![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#41 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
תדבר איתם שוב ויבלבלו אותך ככה שכבר תשכח מי אתה ולמה באת לשם.
ובסוף הם יבלבלו לך בשכל ולכל העולם שאלו הוראות היצרן / שלא עידכנו אותם על השינוי ועוד ועוד. בקיצור סיפורים מפה ועד הודעה חדשה. מה לגבי החיוב על משאבת המים - 1.25 שעות כאשר הטיימנג כבר בחוץ ? מה לגבי המצתים שלא החליפו ? אבל אז הייתם משלמים גם על המצתים עצמם. אם אתה רוצה להילחם אז תפנה במכתב זועם למחלקה הטכנית של סמל"ת ותדרוש לקבל את ההחזר בתור צ'ק ולא בתור זיכוי. אם אתה ממש זועם אתה יכול לנסות ללכת על תביעה ייצוגית אבל יש פה עניין שתהיה חייב להשיג מהיצרן עצמו הוראה שאין להחליף מסנן. זה לא המצאה רק של פיאט. לא מעט יצרנים כיום לא מחליפים מסנן שמן גיר אלא רק את השמן עצמו. תגיד תודה/תקווה שלא גרמו נזק לרכב. לכו לשמשון להחליף מצתים. וזהו. אולי אם יהיה לך מזל המחלקה הטכנית תסכים לתת לך את ההחזר בתור צ'ק. אני בספק. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
מצתים הוחלפו בטיפול הקודם לפני שנה
1.25 זה לפי השעתון של פיאט, הם לא קובעים את זה. פניתי לשירות הלקוחות של פיאט, מחר יחזרו אלי ואעדכן לגבי מסנן השמן. בעל המוסך ואיש הטכני של מחלקת פיאט אמרו ש Speedgear שייך מפורשות לגיר רובוטי משנים מאוחרות יותר ולא לשנתונים 2002. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אז גם בעל המוסך, וגם האיש הטכני, טועים.
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
צטט:
ואני לא אתפלא אם יגידו לך גם שאין כזו הוראה שלא להחליף מסנן גיר. ואם כן אז לא לשנתונים שלך, או משהו כזה. בינתיים אתה הראשון שקראתי שהחליפו לו מסנן גיר רציף. אז או שכל המוסכים האחרים שיכורים או ש... וגם אם כן אז ימציאו לך תירוץ אומלל למה החליפו מסנן. אולי יהיה לך מזל וכן תקבל את הכסף חזרה. אבל אל תבנה ציפיות. |
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Senior Member
|
זה ממש מקומם העניין הזה. לא מספיק עשו קופה, ברמאות, עוד ממשיכים לשקר ולהמציא דברים.
כל מה שנאמר לך פה כמובן נכון (חתיכת שקרנים, ספידגיר זה רובוטי...פחח). אני באמת הייתי פונה אל סמל"ת במכתב זועם, ממש זועם. לדעתי - כן צריך לפרסם את שם המוסך, שכן אין פה עניין של הוצאת דיבה, הוא רושם עובדות נטו.
|
|
|
#46 |
|
Senior Member
|
הנושא בבדיקה אצל שירות הלקוחות של פיאט
מי שרוצה את שם המוסך מוזמן לשלוח הודעה פרטית ואגיד לו אעדכן בהמשך... |
|
|
|
|
|
#47 | |||
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו אקטואל
|
צטט:
מדובר כאן על מכונית הפיאט הכי מוצלחת ואהובה שנמכרה בארץ אי פעם. אתם מצליחים לדמיין לעצמכם כמה מכוניות כאלה הם הצליחו פשוט להרוס - בזדון לצורך "עשיית קופה" או שלא בזדון בגלל חוסר מקצועיות מזעזעת?! צטט:
צטט:
"פיצוי הולם" בעיני, הוא: 1. זיכוי כספי מלא במזומן/צ'ק על הפילטר ועל העבודה של ההחלפה שלו (99 ש"ח עבודה + 508.92 ש"ח רכיב). 2. זיכוי נוסף בדרך ועל סכום שהם יראו לנכון על עגמת הנפש - בעקבות חוסר מקצועיות אשר נמשכה לגבול המרמה בביצוע פעולות שבניגוד להוראות היצרן, תשלומים מיותרים, ואמינות רכב נתונה בספק בעקבות ה"טיפול" האומלל שלהם. 3. לקיחת אחריות על כל נזק שייגרם לתיבת הילוכים בשנה וחצי הקרובות, והתחייבות על כך בכתב. על פחות מזה, לא הייתי מתפשר. נערך לאחרונה על ידי amitbl : 12-10-09 ב 11:09. |
|||
|
|
|
|
|
#48 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
היום עשיתי ברור בנושא.
אין שום הנחיה, חדשה או ישנה, להחליף את פילטר שמן הגיר בדגמי הפונטו הרציפות. לידיעתך.
|
|
|
#49 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אני לא אתפלא אם רשמו שהחליפו פילטר ובפועל לא החליפו כלום. שווה לבדוק את הנושא.
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Senior Member
|
צטט:
ו stio, אין לי מושג איפה הוא יושב בכלל. הרכב הוא של סבא שלי אבל אני לא חושב שלא החליפו. זה בכל זאת מושג מורשה והוא שאל אותי אם אני רוצה שהוא ירכיב חזרה פילטר ישן אך הוא לא יסתכן בזה שיהיה נזק לגיר בלה בלה בלה צריכים לחזור אלי ממחלקת השרות בפיאט בינתיים |
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מוסך מורשה-שפיק מזאווי-חוות דעת | anakonda | בעלי מקצוע | 7 | 31-08-09 16:12 |
| טיפול 160,000 במוסך מורשה של פיאט. | YOSI-BR | פונטו - טכני | 11 | 03-08-09 12:07 |
| מספר בעיות לאחר ביקור במוסך- פונטו HGT | *ניר* | פונטו - טכני | 8 | 01-07-09 19:42 |
| לקיחת רכב לבדיקה במוסך מורשה | Sergey29 | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 06-04-09 09:35 |
| החלפת מנוע פונטו לבד ?? או במוסך ?? | Amit | פונטו - טכני | 4 | 27-08-08 21:33 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד