![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: MK2 HGT
|
בלמים ורפידות
שלום לכולם.
חיפשתי בפורום ולא מצאתי את מה שאני מחפש. אז ככה , הבלמים שלי כבר גמורים והגיע הזמן להחליפם. מהם הדיסקים והרפידות המקוריים לפונטו 2001 16V וכמה הם אמורים לעלות? כמו כן מהם הרפידות של התופים מאחורה ומה מחירם? מצאתי סט של VECO שמתאים לפונטו 16V , מישהו מכיר את החברה הזאת? וכשאני מחליף בלמים , חידוש השמן הוא חובה או רק מומלץ? תודה מראש. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
כל 40,000 ק"מ או ל שנתיים (המוקדם ביניהם) יש להחליף את נוזל הבלמים, לכן אם לא הוחלף כדאי מאד להחליפו מאחר והוא מאבד עם הזמן מתכונותיו- נקודת הרתיחה שלו עלולה לרדת לרמה מסוכנת בגלל לחות שמצטברת במע' עם השימוש הממושך. בנוסף לכך כיסי אוויר עלולים להיווצר כתוצאה של אידוי הלחות וכתוצאה תפקוד לקוי של מערכת הבלימה.
אם הנוזל הוחלף לאחרונה ואתה רוצה להיות בטוח שהוא תקין, אפשר לבצע בדיקה במוסך של הנוזל ורמת הלחות בו. לגבי מחירים, אם אתה מעוניין תעלה בקשה להמלצה של חנויות מתמחות וחברי הפורום ובכללם חבר הפורום רפי יתנו לך קישורים מתאימים.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
מסיון שלי חובה להחליף נוזל בלמים במועד כי אחרת הליכלוך שמיצתבר במערכת כתוצעה משחיקה של אטמים במשאבות /קליפרים ושאר הרכיבי המערכת תורם לבלאי מוגבר של המשאבה הראשית או הקליפרים דבר שיכול להיות מאוד מסוכן לכן חובה להקפיד על ביצוע פעולת אחזקה זו במועד ולא להקל ראש
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: MK2 HGT
|
תודה על ההסברים המפורטים לגבי השמן.
אני אחדש אותו ביחד עם הבלמים. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טורים קופצים ורעידות חזקות בפונטו אוט' 2004 | shooja12 | פונטו - טכני | 6 | 09-03-12 14:24 |
| בעית התחממות קלה ורעידות ספייס 02 | lidor88 | פונטו - טכני | 9 | 27-12-11 22:37 |
| אשמח לעזרתכם - רכישת צלחות ורפידות HGT | etsuitup | פונטו - טכני | 11 | 14-06-11 12:31 |
| צלחות ורפידות לבראבו 1.4 ידני | avil84 | בראבו - טכני | 26 | 21-04-09 21:22 |
| איבוד כוח ורעידות מעל 80 קמ"ש. | פורום הגראז' | 6 | 23-07-06 23:43 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד