![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
האצה מאוחרת+ בורג שעף מהחלק שמחבר בין התושבת לבלוק
איזה יום שמח לי היום,
יום שישי עשיתי טיפול שכלל בתוכו טיימינג רפידות קדמיות ו 10K בראשון אחרי נסיעה של כשעה וחצי ועצירה לחצי שעה יצאתי שוב לדרך ובאחד מפסי האטה שמעתי שעף בורג (במזל זה קרה בנסיעה איטית ושמעתי) בכל מקרה יש את התושבת שיושבת מעל הטיימינג ויש את החלק "שמגשר" בין התושבת לבלוק, ממנו עף הבורג (כ 8 ס"מ) המגשר מוחזק ע"י 2-3 ברגים כרגע הרכב עומד (עד רביעי) ויש לי כשעה וחצי נסיעה למוסך ביום רביעי כשאני מתפנה שאלה למומחים האם זה מסוכן לנסוע כך עד למוסך (המגשר עדיין מחובר ב 2-3 ברגים הבורג שעף לא ניתן להחזרה בגלל שדפקו את ההברגה.. זה מה שקורה שאקדח אוויר עושה את העבודה במקום מפתח מומנט...) וכעת לבעיה מס' 2 היא הייתה קיימת לפני הטיפול.. אחרי זה נהיה יותר תדיר. ביציאה מהמקום לרוב בסלד נמוך מ 2-2.5K הרכב כאילו רדום בהאצה עד שפתאום מקבל בום ונזכר להאיץ, זה לא קורה תמיד וזה לא משתנה בטמפ שונות של המנוע (חם\קר) החשוד העיקרי הוא חיישן MAF שדורש ניקוי, חוץ מזה מה זה יכול להיות (הצתה או משאבת דלק=לחץ נמוך??) בטיפול לא הוחלפו פלאגים כיוון שלפני 10K הוחלפו פלאגים וכבלי הצתה.. תודה לעונים והמשך שבוע טוב. עריכה: הוספתי תמונה כמעט בטוח שזה המיקום של הבורג שעכשיו חסר. נערך לאחרונה על ידי Nuker : 19-05-14 ב 02:31. |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מאיפה אני משיג שק לידית הילוכים כולל התושבת? | chesh | פונטו - טכני | 4 | 18-09-13 13:09 |
| נזילת שמן מבלוק מנוע | tombelfer | פונטו - טכני | 4 | 02-11-11 20:46 |
| החלפת התושבת מנוע הבעייתית hgt | yaniv hgt | פונטו - טכני | 4 | 24-02-10 15:11 |
| צריכת דלק, רדיאטור ועוד...שאלות לשעת לילה מאוחרת | got-fiat | פונטו - טכני | 25 | 03-09-08 00:36 |
| התאמת ראש מנוע לבלוק | פורום הגראז' | 3 | 04-12-06 09:53 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד