![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו 2010
|
נורית חיווי "תקלה באורות" דולקת, לא מבין למה
שלום לכולם.
יש לי 2 בעיות ברכבי היקר. ברשותי פונטו ספייס 2001 ELX אוטומטית. בעיה מספר 1: לפני מספר ימים נדלקה לי המנורה שמציינת שיש בעיה באחת מנורות הרכב. מדובר בנורית שנראית כמו נורה עם סימן קריאה בתוכה ומאירה בצבע כתום. בדקתי את פנסי הרכב וגיליתי שהפנס האחורי שמאלי, לא עובד. מדובר בפנס הרגיל (העליון) ולא בפנס הבלימה (תחתון). אחרי שחיפשתי באלף מקומות בערך, מצאתי את הנורה המיוחלת וביצעתי את ההחלפה. הפנס החל לעבוד והייתי בטוח ששם זה יסתכם. אבל הנורית בלוח המכוונים עדיין דולקת. אני לא מצליח להבין למה. הרעיון היחיד שעולה לי לראש זה שאיכשהו הרכב יודע שלא השתמשתי במנורה מקורית. יכול להיות דבר כזה? אם לא, אז מה כן יכולה להיות הבעיה? בעיה מספר 2: החלון של הנוסע ליד הנהג עובד לסירוגין. לפעמים עובד לפעמים לא. כאשר הוא כן מואיל בטובו לעבוד אז אפשר להוריד אותו, אבל כשמעלים אותו, החלון מגיע עד לסוף המהלך שלו, משמע סגור לגמרי, אך המנוע שלו ממשיך לנסות להעלות את החלון עוד ואז יש רעש של מנוע שמנסה להרים משהו שהוא כבר לא יכול להרים. חשוב להבהיר, שהחלון לא מנסה לעלות לבד, אלא רק בלחיצה. כשהחלון סגור לגמרי, ואני לוחץ על הכפתור על מנת להעלות את החלון, אני אמור לא לשמוע כלום ולא לראות שום תגובה. אבל אצלי ברכב המנוע ממשיך לנסות להעלות את החלון למרות שהוא כבר למעלה. אני מקווה שהסברתי את עצמי טוב מספיק... תודה רבה לכל העוזרים. |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת ה"תפוח" ו"סקין" לדוושת בפונטו ספייס 2006 ידנית | JohnPunto | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 05-04-12 16:26 |
| נורית "מערכת הזרקה" בפונטו ספייס 2001 | isakovi | פונטו - טכני | 12 | 18-01-11 12:40 |
| נורית "הגה" בפונטו ספייס" נדלקה ואז כבתה | zivoron | פונטו - טכני | 2 | 01-11-09 14:35 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
| נורית "תקלה במערכת הזרקת הדלק" נידלקת לי לסירוגין | פורום הגראז' | 5 | 13-12-06 09:00 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד