף מיידית לצורך הגדלה . למעוניינים אני דורש 12000 על הרכב כולל הכל ( חוץ מהטורבו כמובן ). הרכב ימכר לרציניים , תמונות יועלו בהמשך . 0548111143 עמית
נוהג על פונטו דור ראשון 3 דלתות .. הבייבי שלי .. עצה : מי שאוכל פחות נשאר רזה ומוריד משקל מהרכב .... נערך לאחרונה על ידי Amit : 10-02-12 ב 10:21. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
איפה דוד ויאיר
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
האמת שצריך לתפוס את עמית ולעשות לו שמיכה .
מה מת העולם אתה רוצה תרד לחצי משרה אני משלם את ההפרש 16 שעות אני עובד בשבוע מה נסגר חבל אני לא הייתי מוכר בחיים רכב כזה עוד כמה שנים יהיה להיט בנוסף הורדתה לי את כל החשק לעשות משהו לפונטו איזה ימים איזה אהבה לרכב איזה השקעה הייתי עד לכל הפרוייקטים ברכב הנ"ל חבל חבל חבל כואב הלב רק החלקים שלא הורכבו שווים 5000 ש"ח |
|
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
איפה התמונות???
אתה מוכר חלקים בנפרד כמו האנגל אייס?? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ווילייאם ברוך בואך לפורום. זה אתה מאור הנר ?.
![]() לא מאמין שעמית ימכור חלקים. איזה חלקים אתה צריך ?. התמונות כאן: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=9718 דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 20-02-12 ב 19:51. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
מנהל
|
צטט:
וואלה אני אבדוק אני רוצה לשים בפונטו יום חמישי אני בא לקחת אותה תודה רבה על העזרה
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אל תמהר לקנות חלקים בטרם עת. קודם שיהיה לך היכן להתקין אותם.
על ברזל הולמים כאשר הוא חם. ולא מקררים אותו פעמיים. מלבד זה לא חסר מכוניות, ונצטרך לחשוב מחדש, אם הנזק לא גדול מידי. ![]() צריך גם לשמוע מה יאיר אומר. ![]() דוד.
|
|
|
|
#8 | |
|
מנהל
|
צטט:
תודה דוד |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אני את שלי אמרתי לעמית לפני הרבה זמן
לבן אדם אין זמן לענות כך שבאמת אין לו זמן להתעסק עם זה גם אני אולי הייתי קונה חלקים |
|
|
|
|
|
#10 |
|
מנהל
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פרוייקט מצולם שיפוץ פונטו שלוש דלתות (לא הסתיים) | Amit | פונטו - טכני | 33 | 08-04-14 22:05 |
| למכירה מיצובישי קולט 02 אחרי שיפוץ יסודי. | shlomi8 | מכירה | 1 | 17-01-12 20:04 |
| פונטו 3 דלתות | yair068 | תמונות וסרטונים | 10 | 04-10-09 06:17 |
| עזרה בתהליך החלפת נוזל קירור בפונטו | oz1 | פונטו - טכני | 13 | 14-02-08 23:00 |
| למכירה לחלקים/שיפוץ פיאט טיפו 1600 שנת 90 | מכירה | 0 | 05-09-06 15:48 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד