![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
מנהל
|
צטט:
קומפרסיה עומד בין 140 ל 150 כל הצילינדרים וכן יש ריח של דלק בשמן היום הוספתי שמן אבל אני מחליף אותו ברגע שיסתדר לי הכל |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
האם השמן מאוד סמיך
מתי נבדק לחץ קומפרסיה נסה לבדוק עוד פעם האם נוסף שמן בין הבדיקות אומנם לא נסעת הרבה והאם מעשן מאוד אני מתחיל לחשוש נערך לאחרונה על ידי yair068 : 08-03-12 ב 00:22. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
מנהל
|
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לחיישן קוראים תזמון הצתה
הגיוני שבקומפרסיה שאמרתה יחדור בנזין לשמן אני מקווה שאתה מבין למה אני חותר בזה שהשמן סמיך ועם דלק הוא נהיה דליל אם אתה מחליף שמן תשמור אותו בשלב ראשון בדוק עוד פעם קומפרסיה ועצה ידידותית גש לדוד |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
שלום לכולם.
וויליאם, איזו בדיקה של לחץ דלק עשית ? לאיפה התחברת כדי לבדוק לחץ? את הווסת עצמו בדקת ? תתחבר עם המחשב בזמן שהרכב מונע, תכנס ל "MONITORING", צריך להיות פלט עם ערכים של כל החיישנים (דומה לזה שבתמונה), תצלם אותו ותעלה לפה. יכול להיות שזה יעזור למצוא את הסיבה. נערך לאחרונה על ידי Lexxxa : 08-03-12 ב 01:29. |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
מנהל
|
צטט:
הבדיקה של הלחץ דלק עשיתח עם שעון שחיברתי בצינוש שבא מהמשאבה לחליל והוא מראה לי 2.5 את הווסת עצמו לא בדקתי איך אני עושה את זה? אני לא יכול להתחבר למחשב כי אצלינו אין לי את המכשיר להתחבר אליו ודבר שני האוטו עכשיו לא מניע זה כאילו הוא רוצה להניע אבל עושה באקפיירים ולא מניע אני מתחיל להשאר בלי מה לחפש אלה להתחיל להחליף את החלקים כמו מזרקים להוסיף ווסת חיצונית להחליף אמפליפייר לא יודע אם זה יעזור כי אני כבר לא יודע מה לבדוק |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא הבנתי מה שאמרת בה"פ. "עשינו טיימינג" היה במקום כפי שאמרתי לך בנייד או לא ?
זה חשוב לדעת אם היה במקום או עשיתם. דוד.
|
|
|
|
#39 |
|
מנהל
|
שלום חברים
אז ככה אתמול אחרי יום ארוך עשיתי כמה בדיקות ולא הצלחתי להבין מה הבעיה בדקתי מזרקים והם עובדים תקינים אלה אם אני טועה ( פירקתי אותם מהסעפת ובחליל בדקתי אחד אחד עם הקונטור שלהם ונתתי סטרטר והם לא מתפתפים ומרססים, נראה תקין יכול להיות שאני טועה) אחרכך עשיתי את הבדיקה שדוד אמר לי על האמפליפייר עם מנורת ביקורד LED וזה עבד כולם עבדו כמו שהבדיקה דורשת אז סימן שזה תקין דוד אמרת לי שיכול להיות שהאמפליפייר לא טוב (איך אז עם הבדיקה הוא מראה תקינות?) אחרי שיחת טלפון עם דוד נבדק הטיימינג עד לפרט הקטן וכוון והוא היה במקום קשה לי להבין את הבעיה אתמול כיוונתי את חיישן ההזרקה מכוון שזה לא עזר ניסיתי לשחק איתו תוך כדי שאני נותן סטרטר וזה לא עזר גם אז אני שואל מה כבר יכול להיות? יש משהו שלא בדקתי שיכול לגרום לבעיה הזאות? יכול להיות איזהשהו חיישן שאני לא יודע? יכול להיות מזרקים? יכול להיות שעשיתי את הבדיקה של הווסת לא נכונה? בבקשה אם למישהו יש רעיון ויכול לתת לי אור אני מודה מאוד תודה לכולם ושבת שלום |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
קרליני, אתה יודע שכאשר חוקרים בתיק רצח מגיעים למבוי סתום, מה הם עושים ?.
מתחילים את בדיקת הראיות שנאספו מהתחלה. כך גם כאן. אני לא משוכנע שהבדיקות שנעשו ברשל"צ נכונות. אמרתי לך שאני מנוע מלדבר על זה שעשה אותם. הלחץ דלק שציינת לא בסדר. נסה לעשות את הדבר הבא. ואם לא יעזור נחזור להתחלה. קח פלייר פטנט קטן, תכניס על הצבת שלו חתיכה בד. לחץ את צינור החזרה לטנק כך שלא יחזיר דלק. ונסה להניע. האם עכשיו כשהמנוע לא מניע יש ניצוץ ?. דוד.
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הצעת מכיר לתיקון פונטו 69 ידני | Nikita1989 | פונטו - טכני | 4 | 18-04-10 10:21 |
| הצעת מחיר לטיפול 80k פונטו דגם אקטואל 2006 | shirant | פונטו - טכני | 12 | 06-10-09 00:53 |
| הצעת חיסכון | קניה | 22 | 18-05-07 03:42 | |
| הצעת מחיר | פורום הגראז' | 4 | 11-03-06 22:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד