![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ה"פ מצחיקה שקיבלתי על הבוקר, תחת הכותרת, "אנשים לא שפויים"
היי דוד
מצחיק על הבוקר... http://www.carsforum.co.il/vb/showth...=497708&page=2 קרא עד הסוף. עניתי, אכן מצחיק. מסכן הבחור שכך קרעו אותו. כפי שנאמר, "הפריירים לא נגמרים אלא מתחלפים". התשובה, "הקטע העצוב הוא שהוא מהלל את המוסך "שלמה בן אדם שאני סומך עליו ומאוד סבלני והסביר הכל" 4000 שקל והוא יוצא עם חיוך". החברים מתבקשים להביע את דעתם. ![]() דוד.
שאלות בנושאים טכניים נא לפרסם בפורום. לכעוס ולהעלב הם, להעניש את עצמך על טעותם של אחרים. ![]() נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 11-09-13 ב 20:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
דויד, הקישור לא עובד ואני כבר סקרן לדעת במה מדובר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
מדובר כנראה ביגאל מקארס פורום ששילם 4400 שקל עבור שיפוץ ראש מנוע + נלווים
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
נכון, אבל למה הקישור לא עובד ? אולי בגלל שהעתקתי אותו מה"פ ?.
מאור, גם אתה הגבת שם. ![]() דוד.
![]() |
#5 |
Senior Member
|
כשקישור ארוך מידי, הפורום מקצר אותו. מציג את ההתחלה והסוף, ובאמצע שם נקודות.
במקום להעתיק את הקישור המקורי, העתקת את הקישור המקוצר עם הנקודות. להבא, במקרים כאלה יש ללחוץ על מקש ימני בעכבר וללחוץ "העתק כתובת קישור" (אם אתה משתמש בכרום) או פשוט להכנס לקישור ואז להעתיק אותו משורת הכתובת. זו הכתובת לכל מי שרוצה להכנס: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=497708
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
וואלה זה אותו פוסט... אנשים קודם מתקנים ורק אז באים ושואלים במקום שמלכתחילה ישאלו לפני שעושים משהו וזו התוצאה הסופית - כמעט משכורת של חודש שלם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
תודה מתן. כל פעם אני לומד ממך דבר חדש.
![]() בייחס לאגזוז, יש ברשותי 4 אגזוזים מפורקים קומפלט. את זה מהפונטו 2000 הבן העביר לפונטו שלי. הבן אמר שיבוא מהעבודה, יבדוק לי אותם ואם יש תקין, תקבל אחד חינם. דוד.
![]() |
#8 |
Senior Member
|
תודה רבה דוד!
אין כמוך!
![]() |
![]() |
#9 |
Member
הגלגלים שלי: I30
|
שלום,
אז קודם כל אני שמח שדאגתי לבידור לחבר'ה פה ![]() מוסך פיאטון זה מוסך שמפורסם פה, הומלץ פה עשרות פעמים עוד לפני שרכשתי את הרכב ונשלחתי לשם ע"י רפי מהאתר - ממש מפה. אם יש מישהו שחושב ששילמתי יותר מדי אז אני אשמח להבין על מה בדיוק שילמתי יותר מדי. האם על החלפים? או על העבודה עצמה? כמובן שהייתי יכול ללכת ולתקן אצל בני דודים או אצל איזשהו חאפר כזה או אחר בלי לשלם מע"מ. האם זאת ההמלצה? הסיבה שכל החלפים שהוזכרו הוחלפו היא כי כולם היו רקובים, ראיתי בעצמי. האם הייתי צריך לקנות פיאט? זאת כבר שאלה אחרת. היחיד שלא דרש החלפה היה הטיימינג אבל החלטתי להחליף במקום בעוד שנה כדי לחסוך את עלות העבודה פעם נוספת. רק כדי להזכיר איך הגענו ל4400: 1. 800 על השיפוץ ראש 2. 1600+ על חלפים וביניהם: סט סטיימינג מקורי - 228 משאבת מים מקורי - 280 טרמוסטט מקורי - 101 חיישן טמפרטורה מקורי - 395 סט אטמים לראש מנוע - 295 מכסים לטימינג (הפלסטיק היה שבור) - 120 פארפלו כחול - 76 שמן מנוע W40/10 חצי סינטטי - 105 מסנן שמן מקורי - 51 פילטר אויר לא מקורי - 30 3. 1200 על עבודה 4. מע"מ בסך הכל יצא 4300 ומשהו. אשמח לדעת לגבי מה בדיוק יקר מהנורמה. תודה! ואגב, לא יצאתי עם שום חיוך - אני פשוט משתדל לקחת בפרופורציה זה הכל ![]() נערך לאחרונה על ידי IGAL : 11-09-13 ב 15:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס sx
|
אם כל הכבוד לרפי ולעבודה שלו, הוא רק ממליץ על מוסך שמתמחה ברכב מהסוג שלך ונמצא באיזור שלך, הוא לא לוקח אחריות על מחירים ואופן עבודה, הוא הפנה אותי למוסך שחייב אותי על מים מזוקקים שהוסיפו לי למצבר, על 8 אזיקונים שהוא שם לי בטאסות אחרי שהוא הוריד גלגל להחליף ברקסים, ועוד לא מעט חרטות שהמוסך דחף לי בקבלה, לחזור אליו לא חזרתי יותר, ומאז אני מטפל במוסך שהומלץ ע"י אנשים עם ניסיון עם אותו מוסך ולא בעלי אינטרס כלכלי אך לא ניסיון ממשי.
אין לי כוונה לפגוע ברפי ואני לא מאשים אותו בכלום, הוא בחור טוב, אבל האינטרס שלו לא תומך את האינטרס שלי בסה"כ, מה שכן הייתי מרוצה מהטיפול והיחס, אז רפי תודה. גם "חאפר מהכפר" יכול לפרסם את המוסך שלו בפורום עם ישלם על הפירסום, לא מפרסמים לפיאטון כי הוא אחלה של בחור. אתה מבלבל הרבה דברים ואמרתי לך כבר, זה לא שחור ולבן, יש אנשים שהם לא ערבים, ולא עובדים במורשה פיאט, ומבינים יותר מהמרכזי של פיאט ויכולים לעשות להם בית ספר, גם מורשים טועים הם לא אלוהים, ובמחיר, שהיה נשאר לך גם בשביל להחליף גיר ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
החלפת ה"תפוח" ו"סקין" לדוושת בפונטו ספייס 2006 ידנית | JohnPunto | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 05-04-12 16:26 |
פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 14:52 |
"טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד