![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#61 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
בקושי הייתי בבית בשבוע האחרון והקפאתי את האוטו בלי להמשיך בטיפול.
אז הנה כמה מההתקדמיות שלי. קודםש כל קצת על בוכנה של פיאט,אחרי שעות של ניסיון בלהבין איך לעזעזל מוצאים את הבוקסה שדבוקה לבוכנה ומחוברת על הטלטל התייאשתי והייתי חייב לדעת. אז אחרי בירור מעמיק יש לי תשובה, את הבוקסה מחמים בסביבות 800 מעלות עד שהבוכנה נפרדת מהבוקסה ומשתחחרת ואז מלבישים על הטלטל בוכנה חדשה משחילים את הבוקסה מחמים הבוקסה מתרחבת ונתפסת על הבוכנה וזהו יש בוכנה חדשה קומפלט. (בחיים לא הייתי חושב שזה כזה מסובך) יש תמונות של אחת הבוכנות החדשות מצורפצ. אחרי הלבשת הרינגים של (perfect circle( תוצר צרפת-זה הכי יקר משאר שגם הכי איכותי ואחרי הלבשת מייסבי טלטל חדשים של חברת KING (אין לי מושג איזה תוצרת לא היה מבחר), (דרך אגב לא להתפשר וללכת על ההכי טוב למדתי מיאיר ובמיוחד על בשרי). הרכבתי את הבוכנות עם מכווץ רינגים חיברתי את הטלטל לקראנק הכי חזק שאפשר (אין לי מושג מה המומנט) ובדקתי אם נוזל סולר, ולשמחתי לא! לא נוזל כלום! שמתי סיליקון אדום (שוב הכי טוב שיש) חיכיתי 5 דקות לייבוש חלקי של הסיליקון על דפנות הקרטר הרכבתי את הקרטר בלי לפספס את הברגים המעצבנים שאני תמיד מפספס בצד. סגרתי את המכסה צד של גלגל התנופה וזהו עם החלק התחתון סיימתי... עכשיו אחרי הכל כל שנותר זה להדביק את הראש מנוע (שהוא מוכן אחרי שפתחתי את סעפת היניקה והטרמוסטט ניקיתי קצת וסגרתי שוב עם סיליקון אדום,ניקיתי אותו מוכן פיקס,רק כיווון שסתומים שזה יתבצע אחרי ההרכבה) הבעיה היחידה היא שאחרי שהרכבתי את הבוכנות נזכרתי שלא מרחתי שמן על הרינגים (יש צורך לפתוח או שאפשר כבר לסיים את העבודה<??! משתגעעעע בלי הפונטו כבר חודש וחצי!
|
|
|
#62 |
|
Senior Member
|
תומנות
תמונות
|
|
|
#63 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אני לא מאמין מה שאתה כותב הוסבר לך שיש לסגור את כפות המיסבים בידית מומנט
הוסבר לך שכל הרינגים והמיסבים למרוח בשמן בכדי שלא יהרסו. עכשיו אל תזיז כלום פשוט צריך לפתוח עוד פעם את הקרטר ולחזק עם ידית מומנט אחרת אתה הורס את המיסבים ולאחריו את הקרנק. |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Senior Member
|
באמת?!
|
|
|
#65 |
|
Senior Member
|
מה לעשות עכשיו?!
יאיר זאת פעם ראשונה שאני עושה הכל לבד,אני לא נעזרתי באף אחד כמו בפעמים קודמות,ואין לי מושג איך להשתמש במפתח מומנט
|
|
|
#66 |
|
Senior Member
|
לא צוחק כמו שכתבתי אני מקווה שסובבתה כמה שפחות את הקרנק.
אין מה לעשות תצטרך לעשות את זה. חבל שזה כך כי הכל נראה פצצה. מיסבי קינג בסדר גמור האם מכסה שסתומים נצבע |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Senior Member
|
כן זהב זה הצבע היחידי שהיה לי שעמיד בחום (פשוט רציתי מראה נקי) ניקיתי גם את הראש מנוע.
לא סובבתי הרבה את הקראנק אני מחר על הבוקר יתחיל לעבוד על זה ואולי גם אסיים. הסתדרת עם הגק 2.5 טון אני יכול להביא לך אין צורך בכסף.
|
|
|
#68 |
|
Senior Member
|
תשמע זה לא סיפור אם יש לך מפתח T 10 וגם מברגה שאפשר להרכיב לה בוקסה 10 אז אתה עושה את זה בקלות גם מברשת להרכיב על מקדחה תעזור אם אין אביא לך מה שתרצה.
לגבי הג'ק אבוא לקחת וגם לשלם. אם עמית יהיה באיזור אולי נקפוץ לעזור. אם יש בעייה תתקשר |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Senior Member
|
אני מחר אתחיל לעבוד על זה מוקדם מקווה לסיים מחר או יום ראשון.
תודה על כל העזרה.
|
|
|
#70 |
|
Senior Member
|
הכל חובר והנעה ראשונה נעשתה,רעש חזק ומוזר מהמנוע,אך לא יוצא כלל עשן .
אני צריך למתוח עוד את רצועת התזמון ואני לא מצליח אשמח לקבל עזרה.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אונו 1.4 - מנוע התחמם + הופעת "טחינה" (כ"ע) | solomon yacov 111 | אונו - טכני | 35 | 30-12-10 16:14 |
| פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 13:52 |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 15:48 |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 11:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 08:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד