![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אם אתה מדבר על הרבה פיח, כן זאת יכולה להיות סיבה לצילצולים. חבל שלא צילמת.
אמרתי לך בנייד לפני הפירוק, שהסיבה היא ראש נמוך או פיח. לא היה בחשבון שפלג לא במקום. "כיוונתי את השסתומים ליניקה 0.40 ופליטה 0.45 במקום 0.3 ליניקה ופליטה 0.35 " היתה לך טעות בכיוון לפני הפירוק. לא יכול להיות לפליטה כיוון מתחת ל-0.40. ז.א. שאם היה לך בפליטה 0.35, זה לא תקין. אסור לשסתום הפליטה להיות מתחת ל-0.40. הכיוון הנכון לשסתום הפליטה הוא, 0.40-0.50. וליניקה הטווח הוא 0.30-0.40. תמיד כדאי לכוון כל אחד באמצע הטווח. אם תכוון לטווח הגבוה, עלול להיות לך נקישות בסרק. דוד.
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
עבדתי מהבוקר עד 4 לא מספיק גם לצלם
היה שכבה של 0.5 מילימטר רק עם מברשת פלדה ומקדחה יצא כמו שיש הייתי אצל פרפקט הוא הסביר לי מה זה לא תקין מבחינת הראש כאשר מגלח בהשחזה גם את את החלק התחתון של הטרמוסטט הכיף לראות את הצד השני ואז ראיתי את הפלג לא מוברג טוב וכך לא נכנס עד הסוף אלא חצי דרך |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
|
יאיר החברה מחכים לעדכון.
גם אם יש פשלה אני תמיד מעדכן. ![]() דוד.
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
|
סידרתי את חיישן טמפ' שלא היה מורכב הטורים חזרו למסלול הרגיל איזה הרגשה
נראה לכם נזילה של מים מפקק השלישי קידמי יאאללה עוד פעם לפרק את כונס האויר, סעפת פליטה , צינור המים, והופ עקרתי את הפקק הסורר. לגבי הצילצולים בבוקר הוא לא הייה מצלצל כך שלא יצא לי מחר ניסע יותר אעדכן בכלל השבוע אני מכין את האוטו לטסט אז אני מכין את השטיח האדום למכון הדרום |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
דוד תתחיל לנסוע לכיוון את הכתובת אתה יודע
לא מצלצל ואני מתחיל בהילוך שני ברמזור לא מצלצלת הז... |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Senior Member
|
צטט:
או שהוא זקוק למילוי שטח כללי. תיקון יקר שלא כדאי. אז מה עשית ?. אם אתה מתחיל במהלך שני ברמזור, והרכב לא מצלצל מעט. זה גם לא תקין. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 18-12-11 ב 18:48. |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
כשמגלחים יותר מדיי הראש פסול ואז הוא מגלח גם קצת מראש הטרמוסטט מלמטה
הרכב מגיב ונוסע ולא מצלצל ולא דובים במקום שתזמין אותי לכוס קפה ותבדוק ותפנק אותנו תשאל את ליאור אם הוא מחליף את ה-GT על פונטו 97 את הפרוייקט אתה עושה גט ליאור יכול לענות |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
אתה לא צריך הזמנה לכוס קפה, רוב הזמן אני כאן והשער פתוח.
![]() אני רואה שאתה מת לקנות את ה-GT של ליאור. הבן סיפר לי שיש ברכב סנרוף. יאלה תעשו עיסקה, אלף ש"ח לכאן או לכאן זה לא משנה. תחתכו באמצע. דוד.
|
|
|
|
#29 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: איביזה
|
תנסה באתר
www.junks.co.il באתר רכבים למכירה מ 1 ש"ח ועד 10,000 ש"ח תמצא רכב ישן או לפירוק וקח ממנו את החלקים שאתה צריך , יהיה לך ספייר לכל חלק בכלום כסף . |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כיצד לשחרר את משענת הראש? - פונטו ספייס | גיא .ב | פונטו - טכני | 2 | 05-11-11 15:01 |
| הלב VS הראש | amirx19 | פיאט כללי | 7 | 27-09-11 15:13 |
| האם לאחר 45,000 ק"מ,ניתן יהיה לדעת אם הראש מנוע עבר חריטה או לא? | shay2828 | פונטו - טכני | 3 | 22-12-10 20:57 |
| איך מוציאים את משענות הראש | yaird24@walla.com | פונטו - טכני | 3 | 02-05-10 18:41 |
| האם אלו הם ברגי חיזוק הראש? | chesh | פונטו - טכני | 5 | 09-07-09 20:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד