![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ה"פ שקיבלתי.
שלום דוד
ראיתי הרבה שרשורים בפורום בהם אנשים המליצו לפנות אליך בנוגע לתקלה. אם זה לא ראוי - אני יפתח שרשור חדש אם יש צורך. בנוגע לתקלה - הלכתי למוסך פיאט מורשה בכפר סבא עד הלוי - לקחו לי 460 ש"ח על בדיקה ולאחר מכן הצעת מחיר - הגיעו למסקנה שכוללת החלפת מנוע הגה חשמל + מחשב ספייס (3500ש"ח רק הרכיב מקורי) - עבודה ופירוק וכו + החלפת כבל מתח מאלטרנטור עד מצבר(עבודה 380) = כמעט 5 אלף שקל נטו כל הסיפור. רציתי לדעת אם תוכל להמליץ לי על אנשים או מוסכים באזור השרון/מרכז שיכולים לעזור לי בעניין הזה. בעיקרון אני מטפל ברכב בפיאט שחר בנתניה אבל הם היו סגורים היום. אשמח לרעיונות המון תודה שבת שלום. שולח ההודעה לצערי אין לי על מי להמליץ לך. תמתין להמלצה של רפי לין. אגב, אני לא מתקן HGT. מארק, שים לב שלא כתבתי את שם שולח ההודעה, כדי לא להכעיס אותך. ![]() דוד.
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
התפלאתי מהמחירים, עד שראיתי בסוף ההודעה שמדובר ב HGT.
בכל מקרה, גם אם היה מדובר ב BMW, המחיר שלקחו על בדיקה ניראה לי מוגזם. בנוסף, כותב ההודעה, לא רשמת מה התקלה. רשמת מה איבחן המוסך שעליך להחליף, אך לא מאיזו סיבה בכלל הגעת אליו לאיבחון - כלומר, מה לא תקין? ---- ניראה לי יותר מכובד ונעים כלפי שולח ההודעה לרשום בצורה הזאת, אם ירצה הוא "יחשוף" את עצמו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת הגה חשמלי
עופר קצב (הבאנר שלו למעלה) שבמושב גנות יתאים מאוד לתיקון תקלת ההגה ואולי גם לגבי כבל האלטרנטור (יתכן שאין צורך להחליף את כולו, אלא רק את האוזן בקצהו).
הטל' של עופר קצב הנו 050-5285041. (דוד, נא שלח לשואל תשובת ה"פ עם הפנייה לכאן ובתקווה שהצלחנו לעזור לו). בהצלחה ובברכה - רפי לין
![]() |
#4 | ||
Senior Member
|
צטט:
![]() צטט:
הוא נרשם לפורום רק שלשום, והיה אתמול וגם היום. לא ידוע לי אם קרא את ההודעה. דוד.
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
רפי אני שולח לך את שם המשתמש שלו, אולי תנסה אתה לשלוח לו הודעה.
דוד.
![]() |
#6 |
Junior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
תודה על התגובה רפי וגם דוד...
m1011409 - לשאלתך, מדובר בתקלה של נורת הגה אדומה (כל פעם שהייתה נדלקת - ההגה כמובן קשה מאוד והנורה CITY דולקת קבוע ולא ניתן ללחוץ עליה) שהופיעה לפני כ3 חודשים בפעם הראשונה, כמו רבים וטובים אחרים, לאחר כיבוי מנוע והדלקה היא נעלמה וחזרה פעם בשבועיים-שלושה. עד שלפני שבוע בערך - נדלקה קבוע כבר כמה ימים עד שלקחתי למוסך. כמובן שלפני זה ניסיתי לבדוק החלפתי פיוז בקופסת פיוזים במנוע אבל יותר מזה לא עשיתי - לא היה ביכולתי לפתוח את המכסה הגה והייתי לחוץ להגיע למוסך בהקדם האפשרי. עקב זה שאני עובד במשרה מלאה ביקום ואסור לי כרגע להחסיר כל כך שעות עבודה - קשה לי להגיע לגנות. החלטתי לנסות את מזלי במוסך שחר בנתניה (שבעבר טיפלו בי מצוין - לא הלכתי לשמה בפעם הראשונה כי הם היו סגורים בשישי) גם בגלל שיש עוד כמה ליקויים ברכב (נזילת שמן קטנה + רכב נכבה לאיטים רחוקות כאשר הסל"ד יורד ל0 בניוטרל - כנראה שהמצתים לקראת סופם). דיברתי בטלפון עם אריה לגבי המנוע הגה ואמר שאפשר לעשות משהו לגבי תיקונו/שיפוצו. אני יעדכן בממצאים תודה על העזרה חברים. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ה"פ שקיבלתי הבוקר. | davidmzr | פונטו - טכני | 12 | 22-09-14 00:01 |
ה"פ שקיבלתי הבוקר. | davidmzr | פונטו - טכני | 18 | 27-04-14 13:23 |
ה"פ מצחיקה שקיבלתי על הבוקר, תחת הכותרת, "אנשים לא שפויים" | davidmzr | פונטו - טכני | 20 | 16-09-13 00:44 |
ה"פ שקיבלתי הבוקר. | davidmzr | פונטו - טכני | 7 | 26-10-12 09:54 |
ה"פ שקיבלתי הבוקר. | davidmzr | פונטו - טכני | 22 | 05-03-12 13:51 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד