![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
איפוס נורות בלוח שעונים - ספייס
יש לי ספייס 01 עכשיו יש לי 2 מנורות שדלוקות בלוח שעונים אחד של מין ברז כזה והשני של כרית אוויר.
איך אני מאפס אותם? יש שיטה? או שצריך ללכת למורשה? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
איפוס לא תמיד פותר את התקלה. רצוי להתחבר למחשב במוסך.
דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat MK2 ELX | KIA Picanto EX
|
אם הנורה של הכרית מצד ימין למטה (כזכור לי) היא מסמלת על ביטול כרית אוויר בצד הנוסע (עבור הסעת תינוק במושב הזה)
אתה יכול לבטח אותה ולהפעיל את הכרית ע"י סיבוב של הסוויצ' שנמצא בין האזור של יציאת המזגן הימינית קיצונית לדלת הימנית נורת מנוע - תקלה מערכת ההזרקה \ פליטה היא יכולה גם סתם להדלק ולכבות לאחר מכן איפה אתה מתדלק? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat MK2 ELX | KIA Picanto EX
|
מעולם לא נדלקה לי אדומה כך שבאמת אין לי דרך לעזור לך. הייתי מצטרף לידידי כאן ואומר לך לקפוץ למוסך הקרוב כדי שיריץ סריקת תקלות (150 שח במורשה).
בגלל ההנחה שיש לי אני מתדלק קבוע בתחנות של "דלק" לפני שבועיים תדלקתי בדור אלון שבכביש 6 והנורה נדלקה לי, וכשאני נזכר עכשיו היא כבתה לאחר שתדלקתי שוב. ח"ו לא רוצה להוציא לשון הרע, רק עובדה יבשה והשערה... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
גם לי יש את אותה בעיה
במקרה שלי הלכתי למוסך איפסו לי אותה כמה פעמים ועוד פעם חזר היום קניתי מפירוק כרית אוויר ומחר אני לוקח שיאפסו לי אותה כי הבעיה בכרית אוויר שליד הנהג |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פרוייקט מצולם - החלפת נורות בלוח שעונים - דור 1 | chesh | פונטו - טכני | 9 | 18-08-12 00:36 |
| נורות בלוח שעונים (בעית מגעים כנראה) | oz1 | פונטו - טכני | 11 | 04-05-09 14:47 |
| ספייס SX 02 - בעיית נורות כנראה בלוח שעונים | פורום הגראז' | 1 | 17-03-07 14:02 | |
| שינוי צבע נורות בלוח שעונים - פונטו ספייס mk2 | פורום הגראז' | 53 | 02-03-07 20:04 | |
| מצולם - החלפת נורות בלוח שעונים בפיאט אונו | פורום הגראז' | 2 | 13-03-06 19:55 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד